35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
macduska wrote:Witam wieczornie i burzowo.
Pisałam Wam o kompletowaniu dokumentów na komisję w celu ponownego orzeczenia o niepełnosprawnosci mojego Młodego?
Pisałam.
I o tym, ze za trzecim bodajrze razem wreszvie udało mi się uzyskać zaswiadczenie od okulisty?
No, to dzisiaj poszłam wreszcie złożyć dokumenty i ... Się okazało, że okulista zapomniał wpisać datę...ComeToMeBaby, macduska, dorbie, iwcia77, efcia, Sabina, kkisia, Mala79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:Wacia ja pierdziele !!!! Koszmar dosłownie ,mówiłam żeby jej lunąć dla zasady
To był on.
Ręce mi opadły normalnie. Kurcze jakbym to wcześniej zobaczyła to sama bym machnęła tę datę.
A tak dupa, musiałam jechać do lekarza. Na szczęście dzisiaj przyjmował.
Niestety było już za późno żeby zawieźć zaświadczenie. Muszę się pofatygować kolejny raz.Aasiula, iwcia77, efcia, Sabina, kkisia, caffe, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Wacia, ty masz przeboje...
A jeszcze wracałam w taką ulewę, że wycieraczki nie nadążały.
Padam ze zmęczenia. Nawet prasować mi się nie chce.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2015, 21:55
Mega, iwcia77, efcia, kkisia lubią tę wiadomość
-
Wiecie, tak czytałam dziś ten post Hery o chorym Tomku i naszła mnie taka refleksja, że często tu się pojawiają tego typu pytania o poradę, ratunek. I nigdy nie pozostają bez odpowiedzi. Te, które mają jakieś doświadczenie czy wiedzę chętnie pomagają i ratują w tej przecież stresującej sytuacji.
Chciałam niniejszym podziękować za Wasze wsparcie. Ogólnie. Wszystkim które pomogą, czy radą praktyczną czy wsparciem duchowym. Normalnie się rozczulilam, znak że @ za zakrętem...
Mam nadzieję, że wiecznie będziecie na forumie, bo kogo ja będę pytać w panice o poradę jak już w końcu będę matką?! Może na wszelki wypadek zacznę robić notatkiHehehe
Mega, BISCA, kapturnica, macduska, dorbie, Aasiula, Margolcia88, iwcia77, Magdala, anna maria, Zofia8, Dziobak, efcia, Sabina, SolarPolar, kkisia, Krakonka, stara.krycha, caffe, Mala79, Simba lubią tę wiadomość
-
oooo- ja tez mam dzisiaj dzien- kurcze miala ktoras nystatyne?
dostalam antybiotyk doustny- zapamietalam dawkowanie i cos dowcipnego dostalam- myslalam ze jak zawsze przy antybiotyku-probiotyk jakis i z ciekawosci ulotke bo 1 raz taka nazwa-i co tu tez antybiotyk- i co jak cipencja z apteki nie napisala na opakowaniu dawkowania!!!!efcia, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualnyO masz! Poszły wszystkie!
Co to ja miałam...
Reni - fajnie, ze macie juz termin!
Kkisia mnie tam po jednym zastrzyku jajniki naparzały.
Bisca czekam na wiesci z wizyty.
Dorbie niech wszystko dalej idzie dobrze.
Mała spokojnego zycia na rencie.
Kapta gratulacje z udanego zakupu!
Caffe- oby głowa po prasowaniu jutro nie bolała!
Więcej nie pamiętam...
dorbie, kapturnica, BISCA, Aasiula, ComeToMeBaby, Mega, iwcia77, anna maria, efcia, Sabina, kkisia, caffe, Mala79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:O masz! Poszły wszystkie!
Co to ja miałam...
Reni - fajnie, ze macie juz termin!
Kkisia mnie tam po jednym zastrzyku jajniki naparzały.
Bisca czekam na wiesci z wizyty.
Dorbie niech wszystko dalej idzie dobrze.
Mała spokojnego zycia na rencie.
Kapta gratulacje z udanego zakupu!
Caffe- oby głowa po prasowaniu jutro nie bolała!
Więcej nie pamiętam...macduska, iwcia77, efcia, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja dziś ogarnęłam parę spraw. Mamie życzenia telefonicznie, bo ciągle jej nie ma. Dostałam delegację od rodziców aby odwiedzić babcię co i tak planowalam zrobić, bo mieszka niedaleko od przychodni, do której ja chadzam. Byłam u lekarza pierwszego kontaktu, wzięłam skierowanie do dermatologa (termin połowa lipca...), powiedziałam mu co mi jest, a ten przejrzałem wcześniejsze badania, które robiłam jeszcze w zeszłym roku i stwierdził, że po pierwsze trzeba powtórzyć, a po drugie wtedy miałam bardzo niskie żelazo (dolna granica 9, a ja miałam 10), więc może w niedokrwistość wpadłam.
Dostałam zlecenie na różne dziwne rzeczy, nawet na mocz, który badalam chyba ze sto lat temu. Jak zrobię badania to na konsulting mam przyjść.macduska, iwcia77, efcia, kkisia, Mala79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygretka wrote:oooo- ja tez mam dzisiaj dzien- kurcze miala ktoras nystatyne?
dostalam antybiotyk doustny- zapamietalam dawkowanie i cos dowcipnego dostalam- myslalam ze jak zawsze przy antybiotyku-probiotyk jakis i z ciekawosci ulotke bo 1 raz taka nazwa-i co tu tez antybiotyk- i co jak cipencja z apteki nie napisala na opakowaniu dawkowania!!!!
Nystatyna to przeciwgrzybiczny lek. -
Kkisia, tak jak Krycha mowila, kazda inaczej reaguje na stymulacje. Ja mialam jazde dopiero po Ovitrelle, przed samiutka punkcja. Mysle, ze nie ma powodu do obaw
Relax i wlalcz pozytywne myslenieMega, iwcia77, efcia, kkisia, stara.krycha, caffe, Simba, Sabina lubią tę wiadomość
-
gretka wrote:oooo- ja tez mam dzisiaj dzien- kurcze miala ktoras nystatyne?
dostalam antybiotyk doustny- zapamietalam dawkowanie i cos dowcipnego dostalam- myslalam ze jak zawsze przy antybiotyku-probiotyk jakis i z ciekawosci ulotke bo 1 raz taka nazwa-i co tu tez antybiotyk- i co jak cipencja z apteki nie napisala na opakowaniu dawkowania!!!!efcia lubi tę wiadomość