35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygretka wrote:juz placza ze pierwsza dama nie zarabia a ciezko pracuje...
jakos nad losem gospodyn domowych, matek wychowujacych dzieci jakos nikt sie nie pochyla.......efcia, gretka, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTomek ma ok 37,6, drze sie od rana, nie chce jesc pic wszystko na siłe, nie daje sobie dotknąc buzi, jak go przetarłam pieluszką po zupce to sie skrzywił z bólu...mam jechac na dyzur czy wytrzyma do rana? chwilowo nie mam auta a przychodnia na tej samej ulicy tyle że juz zamknieta
efcia lubi tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:Tomek ma ok 37,6, drze sie od rana, nie chce jesc pic wszystko na siłe, nie daje sobie dotknąc buzi, jak go przetarłam pieluszką po zupce to sie skrzywił z bólu...mam jechac na dyzur czy wytrzyma do rana? chwilowo nie mam auta a przychodnia na tej samej ulicy tyle że juz zamknieta
jak nie chce pic to koniecznie idz, bo sie moze odwodnicWiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2015, 18:22
Heretyczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:Tomek ma ok 37,6, drze sie od rana, nie chce jesc pic wszystko na siłe, nie daje sobie dotknąc buzi, jak go przetarłam pieluszką po zupce to sie skrzywił z bólu...mam jechac na dyzur czy wytrzyma do rana? chwilowo nie mam auta a przychodnia na tej samej ulicy tyle że juz zamknieta
Tantum verde, paracetamol i jutro do pediatryHeretyczka, iwcia77, Dziobak, Sabina, macduska, ComeToMeBaby, caffe lubią tę wiadomość