35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
A dzięki, jutro ok 15 stej lub później mam dzwonić, bo jutro są po 14:30 dopiero, a nie od rana. Uzbrajam się w cierpliwość, choć naiwnie sobie myślę, że jak było leczenie to powinno być już ok. Się okaże.macduska wrote:Kometa jak badania na czystość?
Wynik kiedy?
macduska, Aasiula, efcia, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Ty to lepiej idz sie połóżi przespij.Bo dzień miałaś niezly..Jutro bedzie dobrze

Na pocieszenie kupiłam sobie majtki. Zajebiście różowe w białe grochy.
ComeToMeBaby, Aasiula, BISCA, kapturnica, gretka, Mega, iwcia77, anna maria, efcia, kkisia, caffe, Mala79, Simba, Sabina lubią tę wiadomość
-
no domyslam sie tylko ja zalozylam ze probiotyk i bierze sie po antybiotyku- a ja dzis ulotke czytam- to tez antybiotyk, czyli 2 rownoczesnie czy po kolei?macduska wrote:Nystatyna to przeciwgrzybiczny lek.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2015, 22:14
gretka -
Pózniej po antybiotyku brałam ,może dała dlatego ze silny antybiotyk i zapobiegawczogretka wrote:ale bralas rownoczesnie z innym czy jak skonczylas?

Ja brałam doustnie ,taka do smarowania.
dopochwowe tez dają przy silnym antybiotyku
,tez brałam tak i wtedy rownoczesnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2015, 22:14
macduska, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
Jedna refleksja mnie właśnie naszła, mój pierścionek zaręczynowy zaczął się sam obracać na palcu. Chyba się rano zważę

Kurka, a już raz, parę miesięcy temu był zmniejszany.
BISCA, dorbie, iwcia77, macduska, efcia, kkisia, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJasne, to wiem, musi być pieczatka jak jest poprawka. Ale współczuję Ci, że trafiłaś na lekarza, który nie zrobił tego jak powinien. Ja wiem jakie to jest trudne. Sama wypisuję takie zaświadczenia i powtarzam pacjentom, ze ważne jest 30 dni i koniec i jak nie zdążą z wypisaniem konsultacji przez specjalistę to każę im podejść do mnie po zmianę daty. Ale to jak ja pierwsza piszę wniosek. Wiem ,że jest problem ze specjalistami, że ich nie można znależć czy sie dostaćmacduska wrote:Nic to. Taka jej rola, ja tez jakaś kontrola rozlicza.
Akurat ta data istotna bo zaswiadczenie tylko 30 dni jest wazne.
Mnie to już smieszyć zaczyna!
iwcia77, Aasiula, efcia, Mega, kkisia, Mala79, Simba, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH