35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
caffe wrote:Byłam teraz w klinice, tej w której leczyłam zęba. Przyjmował mnie inny lekarz, ten do którego 3 lata temu chodziłam.
Jak mnie zobaczył to zbladł. Od razu wziął się za robotę, poruszenie zrobił i szef kliniki też przyszedł na konsultacje, jak mnie zobaczył znowu szok i przerażenie oby to nie było to najgorsze - nawet nie pytałam co..., m.in.wymienił odmę...
Dostałam dodatkowe leki, mam codziennie przychodzić, leczenie zęba dostałam w gratisie...
Ale teraz czuję że puchnę znowu i to na tyle, że to jest wyczuwalne jakby ktoś szybko balonik pompował... Kurwa
Omg !
Moze sie przestraszyli sie, ze ich do sadu podasz. Ale jak napisala Szczesliwa, reka na pulsie wskazana.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2015, 11:25
caffe, efcia, Sabina lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Zofia8 wrote:Omg !
Moze sie przestraszyli sie, ze ich do sadu podasz.
Przerazili się tym co zobaczyli i tym, że z reakcją chemiczną nie ma żartów. Tak myślę.kapturnica, Zofia8, kkisia, efcia, gretka, iwcia77, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWacia trzymaj sie i nie daj przeziebieniu!
Caffe pierwsze 3dni byly dla mnie koszmarem no jeszcze tego by brakowalo zebys musiala placic za zebala przykro mi wiem jak to wkurza boli
Ja swojego niestety sie w koncu pozbylam ...caffe, macduska, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:
Ale teraz czuję że puchnę znowu i to na tyle, że to jest wyczuwalne jakby ktoś szybko balonik pompował... Kurwa
Ale się nie wkręcaj. Może da się jakoś zmierzyć tę opuchliznę? Np od nosa do ucha centymetrem krawieckim i sprawdzać? W razie czego od razu na ostry dyżur.
Czy to Ci utrudnia oddychanie?
Może białkiem zimnym obkładać, albo kapustą rozbitą?
efcia lubi tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Mala79 wrote:Wacia trzymaj sie i nie daj przeziebieniu!
Caffe pierwsze 3dni byly dla mnie koszmarem no jeszcze tego by brakowalo zebys musiala placic za zebala przykro mi wiem jak to wkurza boli
Ja swojego niestety sie w koncu pozbylam ...macduska, Aasiula, kapturnica, kkisia, efcia, Sabina lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:chuj z tą opuchlizną, ale co to cholera jest, bo zamiast być lepiej to jest gorzej
Sprawdź te leki, które dostalaś. Skutki uboczne i interakcje. A jak się denerwujesz, to od razu jeź do tego gościa, co już miał taki przypadek. Razem z tymi wszystkimi lekami.efcia lubi tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Krakonka wrote:Ale się nie wkręcaj. Może da się jakoś zmierzyć tę opuchliznę? Np od nosa do ucha centymetrem krawieckim i sprawdzać? W razie czego od razu na ostry dyżur.
Czy to Ci utrudnia oddychanie?
Może białkiem zimnym obkładać, albo kapustą rozbitą?
Okłady raczej nic nie dadzą, bo to od środka reakcja. Nie kazali przykładać, leki mam brać.efcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Krakonka wrote:Sprawdź te leki, które dostalaś. Skutki uboczne i interakcje. A jak się denerwujesz, to od razu jeź do tego gościa, co już miał taki przypadek. Razem z tymi wszystkimi lekami.
efcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
caffe wrote:Kartę skserowaliśmy.
Przerazili się tym co zobaczyli i tym, że z reakcją chemiczną nie ma żartów. Tak myślę.
masakra
współczujęcaffe, efcia lubią tę wiadomość
-
szczęśliwa 2 wrote:Caffe właśnie obserwuj bo to albo reakcja na jakiś środek, albo jeśli ta odma tzn że Ci ten co robił powietrze wpuścił w tego "zęba "
masakra
współczujęefcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCaffe, znieczulaj sie, bedziesz zyc, wierze w Ciebie i Twoje super moce
BISCA, dzie raport?
Witam po pracy, do ktorej w zwiazku z zaspaniem nie dotarlam wcale. Wybralam wizyte u rodzinnego celem skierowania na bete. Wrocilam bez skierowania, bo nie daja (w sensie: nie potrzeba) i bez bety, bo spenialam.Sikne dla zasady w sobote. I juz.
Aasiula, ComeToMeBaby, BISCA, caffe, kkisia, efcia, gretka, beates, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam zimno dalej buro i pada a raczej piździ..
Rano byłam na połówkowym i wszystko gra
Chłopisko rośnie ma 622 gramy co odpowiada 23 tygodniowi,ocena anatomii płodu dobra,narządy w normie i czynność serca a łożysko na tylniej ścianie.
Jestem zadowolona,geba mi sie cieszy od ranaMala79, Reni, ania.g, paszczakin, Aasiula, ComeToMeBaby, kapturnica, BISCA, Zofia8, macduska, kkisia, efcia, Krakonka, gretka, beates, iwcia77, SolarPolar, Sabina, Dziobak, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość