35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
juz placza ze pierwsza dama nie zarabia a ciezko pracuje...
jakos nad losem gospodyn domowych, matek wychowujacych dzieci jakos nikt sie nie pochyla.......
iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, efcia, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, caffe lubią tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualnyToć sama sobie taki los zgotowała, to co za jęczenie?gretka wrote:juz placza ze pierwsza dama nie zarabia a ciezko pracuje...
jakos nad losem gospodyn domowych, matek wychowujacych dzieci jakos nikt sie nie pochyla.......
efcia, gretka, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
ale dzis poszlo info, ze pracownicy sortowni smieci znalezli w poduszce 70 tys zl...szukaja wlasciciela...chyba sie zglosze
efcia, kapturnica, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ania.g, nick nieaktualny, BISCA, caffe, ComeToMeBaby, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTomek ma ok 37,6, drze sie od rana, nie chce jesc pic wszystko na siłe, nie daje sobie dotknąc buzi, jak go przetarłam pieluszką po zupce to sie skrzywił z bólu...mam jechac na dyzur czy wytrzyma do rana? chwilowo nie mam auta a przychodnia na tej samej ulicy tyle że juz zamknieta
efcia lubi tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:Tomek ma ok 37,6, drze sie od rana, nie chce jesc pic wszystko na siłe, nie daje sobie dotknąc buzi, jak go przetarłam pieluszką po zupce to sie skrzywił z bólu...mam jechac na dyzur czy wytrzyma do rana? chwilowo nie mam auta a przychodnia na tej samej ulicy tyle że juz zamknieta

jak nie chce pic to koniecznie idz, bo sie moze odwodnicWiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2015, 18:22
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZapalenie jamy ustnej.Heretyczka wrote:Tomek ma ok 37,6, drze sie od rana, nie chce jesc pic wszystko na siłe, nie daje sobie dotknąc buzi, jak go przetarłam pieluszką po zupce to sie skrzywił z bólu...mam jechac na dyzur czy wytrzyma do rana? chwilowo nie mam auta a przychodnia na tej samej ulicy tyle że juz zamknieta

Tantum verde, paracetamol i jutro do pediatry
nick nieaktualny, iwcia77, Dziobak, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, caffe lubią tę wiadomość
-
kurde na tvp2 bedzie " to nie tak jak myslisz kotku"- jak ogladalam go 1 raz to plakalm ze smiechu- juz pozniej zadna komedia mnie tak nie rozsmieszyla
- znacie jakies komedi w tym stylu do polecenia?
kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Musze znikac, do jutra Matki!