35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja w Kakowie bylam raz i to bardzo bardzo dawno temu. Ale w czerwcu lecimy do Polski na kilka dni i ladujemy wlasnie w Krakowie wiec zdecydowalismy nocowac. Bedziemy mieli cale popoludnie i wieczor, zeby zwiedzic stare miasto
kkisia, efcia, Krakonka, Aasiula, ComeToMeBaby, caffe, Magdala, megan8, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:O matko, Kapta ale Ci ten suwaczek zasuwa do przodu
właśnie zerknęłam i się zdziwiłam że to już tak daleko
kkisia, Mega, efcia, kapturnica, Aasiula, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Dzień dobry
Ktoś zajumał słońce, to naprawdę jest koniec maja? Protestuje!
Mimo wszystko miłego....byle do piątku, a w sobotę mi teściowa na tydzień z domu wybywa, ale bedzie luuuuzefcia, kkisia, gretka, Aasiula, ania.g, ComeToMeBaby, Mala79, Magdala, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBry
Pizdzi w chacie jak w kieleckim
Dobrze ze od jutra ma byc lepiej
Bisca a po Kraku to gdzie dalej ?
Dostalismy zaproszenia na wesele w lipcu ( Wacia twoje okolice )
Doszlismy do wniosku ze jednak nie jedziemy
Ale jedzie moj syn jako przedstawiciel
Robimy zrzute na bilet i prezent z moimi rodzicami
Trzeci dzien zastrzykow za mna
zrobilam ich juz 6i musze powiedziec
ze strach mial wielkie oczy
Nic nie boliMega, efcia, gretka, kapturnica, Aasiula, ComeToMeBaby, ania.g, Reni, Zofia8, caffe, Mala79, Simba, BISCA, Magdala, paszczakin, iwcia77, beates, Sabina lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Kapta, a musi być w Kraku? Polecam htl Lenart w Wieliczce.
W Kraku 5gwiazdkowiec ze spa, np Niebieski czy Dr Irena Eris. Bo są też nie tyle ze spa co fitnessem.ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Dziewczyny z Kraka potrzebuje namiar na dobryy hotel -spa w kraku.Cena za dobe moze byc wysoka ale all exclusive
Szkoda ze nie dla mnie buuu A na powaznie siostra zabiera swojego angolka do kraka i chca zaszalec .Chca cos w stylu hotel stary w kraku
No i jak cos to chetnie przyjme informacje od osób co juz gdzies byly i wiedza ,ze sa fajne masaze i spa plus fajny klimat i dobre zarcie
Nie wiem, czy Ci już ktoś odpowiedział, bo nadrabiam. Ale masz tu : http://www.hotelfarmona.pl/kontakt
Ten sprawdzony przez wielu moich znajomych. Nie słysząłam jednej złej opinii, nawet od tych bardzo wymagających. Są specjalne pakiety dla dwojga - bo znajome brały na rocznice itp.
Sama nie byłam, ale marzę.efcia, kkisia, kapturnica, ComeToMeBaby, Magdala, megan8, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualny
-
Witam
Wczoraj popołudniu odpuściłam bycie silną i wzięłam tabletkę. I Borowi dzięki, bo jazdy miałam do wieczora, a dzisiaj część dalsza.
Jak to się wszystko skończy, to Wam opowiem dla przestrogi...
Po tabletce było super, naprawdę. Zebrałam się porządnie, załatwilam parę spraw, zakupy zrobiłam - wszystko z M, a było bardzo miłoOstatnio nie jestem miła, więc fajna odmiana
Z tym dystansem tabletkowym przyszło mi do głowy, że rzeczywistość jest niesamowicie subiektywna, a emocje to okulary, które przecież można zmienić. Nie, żebym odkryła Amerykę, bo trochę siedze w psychologii, ale postanowiłam zgłębić w niedalekiej przyszłości kwestię wpływu farmakologicznego lub treningu jakiegoś na ciało migdałowate. U mnie działa na najwyższych obrotach i muszę to zmienić, bo nie zdążę wychować dzieci, jak tak dalej pójdzie (ani urodzić).ComeToMeBaby, Mala79, BISCA, efcia lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Czytałam trochę po łebkach, ale cieszę się z Reni, Kkisi, Dorbie jest ok, czekam na wieści od Bisci i w ogóle, gdyby nie Wy i dobre wieści, a także Wasze wspierające reakcje na te gorsze, to już chyba straciłabym nadzieję.
W ramach działań postanowiłam w czerwcowym cyklu przyłożyć się do zaciążania (przykładam się cały czas, ale teraz jeszcze bardziej, o ile się da). To oznacza, że nie mogę się rozwodzić z M podczas owulacji, a jeśli, to muszę znaleźć jakiegoś dawcę obcegoMam już dość czekania
Nie wiem, czy mu o tym powiedzieć, jemu czyli M, czy raczej moze nie...
Dla mnie to będzie 15 cykl starań (licząc z 6 cyklami na antykach, na samym początku, zeby cośtam unormować). I trzeci z owulacją. I drugi z owulacją w odpowiednim czasie (mam nadzieję). Receptę na ovitrelle mam w torebce, na moni pójdę 12-13 dc - oby jajko było odpowiednio duże do pęknięcia. Cykl zaczynam w poniedziałek.kkisia, gretka, ania.g, Reni, ComeToMeBaby, caffe, Mala79, BISCA, Magdala, efcia, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualny
-
Witajcie
Zostały zdiagnozowane moje bóle głowy - stres powoduje napięcie, a napięcie ból głowy, dodatkowo mała ilość wypijanych płynów za coś tam też odpowiada (o ile dobrze zrozumiałam, za przepływ krwi przez jakieś kanaliki w kręgach, która chyba jest za gęsta). Zalecono mi masaże szyi, karku, barków i pleców oraz jakieś tablety rozluźniające brane zaraz przed snem. Dodatkowo muszę uciskać miejsce na dłoni między kciukiem a palcem wskazującym 8-/dorbie, gretka, kapturnica, Aasiula, kkisia, ComeToMeBaby, Krakonka, Zofia8, caffe, Mala79, macduska, BISCA, Magdala, Dziobak, efcia, megan8, iwcia77, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
Luna76 wrote:Witajcie
Zostały zdiagnozowane moje bóle głowy - stres powoduje napięcie, a napięcie ból głowy, dodatkowo mała ilość wypijanych płynów za coś tam też odpowiada (o ile dobrze zrozumiałam, za przepływ krwi przez jakieś kanaliki w kręgach, która chyba jest za gęsta). Zalecono mi masaże szyi, karku, barków i pleców oraz jakieś tablety rozluźniające brane zaraz przed snem. Dodatkowo muszę uciskać miejsce na dłoni między kciukiem a palcem wskazującym 8-/
niech tylko masazysta sie dobrze sprawi!!!dorbie, kapturnica, Aasiula, kkisia, ComeToMeBaby, Zofia8, caffe, macduska, BISCA, efcia, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualnyCześć!
U mnie nudności ciąg dalszy, mąka w gębie i nadprodukcja śliny,ble...Idę coś zjeść, to mi przejdzie na chwilę.
Nie miałam tak w poprzednich ciażach.kapturnica, gretka, kkisia, caffe, Mala79, ania.g, macduska, BISCA, Magdala, Dziobak, efcia, megan8, iwcia77, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
Krakonka wrote:Nie wiem, czy Ci już ktoś odpowiedział, bo nadrabiam. Ale masz tu : http://www.hotelfarmona.pl/kontakt
Ten sprawdzony przez wielu moich znajomych. Nie słysząłam jednej złej opinii, nawet od tych bardzo wymagających. Są specjalne pakiety dla dwojga - bo znajome brały na rocznice itp.
Sama nie byłam, ale marzę.
Nie wiem czy ktora przebije temperature , u mnie za oknem kurde 6stopni!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2015, 08:38
Krakonka, dorbie, efcia lubią tę wiadomość