35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Aasiula wrote:Luna dobry masazysta , rehabilitant bardzo ci pomoze
Moj rehabilitant jest super jak mi sie kregi zblokuja I naciskaja na nerw np blednika to Ja sie doslownie przewracam
A jak ucisk jest na sece to szalej i cisnienie tez
Ale dobry masaz stawia mnie na nogi
Ja to mialam Jeszcze takie straszne dudnienia w glowie a to jest ucisk na tetnice
Niestety stres nie pomaga , bo jak sie stresujesz to sie spinasz I miesnie przsuwaja kregi
Masaz I jeszcze raz masaz I ruch
Na poczatek swietne kijki
Tak! Kijki. Nie tylko na kręgosłup, ale też na stres - ten ruch ramionami otwiera klatkę piersiową, pomaga głębiej oddychać i napięcie maleje.
Tak, to są leki na receptę, ale nie są szkodliwe w sensie ubocznych itp. Ale konsultacja konieczna, to jednak lek neurologiczny.
Dostałam też Mydocalm na rozluźnienie mięśni (czasem przed migreną, jak się skłoni mięśnie do rozprężenia, to można nie dopuścić do migreny) ale ten akurat na mnie nie działa. Za to inny owszem i udało mi się kilka razy przechytrzyć migrenę
Aasiula, macduska, Mala79, dorbie, ComeToMeBaby, kkisia, efcia, Sabina lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualnyDzien dobry
U mnie pojawia sie sloneczko na zmiane z chmurami ale jest o wiele chlodniej
Co do miejsca zamieszkania to ja na zachod wiec chyba w mniejszosci jestem
Co do planu na dzisiejszy dzien to wyczlapac sie z wyra to napewno, zrobic burze mozgu co na obiad, pozniej sie ogarnac i isc na pierwsza wizyte do neurochirurga ciekawa jestem czy bedzie konkretny i powie od razu co trza zrobic i jak ...
A tak to udanego dnia dla wszystkichAasiula, ania.g, ComeToMeBaby, macduska, Magdala, kapturnica, kkisia, efcia, Sabina lubią tę wiadomość
-
Mala79 wrote:Dzien dobry
U mnie pojawia sie sloneczko na zmiane z chmurami ale jest o wiele chlodniej
Co do miejsca zamieszkania to ja na zachod wiec chyba w mniejszosci jestem
Co do planu na dzisiejszy dzien to wyczlapac sie z wyra to napewno, zrobic burze mozgu co na obiad, pozniej sie ogarnac i isc na pierwsza wizyte do neurochirurga ciekawa jestem czy bedzie konkretny i powie od razu co trza zrobic i jak ...
A tak to udanego dnia dla wszystkichMala79, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Ja w ciazyz mlodym mialam mdlosci 2razy przy smazeniu pieczarek ,zero syfow i ogolnie zajebiste samopoczucie Dlatego mialam nadzieje ,ze jak sie inazcej czuje bedzie cora..I co ??I jajca!!
Patrz, w styczniu tak mi ryba wchodziła, a teraz ble i same owocekapturnica, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja, poznawszy argumenty sugerujące zbawienny wpływ kijków i ujrzawszy w nich szansę rozwiazania wielu problemów drowotno-estetycznych, zaraz chciałam sobie kupić. Niestety to jednak nie dla mnie. Zwykle chodzę z wózkiem bądź jeżdżę komunikacją, a na spacery bez okazji po prostu nie mam czasu
efcia lubi tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
kkisia wrote:Bry
Bisca a po Kraku to gdzie dalej ?
Do Tatusiana kilka dni. Kolo Wroclawia. We Wroclawiu tez bede odwiedzinach u cioci i babci
Rosol bedzie sie lal hektolitramiSimba, ania.g, macduska, Krakonka, gretka, Magdala, Aasiula, stara.krycha, kkisia, efcia, beates, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Na mnie się uczy tylko jedna uczennica. Orientacji w schemacie ciała i przestrzeni.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/bb720dc18376.gifComeToMeBaby, macduska, Mala79, Reni, Aasiula, stara.krycha, kapturnica, kkisia, efcia, iwcia77, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySimba wrote:Jak to????
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/bb720dc18376.gif
He he uwielbiam!
U nas w ogólniaku biologica rzekła:
" A teraz przyjdzie pod tablicę Bartek i pokaże klasie jadra!"
Umarlismy ze smiechu!
A jesli pytasz serio, to dziewczyna jest niewidoma i ma porazenie mózgowe.
Rzeczywiscie uczy się na mnie. Gdzie góra, dół, prawa lewa strona itp. Duzo by opowiadać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2015, 10:15
gretka, Simba, Reni, Magdala, Aasiula, caffe, stara.krycha, kapturnica, kkisia, efcia, iwcia77, Sabina, Dziobak, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:Trzymam kciuki
ja z tych niezniszczalnych jestem ... Nie no zartuje przydadza sie jak wszystkie inne kciukasy
Ide na nasze przepisy moze zainspiruja mnie obiadem a tak na marginesie ktora robila dzieciece znaczy dla dzieci ratatuj bo moj Maly mnie o to meczy a przepisow jest wiele w necie ale taki sprawdzony mamy?
Aasiula, Krakonka, efcia, Sabina lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:
He he uwielbiam!
Umarlismy ze smiechu!
Rzeczywiscie uczy się na mnie. Gdzie góra, dół, prawa lewa strona itp. Duzo by opowiadać.
nauczyciel zauwazyl-i mowi ciekaw jestem jak mu bedziesz pokazywal jadro ziemi ???Simba, ola_35, Reni, dorbie, BISCA, ComeToMeBaby, macduska, Mala79, Aasiula, caffe, Krakonka, Zofia8, stara.krycha, kkisia, efcia, SolarPolar, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
gretka -
macduska wrote:
He he uwielbiam!
Umarlismy ze smiechu!
Rzeczywiscie uczy się na mnie. Gdzie góra, dół, prawa lewa strona itp. Duzo by opowiadać.
macduska, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyola_35 wrote:Dorbie chciałam się Ciebie zapytać kiedy będziesz miała badanie genetyczne i jakie będziesz robiła badania?
ola_35, Magdala, caffe, efcia, megan8, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Chciałam zaznaczyć, że Ja, Polar, Caffe, Parka i chyba ANiaG (jeśli dobrze pamiętam) - my som z Mazowsza
My z Zosia z Londynu, a my z Morka z Podlasia.
Witam pieknie, slonecznie. Po rewizji idziemy po Lego. Matka przekupila malego, bo nie chce dokladnie zebow myc (a nosi aparat to musi). Dycha za pozwolenie jej umycia mu dokladnie zebow dwa razy w tygodniu. Ile ja doswiadczenia w tej pracy nabiore...gretka, Simba, Zofia8, stara.krycha, kkisia, efcia, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Cześć dziewczyny.
Pewnie się teraz co niektórym narażę,ale trudno.
Większość z Was tak bardzo oburzyła się kiedy Duda wygrał wybory. Ciekawe czy wiedziałyście co nam "władza" szykuje.
Sędziowie Trybunału Konstytucyjnego napisali sobie ustawę, a Komor ją podał dalej. Teraz opozycja może sobie wygrywać wybory. Trybunał zablokuje im wszystkie działania. Do tego jeszcze wisienka: na wniosek marszałka Trybunał będzie mógł zawiesić Prezydenta. Władzy raz zdobytej nigdy nie oddadzą
https://www.youtube.com/watch?v=6P177AfoFz0