35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAcha, autoreklama bedzie:
Zapraszam na moj wykres wagi na belly. Co prawda to opcja dla ciezarnych przewidziana, ale ja uzywam jako motywatora w walce z 3-4 kilogramami. Doping i kopanie w dupe mile widziane
efcia, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Super, niech dalej zdrowo rośniepeppapig wrote:Witam zimno dalej buro i pada a raczej piździ..
Rano byłam na połówkowym i wszystko gra
Chłopisko rośnie ma 622 gramy co odpowiada 23 tygodniowi,ocena anatomii płodu dobra,narządy w normie i czynność serca a łożysko na tylniej ścianie.
Jestem zadowolona,geba mi sie cieszy od rana
nick nieaktualny, efcia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCaffe ja sie zeba pozbylam ale to wcale nie on byl tego powodem ze bylam chomikiem tylko jakies paskudne pogwalcenie na lek i skutek uboczny zalapalam oczywiscie ... Bo ja to odmieniec jestem i wszystko co sie dalo to lapalam na dodatek dobor leku przy sm byl paskudnie dolujacy bo niczego nie chcieli mi podac ech ...caffe wrote:tyle, ze u mnie to nie od zęba, a od jakiego chlorku... ktory był w preparacie. To reakcja chemiczna.
caffe lubi tę wiadomość
-
własnie widzę
na dużej przerwie nie będzie grała z nami w klasy - za karę
Simba wrote:Psze Pani a Krakonka sie wymandrza i nam tu jakies pouczenia lacinsko-historyczne wysnuwa.
Smerf Mondrala od szklanego Graala
Simba, kapturnica, BISCA, nick nieaktualny, nick nieaktualny, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
??

Krakonka wrote:Ale się nie wkręcaj. Może da się jakoś zmierzyć tę opuchliznę? Np od nosa do ucha centymetrem krawieckim i sprawdzać? W razie czego od razu na ostry dyżur.
Czy to Ci utrudnia oddychanie?
Może białkiem zimnym obkładać, albo kapustą rozbitą? -
Bissu co z Tobą? jak tam co tam? Kiedy masz gina czy już miałaś
móóóóóóów nał co z Tobą
nick nieaktualny, BISCA, Simba, nick nieaktualny, efcia, gretka, iwcia77, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:Tak, musi mieć umoe, poza tym trzeba mieć wskazania, u mnie wiek powyżej 35lat. Inne wskazania to wystapienie wad genetycznych i aberracji w poprzednije ciązy, wady genetyczne w rodzinie i nieprawidłowości w badaniach m.in usg
Ja mam 35 + (za tydzień 36), musze sprawdzić jeszcze cenę tych testów . A co do przedszkoli to teraz jest nabór elektroniczny i trwa zaledwie 2 tyg, nie liczy się kompletnie kolejność zgłoszenia a liczba uzyskanych puktów, nabór odbywa się rocznikowo i podanie można składac tylko i wyłącznie w kresie tych 2 tyg kiedy trwa nabór.
Magdala, efcia lubią tę wiadomość

-
Reni wrote:Bissu co z Tobą? jak tam co tam? Kiedy masz gina czy już miałaś
móóóóóóów nał co z Tobą
Spoko, spoko. Ide wlasnie krew poscic bo mam z beta na wizyte przyjsc o 13H30
Dam znac po
Nara
szczęśliwa 2, nick nieaktualny, Simba, Reni, ola_35, nick nieaktualny, Magdala, ania.g, nick nieaktualny, nick nieaktualny, efcia, Krakonka, gretka, Aasiula, iwcia77, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
-
Bo w niektórych przypadkach to człowiek ma zawsze pod górkę...Mala79 wrote:Caffe ja sie zeba pozbylam ale to wcale nie on byl tego powodem ze bylam chomikiem tylko jakies paskudne pogwalcenie na lek i skutek uboczny zalapalam oczywiscie ... Bo ja to odmieniec jestem i wszystko co sie dalo to lapalam na dodatek dobor leku przy sm byl paskudnie dolujacy bo niczego nie chcieli mi podac ech ...
Współczuję Ci
-
nick nieaktualnyJezzzzzzzzu, tyle czekac jeszcze? Nawet wina nie mam, coby czas szybciej plynal. Ech...BISCA wrote:Spoko, spoko. Ide wlasnie krew poscic bo mam z beta na wizyte przyjsc o 13H30
Dam znac po
Nara
caffe, BISCA, nick nieaktualny, efcia lubią tę wiadomość
-
dziękuję za pamięć
trzymaj mocno przynajmniej jednego kciuka, albo chociaż kegla
szczęśliwa 2 wrote:Doczytałam trochę ,trzymam kciuki za wszystko i Wszystkie ciąże i inne ustrojstwa
Reni kibicuje bardzo
, bo jakoś Ty i Bursztyn ze "starszej klasy" to jakoś mi bliżej
tym bardziej ,że wypadłam z obiegu 
szczęśliwa 2, caffe, nick nieaktualny, efcia, beates, iwcia77, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
-
Krakonka wrote:Graal symbolizował łono

A z militarnych, założe się, że faceci woleliby od włóczni armatę, rakietnicę, Przylądek Kanaweral...

Dokladnie. Istnieja teorie, ze Magdalena wywiozla potomka Jezusa w swoim lonie do Francji. Swiety graal.
A moj nick to nazwa miejscowosci, z ktorej pochodzila
. Lubie babke.
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.

pewnie zaraz sie zaczną upalenia będę marudzić ze za gorąco