35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdala wrote:Dokladnie. Istnieja teorie, ze Magdalena wywiozla potomka Jezusa w swoim lonie do Francji. Swiety graal.
A moj nick to nazwa miejscowosci, z ktorej pochodzila. Lubie babke.
efcia, Sabina lubią tę wiadomość
-
co Wy mówicie?
Przecież Graal to kielich, z którego podobno pił Chrystus
jaki symbol łona?
co ma łono Magdaleny do Francji itd
Magdala wrote:Dokladnie. Istnieja teorie, ze Magdalena wywiozla potomka Jezusa w swoim lonie do Francji. Swiety graal.
Krakonka wrote:Graal symbolizował łonokapturnica, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:A ja uwielbiam Twoj avatar. Ale juz chyba ze sto razy to pisalam
Dziekuje.
Pierwszy raz slysze!
Uwielbiam balet. Moje marzenie spelnione w 50%.Simba, Zofia8, kkisia, efcia, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Reni wrote:co Wy mówicie?
jaki symbol łona?
Krakonka wrote:Graal symbolizował łonostara.krycha, efcia, iwcia77, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:co Wy mówicie?
jaki symbol łona?
Krakonka wrote:Graal symbolizował łono
E, co Ty nie ogladalas "Kodu da Vinci"?Simba, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
oglądałam żywot Briana oraz Monty Python i Święty Graal i tam nic o tym nie było!
Simba wrote:No co Ty Dana Browna nie czytalas?stara.krycha, Simba, BISCA, kkisia, efcia, moremi, iwcia77, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
stara.krycha wrote:Oj tam oj tam. Za to "Gre o tron" cala przeczytalam w oryginale, bo sie nie moglam kolejnej serii na HBO doczekac. O.
stara.krycha, BISCA, kkisia, efcia, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:co Wy mówicie?
jaki symbol łona?
Krakonka wrote:Graal symbolizował łono
Najprosciej zobrazowal to film Kod Leonarda.. Ale jest literatura. Ciekawa.stara.krycha lubi tę wiadomość
http://emoticoner.com/files/emoticons/pink-mouse/touch-pink-mouse-emoticon.gif
Simba wrote:Moze grzeczniej co?kapturnica, Simba, BISCA, kkisia, efcia, gretka, Aasiula, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jestem nieprofesjonalna, bo zamiast skupic sie na wulkanach i trzesieniach ziemi tu lukam.
Podkabluje mnie i podwyzki nie dostane.stara.krycha, Simba, BISCA, kkisia, efcia, gretka, moremi, iwcia77, ania.g, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyMagdala wrote:Jestem nieprofesjonalna, bo zamiast skupic sie na wulkanach i trzesieniach ziemi tu lukam.
Podkabluje mnie i podwyzki nie dostane.efcia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość