X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe współczuję.
    Uwielbiam tekst

- "to się bardzo rzadko zdarza..."

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2015, 09:54

Krakonka, Mala79, ComeToMeBaby, caffe, kapturnica, kkisia, efcia, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

• Krakonka Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Luna dobry masazysta , rehabilitant bardzo ci pomoze :)
    Moj rehabilitant jest super jak mi sie kregi zblokuja I naciskaja na nerw np blednika to Ja sie doslownie przewracam
    A jak ucisk jest na sece to szalej i cisnienie tez :(
    Ale dobry masaz stawia mnie na nogi
    Ja to mialam Jeszcze takie straszne dudnienia w glowie a to jest ucisk na tetnice
    Niestety stres nie pomaga , bo jak sie stresujesz to sie spinasz I miesnie przsuwaja kregi
    Masaz I jeszcze raz masaz I ruch :)
    Na poczatek swietne kijki ;)

Tak! Kijki. Nie tylko na kręgosłup, ale też na stres - ten ruch ramionami otwiera klatkę piersiową, pomaga głębiej oddychać i napięcie maleje.
    Tak, to są leki na receptę, ale nie są szkodliwe w sensie ubocznych itp. Ale konsultacja konieczna, to jednak lek neurologiczny.
    Dostałam też Mydocalm na rozluźnienie mięśni (czasem przed migreną, jak się skłoni mięśnie do rozprężenia, to można nie dopuścić do migreny) ale ten akurat na mnie nie działa. Za to inny owszem i udało mi się kilka razy przechytrzyć migrenę :)

Aasiula, macduska, Mala79, dorbie, ComeToMeBaby, kkisia, efcia, Sabina lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2015, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry

U mnie pojawia sie sloneczko na zmiane z chmurami ale jest o wiele chlodniej

Co do miejsca zamieszkania to ja na zachod wiec chyba w mniejszosci jestem

Co do planu na dzisiejszy dzien to wyczlapac sie z wyra to napewno, zrobic burze mozgu co na obiad, pozniej sie ogarnac i isc na pierwsza wizyte do neurochirurga ciekawa jestem czy bedzie konkretny i powie od razu co trza zrobic i jak ...

A tak to udanego dnia dla wszystkich

Aasiula, ania.g, ComeToMeBaby, macduska, Magdala, kapturnica, kkisia, efcia, Sabina lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    Dzien dobry

U mnie pojawia sie sloneczko na zmiane z chmurami ale jest o wiele chlodniej

Co do miejsca zamieszkania to ja na zachod wiec chyba w mniejszosci jestem

Co do planu na dzisiejszy dzien to wyczlapac sie z wyra to napewno, zrobic burze mozgu co na obiad, pozniej sie ogarnac i isc na pierwsza wizyte do neurochirurga ciekawa jestem czy bedzie konkretny i powie od razu co trza zrobic i jak ...

A tak to udanego dnia dla wszystkich
    Trzymam kciuki :)

Mala79, efcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ja w ciazyz mlodym mialam mdlosci 2razy przy smazeniu pieczarek ,zero syfow i ogolnie zajebiste samopoczucie Dlatego mialam nadzieje ,ze jak sie inazcej czuje bedzie cora..I co ??I jajca!! ;D
    No właśnie! Reguły nie ma.
    Patrz, w styczniu tak mi ryba wchodziła, a teraz ble i same owoce

kapturnica, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe, współczuję

caffe, efcia lubią tę wiadomość

• Krakonka Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja, poznawszy argumenty sugerujące zbawienny wpływ kijków i ujrzawszy w nich szansę rozwiazania wielu problemów drowotno-estetycznych, zaraz chciałam sobie kupić. Niestety to jednak nie dla mnie. Zwykle chodzę z wózkiem bądź jeżdżę komunikacją, a na spacery bez okazji po prostu nie mam czasu :(

efcia lubi tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Bry :)

Bisca a po Kraku to gdzie dalej ?

Do Tatusia <3 na kilka dni. Kolo Wroclawia. We Wroclawiu tez bede odwiedzinach u cioci i babci :)

Rosol bedzie sie lal hektolitrami ;)

Simba, ania.g, macduska, Krakonka, gretka, Magdala, Aasiula, stara.krycha, kkisia, efcia, beates, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Na mnie się uczy tylko jedna uczennica. Orientacji w schemacie ciała i przestrzeni.
    Jak to???? O.o

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/bb720dc18376.gif

ComeToMeBaby, macduska, Mala79, Reni, Aasiula, stara.krycha, kapturnica, kkisia, efcia, iwcia77, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe wiem cos na ten temat wspolczuje
    sama jak chomik lazilam przez ponad tydzien na antykach w koncu ladujac

caffe lubi tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe, nie kopnęłaś chociaż dziada?
    Mała, udanej wizyty życzę.

Mala79, caffe, efcia lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2015, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Jak to???? O.o

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/bb720dc18376.gif

:-D
    He he uwielbiam!

U nas w ogólniaku biologica rzekła:
    " A teraz przyjdzie pod tablicę Bartek i pokaże klasie jadra!"
    Umarlismy ze smiechu!

A jesli pytasz serio, to dziewczyna jest niewidoma i ma porazenie mózgowe.
    Rzeczywiscie uczy się na mnie. Gdzie góra, dół, prawa lewa strona itp. Duzo by opowiadać.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2015, 10:15

gretka, Simba, Reni, Magdala, Aasiula, caffe, stara.krycha, kapturnica, kkisia, efcia, iwcia77, Sabina, Dziobak, Mega lubią tę wiadomość

• ola_35 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    No właśnie! Reguły nie ma.
    Patrz, w styczniu tak mi ryba wchodziła, a teraz ble i same owoce

Dorbie chciałam się Ciebie zapytać kiedy będziesz miała badanie genetyczne i jakie będziesz robiła badania?

iwcia77 lubi tę wiadomość

km5s8riblmycd0av.png
    iv09ej28sq7xm6o7.png
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe wspolczuje. Mam nadzieje, ze Cie nie boli?

caffe, efcia lubią tę wiadomość

Zofia8
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Trzymam kciuki :)
    A za co Aasiula :-P ja z tych niezniszczalnych jestem ... Nie no zartuje przydadza sie jak wszystkie inne kciukasy :-)
    Ide na nasze przepisy moze zainspiruja mnie obiadem a tak na marginesie ktora robila dzieciece znaczy dla dzieci ratatuj bo moj Maly mnie o to meczy a przepisow jest wiele w necie ale taki sprawdzony mamy?

Aasiula, Krakonka, efcia, Sabina lubią tę wiadomość

• gretka Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    He he uwielbiam!

Umarlismy ze smiechu!

Rzeczywiscie uczy się na mnie. Gdzie góra, dół, prawa lewa strona itp. Duzo by opowiadać.
    ha w szkole sredniej, w mojej klasie kolega na lekcji geografii- chcial pomoc odpytywanemu koledze (budowa naszej planety)- a chadzal w skorkowym czarnym plaszczu- i wywija kawalkiem tego plaszcza a ten przy tablicy nic!! (oczywiscie chodzilo o plaszcz ziemi)
    nauczyciel zauwazyl-i mowi ciekaw jestem jak mu bedziesz pokazywal jadro ziemi ???

Simba, ola_35, Reni, dorbie, BISCA, ComeToMeBaby, macduska, Mala79, Aasiula, caffe, Krakonka, Zofia8, stara.krycha, kkisia, efcia, SolarPolar, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

gretka
  • Simba Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    He he uwielbiam!

Umarlismy ze smiechu!

Biedaczka :(

macduska, efcia lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola_35 wrote:
    Dorbie chciałam się Ciebie zapytać kiedy będziesz miała badanie genetyczne i jakie będziesz robiła badania?
    No właśnie doktor ma mi dac skierowanie w piątek i będę dzwonić, tam podobno na NFZ czeka się 4 tygodnie. Czyli aby wskoczyć na 11-12 tydzien. Jeśli mi się nie uda, to zrobię prywatnie. Robię standard czyli test PAPPA i USG genetyczne - najważniejsza przeziernośc karkowa.

ola_35, Magdala, caffe, efcia, megan8, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Chciałam zaznaczyć, że Ja, Polar, Caffe, Parka i chyba ANiaG (jeśli dobrze pamiętam) - my som z Mazowsza

My z Zosia z Londynu, a my z Morka z Podlasia.

Witam pieknie, slonecznie. Po rewizji idziemy po Lego. Matka przekupila malego, bo nie chce dokladnie zebow myc (a nosi aparat to musi). Dycha za pozwolenie jej umycia mu dokladnie zebow dwa razy w tygodniu. Ile ja doswiadczenia w tej pracy nabiore...;-)

gretka, Simba, Zofia8, stara.krycha, kkisia, efcia, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny.
    Pewnie się teraz co niektórym narażę,ale trudno.

Większość z Was tak bardzo oburzyła się kiedy Duda wygrał wybory. Ciekawe czy wiedziałyście co nam "władza" szykuje.

Sędziowie Trybunału Konstytucyjnego napisali sobie ustawę, a Komor ją podał dalej. Teraz opozycja może sobie wygrywać wybory. Trybunał zablokuje im wszystkie działania. Do tego jeszcze wisienka: na wniosek marszałka Trybunał będzie mógł zawiesić Prezydenta. Władzy raz zdobytej nigdy nie oddadzą

https://www.youtube.com/watch?v=6P177AfoFz0

‹‹ 9532 9533 9534 9535 9536 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ