35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
gretka wrote:dostalam Metronidazol i dopochwowe- zalozylam ze jakes cus co zawsze po antybiotyku, teraz patrze a ta nystatyna dopochwowa tez antybiotyk i zdurnialam lekko- a zazwyczaj w aptece pisza na op. a tu nic ani na 1 ani 2, tyle ze ten pierwszy zapamietalam jak lekarka mowila....
Magdala, gretka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny z Kraka potrzebuje namiar na dobryy hotel -spa w kraku.Cena za dobe moze byc wysoka ale all exclusive
Szkoda ze nie dla mnie buuu A na powaznie siostra zabiera swojego angolka do kraka i chca zaszalec .Chca cos w stylu hotel stary w kraku
No i jak cos to chetnie przyjme informacje od osób co juz gdzies byly i wiedza ,ze sa fajne masaze i spa plus fajny klimat i dobre zarcie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2015, 23:11
efcia, iwcia77, Mega, kkisia, Krakonka lubią tę wiadomość
-
Mój storczyk oszalał. Wypuścił trzeci pęd kwiatowy. Bo to jakby z drugiego "pnia ". Mam taki rozgaleziony. Z jednego wyrosły dwa duże pędy, które obficie zakwitly i się porozgałęzialy, ostatnio jeszcze postanowiły na końcach wydać jeszcze po pączku.
Teraz rośnie ten trzeci pęd, jak wyrośnie i czwarty to będę miała prawdziwego storczykowego krzaczora.efcia, iwcia77, Mega, kkisia, gretka, Aasiula, caffe, beates lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Dorbie, wraczu forumowy. Adas ma od kilku dni stany podgoraczkowe. Niby nic, ale kolo 37 + jest z rana zawsze, w dzien tez, wieczorem czasem. Ciutke pokasluje, kataru niet. Zywy, z apetytem, na chorego nie wyglada. Jakas diagnostyka by sie nie przydala? Badanie moczu np?
Dziobak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Coś jeszcze chciałam. A tak, opowieść z poczekalni w przychodni.
Jestem zapisana na 14:20. Przychodzę 14:15,trzy osoby do gabinetu. Mówię na którą mam i pytam czy oni przede mną, cz po mnie. Jedna babka mówi, że ona miała na wcześniejszą godzinę, ale się nie wyrobila z pracy (no więc w domyśle poczeka, nie była wyrywna), facet się nie odzywa, a ta ostatnia z niechęcią mówi, że ma na 14:30. Mówię, a to po mnie. Siadam, a ona tak niby do mnie a niby do siebie, trochę w kontekście tej spoznionej, że w sumie jak jest tak mało osób to się wchodzi według kolejności przyjścia (do poczekalni). Nie skomentowalam.
Przyszedł lekarz i zaprasza do gabinetu. Ta się zerwała, ale widzi że i ja wstaję. Zdziwiona pyta: to teraz pani wchodzi czy ja? Odpowiedziałam, że ja.
Co za bezczelne babsko no. Aż mi się nie chciało z nią dyskutować. Heh. Co mnie obchodzi, że przyszła pół godziny przed swoją wyznaczoną. Mogła grzecznie zapytać czy ją przepuszcze, bo np. Się spieszy. Heh, swoje reguły kolejkowe ustala.
iwcia77, efcia, Krakonka, Aasiula, ComeToMeBaby, caffe, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No pierwsza.. A gdzie nocna zmiana, a gdzie Polar?
U nas spoko, ale zaczął się sezon gościowy- wszyscy chcą zobaczyć Adasia. Z jednej strony fajnie, ale z drugiej trochę nas to dezorganizuje. No i na forum czasu nie mamDoczytałam troszkę po lebkach i kurcze nie pamiętam do czego miałam się odnieść.
Dorbi, super, że z badaniami ok..
Gretka, zdrówka!Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2015, 06:28
kapturnica, ania.g, Mega, kkisia, efcia, gretka, Aasiula, ComeToMeBaby, caffe, Mala79, Simba, Magdala, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Kapta, a musi być w Kraku? Polecam htl Lenart w Wieliczce.
W Kraku 5gwiazdkowiec ze spa, np Niebieski czy Dr Irena Eris. Bo są też nie tyle ze spa co fitnessem.kkisia, efcia, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Ha, słońce jest u nas. Ja mam rezerwacje na cały urlop macierzyński, wiec.. Sorry
kkisia, Mega, efcia, Aasiula, ania.g, ComeToMeBaby, caffe, Mala79, Simba, Magdala, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość