35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
masz polska tv ?iwcia77 wrote:kurde na tvp2 bedzie " to nie tak jak myslisz kotku"- jak ogladalam go 1 raz to plakalm ze smiechu- juz pozniej zadna komedia mnie tak nie rozsmieszyla
- znacie jakies komedi w tym stylu do polecenia?
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
37,6 to chyba nie taka straszna goraczka? Na paracetamolu wytrzymacie do jutra, tylko noc moze byc gorsza. A przez 12 godzin roczne dziecko sie raczej nie odwodni, tym bardziej, ze pije.
Hera, nie budz go teraz, taxi mozesz zawsze wziac jak spanikujesz w nocy.
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Simba, BISCA, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Zrobilam hummusa i paste z awokado i mango. Adas wciaga i to i to, tylko, ze z miseczki, na kanapce jeszcze nie zdazylam mu podac.
Pasta z mango jest zajebista, dzieki Morek!
iwcia77, nick nieaktualny, ania.g, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Simba, efcia, BISCA, megan8, SolarPolar, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:moge wziążć taxi w razie czego.....myslisz że pogotowie konieczne? własnie zasnął
Hera wiesz trudno tak jednoznacznie odpowiedzieć czy potrzebne jeśli pisalas ze pije to podalabym tak jak pisała Dorbie i zobaczyła jak zareaguje na lek ale z drugiej strony nie powie co Go boli i można zgadywac tylko i usniezac czasowo Małego bol
Będziesz się niepotrzebnie stresowac w nocy jeśli masz cos w miarę blisko to bym skonsultowala... Bo wieczory i noce bywają koszmarne...
anna maria, iwcia77, nick nieaktualny, efcia, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPopieram. Spokojnie. To najczęsciej jest wirusowe i dziecko bardzo źle to przechodzi, jak nie daje sobie buzi dotknąc, to najcześciej jama ustna. Nie karm go na siłe, tyle co chceDziobak wrote:37,6 to chyba nie taka straszna goraczka? Na paracetamolu wytrzymacie do jutra, tylko noc moze byc gorsza. A przez 12 godzin roczne dziecko sie raczej nie odwodni, tym bardziej, ze pije.
Hera, nie budz go teraz, taxi mozesz zawsze wziac jak spanikujesz w nocy.
iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Dziobak, nick nieaktualny, efcia, BISCA, ComeToMeBaby, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo cos mi się o uszy obiło ale to jakiś czas temu ze gdzies w ciazy jest kobieta 60plus i właśnie kwestia była wieku poruszana jak sobie poradzi z ich wychowaniem nie wiem czy akurat o ta sama chodziloania.g wrote:A słyszałyście, 65 latka urodziła czworaczki w 26 tyg.
-
nick nieaktualny
-
Mala dzieki dzieki u mnie gitarrraMala79 wrote:A jak tam nasze ciezaroweczki się czują? Zameldować się ładnie proszę cioci od szycia pieluszkow hehe
Ale moogłby juz byc koniec wakacji 
nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość

wiec ciichosza