35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
dorbie wrote:Cześć!
U mnie nudności ciąg dalszy, mąka w gębie i nadprodukcja śliny,ble...Idę coś zjeść, to mi przejdzie na chwilę.
Nie miałam tak w poprzednich ciażach.kkisia, dorbie, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Cześć!
U mnie nudności ciąg dalszy, mąka w gębie i nadprodukcja śliny,ble...Idę coś zjeść, to mi przejdzie na chwilę.
Nie miałam tak w poprzednich ciażach.kkisia, Magdala, efcia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
im więcej tłuszczyku na brzuchu tym bardziej wchodzi jak w masło
gorzej jak trafisz w to samo miejsce
boli jak diabli..no ale to dopiero przy 20 którymś
witam się
kkisia wrote:
Trzeci dzien zastrzykow za mna
zrobilam ich juz 6i musze powiedziec
ze strach mial wielkie oczy
Nic nie bolikkisia, Mala79, Simba, macduska, Magdala, stara.krycha, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nie, masz za ciężkie buciory
na cholerę Ci te koturny!
stara.krycha wrote:Dzien dobry. Zaspalam. Zgubiony kilogram wrocil. Czy jestem w ciazy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2015, 09:02
kkisia, BISCA, stara.krycha, efcia lubią tę wiadomość
-
Luna76 wrote:Witajcie
Zostały zdiagnozowane moje bóle głowy - stres powoduje napięcie, a napięcie ból głowy, dodatkowo mała ilość wypijanych płynów za coś tam też odpowiada (o ile dobrze zrozumiałam, za przepływ krwi przez jakieś kanaliki w kręgach, która chyba jest za gęsta). Zalecono mi masaże szyi, karku, barków i pleców oraz jakieś tablety rozluźniające brane zaraz przed snem. Dodatkowo muszę uciskać miejsce na dłoni między kciukiem a palcem wskazującym 8-/
Da sie z tym zyc
Niestety kregoslup ma wielkie znaczenie w funkcjonowaniu calego organizmu .Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2015, 08:41
kkisia, Luna76, efcia lubią tę wiadomość
-
Krakonka wrote:Nie wiem, czy Ci już ktoś odpowiedział, bo nadrabiam. Ale masz tu : http://www.hotelfarmona.pl/kontakt
Ten sprawdzony przez wielu moich znajomych. Nie słysząłam jednej złej opinii, nawet od tych bardzo wymagających. Są specjalne pakiety dla dwojga - bo znajome brały na rocznice itp.
Sama nie byłam, ale marzę.kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:im więcej tłuszczyku na brzuchu tym bardziej wchodzi jak w masło
gorzej jak trafisz w to samo miejsce
boli jak diabli..no ale to dopiero przy 20 którymś
witam się
Troche ten tluszczyk hodowalamReni, stara.krycha, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ja w ciazyz mlodym mialam mdlosci 2razy przy smazeniu pieczarek ,zero syfow i ogolnie zajebiste samopoczucie Dlatego mialam nadzieje ,ze jak sie inazcej czuje bedzie cora..I co ??I jajca!!
Z tego co ja wiem to zabobony mówią, że jak cera i samopoczucie idealne to będzie chłopak (ja tak miałam), a córka odbiera urodę matce... tak mówiąAasiula, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
gretka wrote:jesli chodzi o pl to tak
Ja raczej z tej północnej opcji, ale do Kraka mam sentyment. Zdarzy się nie raz i nie dwa pewnie że tam zawitam. No, chyba że się z tesciami pokloce heheheefcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Luna76 wrote:Z tego co ja wiem to zabobony mówią, że jak cera i samopoczucie idealne to będzie chłopak (ja tak miałam), a córka odbiera urodę matce... tak mówią
Wypierdziela mnie tradzikiem jak nastke przed impreza a corki niet
Luna76, stara.krycha, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Ja widzę, że na forumie naszym zdecydowana większość ze samego Kraka lub okolic, czy wybierająca się do Kraka co jakiś czas, a druga mniejsza część zbiera się w Trójmieście.
Ja raczej z tej północnej opcji, ale do Kraka mam sentyment. Zdarzy się nie raz i nie dwa pewnie że tam zawitam. No, chyba że się z tesciami pokloce hehehe- ostatnie spotkanie w Katowicach
iwcia77 lubi tę wiadomość
gretka -
gretka wrote:kurcze nie wiem czy Slask sie nie obrazi jak podpinasz pod Krk
- ostatnie spotkanie w Katowicach
Dla jasności, nie podpinamWiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2015, 08:55
iwcia77 lubi tę wiadomość