Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w Kakowie bylam raz i to bardzo bardzo dawno temu. Ale w czerwcu lecimy do Polski na kilka dni i ladujemy wlasnie w Krakowie wiec zdecydowalismy nocowac. Bedziemy mieli cale popoludnie i wieczor, zeby zwiedzic stare miasto :-)

nick nieaktualny, efcia, Krakonka, Aasiula, ComeToMeBaby, caffe, Magdala, megan8, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    O matko, Kapta ale Ci ten suwaczek zasuwa do przodu :) właśnie zerknęłam i się zdziwiłam że to już tak daleko :)
    No dokładnie. Ciąża Kapty jest super ekspresowa!

nick nieaktualny, Mega, efcia, kapturnica, Aasiula, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Dzień dobry
    Ktoś zajumał słońce, to naprawdę jest koniec maja? Protestuje!
    Przyłączam sie do protestu, pogoda jak w listopadzie, pewnie dlatego łeb mnie tak napierdziela.....
    Mimo wszystko miłego....byle do piątku, a w sobotę mi teściowa na tydzień z domu wybywa, ale bedzie luuuuz :D

efcia, nick nieaktualny, gretka, Aasiula, ania.g, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, Magdala, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • efcia Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :-) i u nas slonecznie i cieplutko, zapraszam :-)
    a w niedziele juz bylo pierwsze w tym roku opalanie :D
    milego dnia

nick nieaktualny, Mega, Aasiula, ComeToMeBaby, ania.g, caffe, Magdala, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2015, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry :)

Pizdzi w chacie jak w kieleckim ;)
    Dobrze ze od jutra ma byc lepiej

Bisca a po Kraku to gdzie dalej ?

Dostalismy zaproszenia na wesele w lipcu ( Wacia twoje okolice )
    Doszlismy do wniosku ze jednak nie jedziemy :(
    Ale jedzie moj syn jako przedstawiciel
    Robimy zrzute na bilet i prezent z moimi rodzicami :)

Trzeci dzien zastrzykow za mna
    zrobilam ich juz 6 :) i musze powiedziec
    ze strach mial wielkie oczy :)
    Nic nie boli

Mega, efcia, gretka, kapturnica, Aasiula, ComeToMeBaby, ania.g, Reni, Zofia8, caffe, nick nieaktualny, Simba, BISCA, Magdala, paszczakin, iwcia77, beates, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• gretka Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Kapta, a musi być w Kraku? Polecam htl Lenart w Wieliczce.
    W Kraku 5gwiazdkowiec ze spa, np Niebieski czy Dr Irena Eris. Bo są też nie tyle ze spa co fitnessem.
    bywaszw w Wieliczce i nic nie mowisz????

ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość

gretka
  • gretka Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w ogole dzien dobry- akis postep widze- jakby jasniej i nie leje, oby tak dalaej :-)

efcia, nick nieaktualny, Magdala, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

gretka
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    No dokładnie. Ciąża Kapty jest super ekspresowa!
    Tylko mi ekspresem nie leci ;)

nick nieaktualny, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2015, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłego ponurodeszczowego dnia!

efcia, nick nieaktualny, ania.g, nick nieaktualny, Simba, Magdala, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

• Krakonka Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Dziewczyny z Kraka potrzebuje namiar na dobryy hotel -spa w kraku.Cena za dobe moze byc wysoka ale all exclusive =D Szkoda ze nie dla mnie buuu A na powaznie siostra zabiera swojego angolka do kraka i chca zaszalec .Chca cos w stylu hotel stary w kraku 8) No i jak cos to chetnie przyjme informacje od osób co juz gdzies byly i wiedza ,ze sa fajne masaze i spa plus fajny klimat i dobre zarcie

Nie wiem, czy Ci już ktoś odpowiedział, bo nadrabiam. Ale masz tu : http://www.hotelfarmona.pl/kontakt
    Ten sprawdzony przez wielu moich znajomych. Nie słysząłam jednej złej opinii, nawet od tych bardzo wymagających. Są specjalne pakiety dla dwojga - bo znajome brały na rocznice itp.
    Sama nie byłam, ale marzę.

efcia, nick nieaktualny, kapturnica, ComeToMeBaby, Magdala, megan8, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2015, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majtki noszą się idealne. :-)

efcia, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica, caffe, nick nieaktualny, Simba, BISCA, Magdala, paszczakin, iwcia77, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Majtki noszą się idealne. :-)
    A grochy hehe ;D
    Dzien dobry , pięknie i slonecznie :)

efcia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, Magdala, iwcia77, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

• Krakonka Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :)

Wczoraj popołudniu odpuściłam bycie silną i wzięłam tabletkę. I Borowi dzięki, bo jazdy miałam do wieczora, a dzisiaj część dalsza.
    Jak to się wszystko skończy, to Wam opowiem dla przestrogi...

Po tabletce było super, naprawdę. Zebrałam się porządnie, załatwilam parę spraw, zakupy zrobiłam - wszystko z M, a było bardzo miło :) Ostatnio nie jestem miła, więc fajna odmiana :)
    Z tym dystansem tabletkowym przyszło mi do głowy, że rzeczywistość jest niesamowicie subiektywna, a emocje to okulary, które przecież można zmienić. Nie, żebym odkryła Amerykę, bo trochę siedze w psychologii, ale postanowiłam zgłębić w niedalekiej przyszłości kwestię wpływu farmakologicznego lub treningu jakiegoś na ciało migdałowate. U mnie działa na najwyższych obrotach i muszę to zmienić, bo nie zdążę wychować dzieci, jak tak dalej pójdzie (ani urodzić).

ComeToMeBaby, nick nieaktualny, BISCA, efcia lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czytałam trochę po łebkach, ale cieszę się z Reni, Kkisi, Dorbie jest ok, czekam na wieści od Bisci i w ogóle, gdyby nie Wy i dobre wieści, a także Wasze wspierające reakcje na te gorsze, to już chyba straciłabym nadzieję.

W ramach działań postanowiłam w czerwcowym cyklu przyłożyć się do zaciążania (przykładam się cały czas, ale teraz jeszcze bardziej, o ile się da). To oznacza, że nie mogę się rozwodzić z M podczas owulacji, a jeśli, to muszę znaleźć jakiegoś dawcę obcego :P Mam już dość czekania :)
    Nie wiem, czy mu o tym powiedzieć, jemu czyli M, czy raczej moze nie... :)

Dla mnie to będzie 15 cykl starań (licząc z 6 cyklami na antykach, na samym początku, zeby cośtam unormować). I trzeci z owulacją. I drugi z owulacją w odpowiednim czasie (mam nadzieję). Receptę na ovitrelle mam w torebce, na moni pójdę 12-13 dc - oby jajko było odpowiednio duże do pęknięcia. Cykl zaczynam w poniedziałek.

nick nieaktualny, gretka, ania.g, Reni, ComeToMeBaby, caffe, nick nieaktualny, BISCA, Magdala, efcia, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2015, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry. Zaspalam. Zgubiony kilogram wrocil. Czy jestem w ciazy? :-P

nick nieaktualny, kapturnica, ania.g, Reni, nick nieaktualny, caffe, Simba, BISCA, Magdala, efcia, megan8, iwcia77, beates, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

• Luna76 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie

Zostały zdiagnozowane moje bóle głowy - stres powoduje napięcie, a napięcie ból głowy, dodatkowo mała ilość wypijanych płynów za coś tam też odpowiada (o ile dobrze zrozumiałam, za przepływ krwi przez jakieś kanaliki w kręgach, która chyba jest za gęsta). Zalecono mi masaże szyi, karku, barków i pleców oraz jakieś tablety rozluźniające brane zaraz przed snem. Dodatkowo muszę uciskać miejsce na dłoni między kciukiem a palcem wskazującym 8-/

nick nieaktualny, gretka, kapturnica, Aasiula, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, Krakonka, Zofia8, caffe, nick nieaktualny, nick nieaktualny, BISCA, Magdala, Dziobak, efcia, megan8, iwcia77, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

• gretka Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna76 wrote:
    Witajcie

Zostały zdiagnozowane moje bóle głowy - stres powoduje napięcie, a napięcie ból głowy, dodatkowo mała ilość wypijanych płynów za coś tam też odpowiada (o ile dobrze zrozumiałam, za przepływ krwi przez jakieś kanaliki w kręgach, która chyba jest za gęsta). Zalecono mi masaże szyi, karku, barków i pleców oraz jakieś tablety rozluźniające brane zaraz przed snem. Dodatkowo muszę uciskać miejsce na dłoni między kciukiem a palcem wskazującym 8-/
    no widzisz???? nie umierasz!!!
    niech tylko masazysta sie dobrze sprawi!!! :-)

nick nieaktualny, kapturnica, Aasiula, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, Zofia8, caffe, nick nieaktualny, BISCA, efcia, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

gretka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2015, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć!
    U mnie nudności ciąg dalszy, mąka w gębie i nadprodukcja śliny,ble...Idę coś zjeść, to mi przejdzie na chwilę.
    Nie miałam tak w poprzednich ciażach.

kapturnica, gretka, nick nieaktualny, caffe, nick nieaktualny, ania.g, nick nieaktualny, BISCA, Magdala, Dziobak, efcia, megan8, iwcia77, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gretka wrote:
    bywaszw w Wieliczce i nic nie mowisz????
    Hyhy, bywam w różnych miejscach. A resztę znam służbowo ;-) ty z miasta soli? ;-)

gretka, BISCA, efcia lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    Nie wiem, czy Ci już ktoś odpowiedział, bo nadrabiam. Ale masz tu : http://www.hotelfarmona.pl/kontakt
    Ten sprawdzony przez wielu moich znajomych. Nie słysząłam jednej złej opinii, nawet od tych bardzo wymagających. Są specjalne pakiety dla dwojga - bo znajome brały na rocznice itp.
    Sama nie byłam, ale marzę.
    Dzieki wielkie Juz jej podsylam propozycje..Kurde az bym sama pojechala w takie luksusy :D

Nie wiem czy ktora przebije temperature , u mnie za oknem kurde 6stopni!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2015, 08:38

Krakonka, nick nieaktualny, efcia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 9529 9530 9531 9532 9533 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ