X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • efcia Autorytet

Wysłany: 26 maja 2015, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Na pocieszenie kupiłam sobie majtki. Zajebiście różowe w białe grochy. :-D

pokaż ;-)

kapturnica, moremi, Magdala, macduska, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 26 maja 2015, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gretka wrote:
    dostalam Metronidazol i dopochwowe- zalozylam ze jakes cus co zawsze po antybiotyku, teraz patrze a ta nystatyna dopochwowa tez antybiotyk i zdurnialam lekko- a zazwyczaj w aptece pisza na op. a tu nic ani na 1 ani 2, tyle ze ten pierwszy zapamietalam jak lekarka mowila....
    No, teraz się mogę wypowiedzieć. Metrocośtam dostałam i ja ostatnio, jednocześnie miałam brać drugie dopochwowo.

Magdala, gretka lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 maja 2015, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny z Kraka potrzebuje namiar na dobryy hotel -spa w kraku.Cena za dobe moze byc wysoka ale all exclusive =D Szkoda ze nie dla mnie buuu A na powaznie siostra zabiera swojego angolka do kraka i chca zaszalec .Chca cos w stylu hotel stary w kraku 8) No i jak cos to chetnie przyjme informacje od osób co juz gdzies byly i wiedza ,ze sa fajne masaze i spa plus fajny klimat i dobre zarcie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2015, 23:11

efcia, iwcia77, Mega, kkisia, Krakonka lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • efcia Autorytet

Wysłany: 26 maja 2015, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Efcia, po miesiączce do dzieła? Powie ci doktorek?

a teraz nie moge? jajniki sie juz odzywaja wiec moze bedzie owulacyjny :-)

ComeToMeBaby, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 26 maja 2015, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój storczyk oszalał. Wypuścił trzeci pęd kwiatowy. Bo to jakby z drugiego "pnia ". Mam taki rozgaleziony. Z jednego wyrosły dwa duże pędy, które obficie zakwitly i się porozgałęzialy, ostatnio jeszcze postanowiły na końcach wydać jeszcze po pączku.
    Teraz rośnie ten trzeci pęd, jak wyrośnie i czwarty to będę miała prawdziwego storczykowego krzaczora. :-D

efcia, iwcia77, Mega, kkisia, gretka, Aasiula, caffe, beates lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 26 maja 2015, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta, a musi być w Kraku? Polecam htl Lenart w Wieliczce.
    W Kraku 5gwiazdkowiec ze spa, np Niebieski czy Dr Irena Eris. Bo są też nie tyle ze spa co fitnessem.

iwcia77, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 26 maja 2015, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    pokaż ;-)

Mowila, ze niedoczekanie ;-). Ale mozna na arbuzie pokazac przeciez lub innej dyni. Miga sie.

efcia, iwcia77, kapturnica, BISCA, paszczakin, kkisia, gretka, macduska lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2015, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Dorbie, wraczu forumowy. Adas ma od kilku dni stany podgoraczkowe. Niby nic, ale kolo 37 + jest z rana zawsze, w dzien tez, wieczorem czasem. Ciutke pokasluje, kataru niet. Zywy, z apetytem, na chorego nie wyglada. Jakas diagnostyka by sie nie przydala? Badanie moczu np?
    Ja bym zrobiła bad.moczu ogólne i posiew

Dziobak lubi tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 26 maja 2015, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zasypiam. Nic nie poradze. Dobranoc.

Ciasto wrzuce jutro. Promis.

efcia, iwcia77, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 26 maja 2015, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też uciekam intensywny dzień miałam. Branoc :-)

Dziobak, iwcia77, kkisia, efcia lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2015, 23:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Coś jeszcze chciałam. A tak, opowieść z poczekalni w przychodni.
    Jestem zapisana na 14:20. Przychodzę 14:15,trzy osoby do gabinetu. Mówię na którą mam i pytam czy oni przede mną, cz po mnie. Jedna babka mówi, że ona miała na wcześniejszą godzinę, ale się nie wyrobila z pracy (no więc w domyśle poczeka, nie była wyrywna), facet się nie odzywa, a ta ostatnia z niechęcią mówi, że ma na 14:30. Mówię, a to po mnie. Siadam, a ona tak niby do mnie a niby do siebie, trochę w kontekście tej spoznionej, że w sumie jak jest tak mało osób to się wchodzi według kolejności przyjścia (do poczekalni). Nie skomentowalam.
    Przyszedł lekarz i zaprasza do gabinetu. Ta się zerwała, ale widzi że i ja wstaję. Zdziwiona pyta: to teraz pani wchodzi czy ja? Odpowiedziałam, że ja.
    Co za bezczelne babsko no. Aż mi się nie chciało z nią dyskutować. Heh. Co mnie obchodzi, że przyszła pół godziny przed swoją wyznaczoną. Mogła grzecznie zapytać czy ją przepuszcze, bo np. Się spieszy. Heh, swoje reguły kolejkowe ustala.
    A mi się dzis poklocili pacjenci o godziny przed gabinetem,, baby klamaly że sa na wczesniejsze, a potem pacjent mi się musial wyzalic przez 5 minut. Mam tak non stop. Jak wejdzie wcześniej a ja mówię,że przed nim jeszcze 3 osoby, to bezczelnie do mnie " to mam czekac?"

iwcia77, efcia, Krakonka, Aasiula, ComeToMeBaby, caffe, Simba lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2015, 23:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez zasypiam, Pa!

iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 06:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zien dobry! Pierwsza?

kapturnica, kkisia, efcia, Aasiula, Mala79, Simba, Magdala, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 06:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No pierwsza.. A gdzie nocna zmiana, a gdzie Polar?
    U nas spoko, ale zaczął się sezon gościowy- wszyscy chcą zobaczyć Adasia. Z jednej strony fajnie, ale z drugiej trochę nas to dezorganizuje. No i na forum czasu nie mam :( Doczytałam troszkę po lebkach i kurcze nie pamiętam do czego miałam się odnieść.
    Dorbi, super, że z badaniami ok..
    Gretka, zdrówka!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2015, 06:28

kapturnica, ania.g, Mega, kkisia, efcia, gretka, Aasiula, ComeToMeBaby, caffe, Mala79, Simba, Magdala, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 06:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Kapta, a musi być w Kraku? Polecam htl Lenart w Wieliczce.
    W Kraku 5gwiazdkowiec ze spa, np Niebieski czy Dr Irena Eris. Bo są też nie tyle ze spa co fitnessem.
    Musi byc w Kraku bo Elliot nie widzial jeszcze tego miasta , w Wieliczce juz byli w tamtym roku..A w Kraku chca spedzic jakeis 3dni.. :)

kkisia, efcia, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 06:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien bry albo i nie bry..Kurwa -no bo inaczej nie napisze , u mnie od tygodnia leje!!
    Ile mozna moknąć ??? HELP !!! :(

Mega, kkisia, efcia, caffe, Mala79, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 07:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    Ktoś zajumał słońce, to naprawdę jest koniec maja? Protestuje!

kkisia, Mega, efcia, macduska, Aasiula, Mala79, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 07:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko, Kapta ale Ci ten suwaczek zasuwa do przodu :) właśnie zerknęłam i się zdziwiłam że to już tak daleko :)

kkisia, Mega, efcia, kapturnica, macduska, Magdala, Sabina lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry, zapraszam do siebie, tutaj sloneczko i cieplo :-)

kkisia, Mega, efcia, Aasiula, Zofia8, caffe, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha, słońce jest u nas. Ja mam rezerwacje na cały urlop macierzyński, wiec.. Sorry ;)

kkisia, Mega, efcia, Aasiula, ania.g, ComeToMeBaby, caffe, Mala79, Simba, Magdala, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
‹‹ 9528 9529 9530 9531 9532 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ