35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
BISCA wrote:Ok, grzecznie i cierpliwie czekam do jutra.
A jak u Ciebie sytuacja ?
u mnie juz ok, w czwartek ide do doktorka niech podejrzy co tam słychac, mam nadzieje ze wszystko ok
Sabina, kkisia, dorbie, kapturnica, BISCA, anna maria lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:jestem
Caffe jak nie wezmą laktarota to ja wezmę
ale za jakiś czas
byłam wróciłam
incoś tam mam dopiero w sierpniu
receptę na 834 zł. dostałam
Powodzenia!kkisia, BISCA, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Dorbie super
mówisz córeczka?
oby się Wam spełniło
Mega, kkisia, macduska, kapturnica, ania.g, gretka, ComeToMeBaby, Zofia8, iwcia77, anna maria, megan8, efcia, Sabina, Krakonka, caffe, Mala79 lubią tę wiadomość
-
hello ponownie
wróciłam od maderki
wracając do sierpnia.. teraz już w ogóle jajo zniosę..tyyyyyyyyyyyle czasu
ale termin porodu mi pasioby się udało
Mega, kkisia, macduska, kapturnica, ania.g, gretka, ComeToMeBaby, BISCA, dorbie, iwcia77, anna maria, megan8, efcia, Bozia3, Sabina, Krakonka, stara.krycha, caffe, Mala79, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:hello ponownie
wróciłam od maderki
Tz kiedy ten termin
Mi jak wsio pojdzie ok wychodzic bedzie poczatek marcaReni, BISCA, iwcia77, efcia, caffe, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam wieczornie i burzowo.
Pisałam Wam o kompletowaniu dokumentów na komisję w celu ponownego orzeczenia o niepełnosprawnosci mojego Młodego?
Pisałam.
I o tym, ze za trzecim bodajże razem wreszvie udało mi się uzyskać zaswiadczenie od okulisty?
No, to dzisiaj poszłam wreszcie złożyć dokumenty i ... Się okazało, że okulista zapomniał wpisać datę...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2015, 21:47
Mega, BISCA, efcia, Sabina, kkisia, caffe, Mala79, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydorbie wrote:Trochę się wkręciłam jak poczytałam, ze większe prawdopodobieństwo na dziewczynkę jak beta na poczatku ciązy jest wyższa. Nie, no, mam nadzieję, ale przy chopcach czuję się swobodniej, dwóch już mam. Oby zdrowe było, a płeć nie ma dużego znaczenia
Dorbie cieszę, ze wszystko idzie dobrze!Aasiula, dorbie, iwcia77, efcia, Sabina, kkisia, caffe, Simba lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:hello ponownie
wróciłam od maderki
Reni, ComeToMeBaby, macduska, iwcia77, efcia, Sabina, kkisia, caffe lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Wiecie co, spotkałam moją ginkę jak wychodziłam z przychodni i chciałam się umówić na piątek, a ona mnie namówiła bym od razu przyszła do niej, bo sama jest ciekawa
No i tak mam znowu zrobione usg i maluch( mąż mnie poprawia, że córeczka
) rośnie bo teraz ma wymiary na 8tydz1 dzien. W piątek mam dostać skier na bad lab i na bad prenatalne.
Chyba zaczynam wierzyć, że będzie okAasiula, dorbie, efcia lubią tę wiadomość