35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWiecie co, spotkałam moją ginkę jak wychodziłam z przychodni i chciałam się umówić na piątek, a ona mnie namówiła bym od razu przyszła do niej, bo sama jest ciekawa
No i tak mam znowu zrobione usg i maluch( mąż mnie poprawia, że córeczka
) rośnie bo teraz ma wymiary na 8tydz1 dzien. W piątek mam dostać skier na bad lab i na bad prenatalne.
Chyba zaczynam wierzyć, że będzie okkapturnica, gretka, Dziobak, Mala79, kkisia, ania.g, Heretyczka, anna maria, Arwena, iwcia77, Sabina, Mega, Simba, Margolcia88, Magda*, efcia, BISCA, Magdala, macduska, beates, ComeToMeBaby, megan8, paszczakin, Bozia3, moremi, Iwone, SolarPolar, caffe, mama78 lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Wiecie co, spotkałam moją ginkę jak wychodziłam z przychodni i chciałam się umówić na piątek, a ona mnie namówiła bym od razu przyszła do niej, bo sama jest ciekawa
) rośnie bo teraz ma wymiary na 8tydz1 dzien. W piątek mam dostać skier na bad lab i na bad prenatalne.
Chyba zaczynam wierzyć, że będzie okkkisia, Mala79, dorbie, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHmm zaczytalam się w pamiętniku Reni kuzwa ten tekst z oaza spokoju mnie rozbroił na maksa i pozytywnie nastawil Reni jesteś the best!
A co do ostatniego wpisu życzę z całego serducha żeby się Wam udalo!kkisia, iwcia77, Sabina, Mega, efcia, Reni, moremi, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:Wiecie co, spotkałam moją ginkę jak wychodziłam z przychodni i chciałam się umówić na piątek, a ona mnie namówiła bym od razu przyszła do niej, bo sama jest ciekawa
Chyba zaczynam wierzyć, że będzie okdorbie, efcia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyNo tak matka się zaczytala a tu 20 z minutami się zrobiła i kolacja nie przygotowana dziecku ani sama nie najedzona...
Dopiero teraz zaskoczylam ze to mój żołądek piszczy a ja cały czas myslalam ze to u pieslawa który jest obok hahaha w końcu zatrybilamkkisia, Sabina, efcia, kapturnica, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydorbie wrote:Wiecie co, spotkałam moją ginkę jak wychodziłam z przychodni i chciałam się umówić na piątek, a ona mnie namówiła bym od razu przyszła do niej, bo sama jest ciekawa
Chyba zaczynam wierzyć, że będzie ok
O, widzisz, jak dobrze :)Cieszę się.dorbie lubi tę wiadomość
-
Dorbie bedzie dobrze, nie ma innej opcji
A my po koncercie, było pięknie, Młoda ani słowem sie nie zająknęła ze przygotowywali laurki i życzenia dla mam, a pani każdego zapowiadając czytała jego życzeniapiekne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2015, 21:12
ania.g, Sabina, Simba, kkisia, gretka, efcia, iwcia77, BISCA, kapturnica, dorbie, ComeToMeBaby, caffe, Mala79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny