35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWiecie co, spotkałam moją ginkę jak wychodziłam z przychodni i chciałam się umówić na piątek, a ona mnie namówiła bym od razu przyszła do niej, bo sama jest ciekawa
No i tak mam znowu zrobione usg i maluch( mąż mnie poprawia, że córeczka
) rośnie bo teraz ma wymiary na 8tydz1 dzien. W piątek mam dostać skier na bad lab i na bad prenatalne.
Chyba zaczynam wierzyć, że będzie ok
kapturnica, gretka, Dziobak, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ania.g, nick nieaktualny, anna maria, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, Mega, Simba, nick nieaktualny, nick nieaktualny, efcia, BISCA, Magdala, nick nieaktualny, beates, ComeToMeBaby, megan8, paszczakin, Bozia3, moremi, Iwone, SolarPolar, caffe, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Super , ekstra!!!!dorbie wrote:Wiecie co, spotkałam moją ginkę jak wychodziłam z przychodni i chciałam się umówić na piątek, a ona mnie namówiła bym od razu przyszła do niej, bo sama jest ciekawa
) rośnie bo teraz ma wymiary na 8tydz1 dzien. W piątek mam dostać skier na bad lab i na bad prenatalne.
nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, efcia lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyHmm zaczytalam się w pamiętniku Reni kuzwa ten tekst z oaza spokoju mnie rozbroił na maksa i pozytywnie nastawil Reni jesteś the best!
A co do ostatniego wpisu życzę z całego serducha żeby się Wam udalo!
nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, Mega, efcia, Reni, moremi, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bardzo się cieszędorbie wrote:Wiecie co, spotkałam moją ginkę jak wychodziłam z przychodni i chciałam się umówić na piątek, a ona mnie namówiła bym od razu przyszła do niej, bo sama jest ciekawa
nick nieaktualny, efcia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
nick nieaktualnyNo tak matka się zaczytala a tu 20 z minutami się zrobiła i kolacja nie przygotowana dziecku ani sama nie najedzona...
Dopiero teraz zaskoczylam ze to mój żołądek piszczy a ja cały czas myslalam ze to u pieslawa który jest obok hahaha w końcu zatrybilam
nick nieaktualny, nick nieaktualny, efcia, kapturnica, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
dorbie- yuppi- my tu na forum czekamy na jakis bum dziewczynek

adas paszczakowej zagarnal corke slash i nastala posucha
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, ania.g, efcia, kapturnica, anna maria, nick nieaktualny, paszczakin, caffe, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydorbie wrote:Wiecie co, spotkałam moją ginkę jak wychodziłam z przychodni i chciałam się umówić na piątek, a ona mnie namówiła bym od razu przyszła do niej, bo sama jest ciekawa
O, widzisz, jak dobrze :)Cieszę się.
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
Dorbie bedzie dobrze, nie ma innej opcji

A my po koncercie, było pięknie, Młoda ani słowem sie nie zająknęła ze przygotowywali laurki i życzenia dla mam, a pani każdego zapowiadając czytała jego życzenia
piekne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2015, 21:12
ania.g, nick nieaktualny, Simba, nick nieaktualny, gretka, efcia, iwcia77, BISCA, kapturnica, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, caffe, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny

Ale moogłby juz byc koniec wakacji 
oby się Wam spełniło