35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Tomasz?

Magdala wrote:Jestem nieprofesjonalna, bo zamiast skupic sie na wulkanach i trzesieniach ziemi tu lukam.
Podkabluje mnie i podwyzki nie dostane.
stara.krycha, gretka, moremi lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Ja tez kocham balety. Moje marzenie spelniane w kazdy weekend w 100%

Jee tam.
Ale jak 100% to ja sie Ciebie boje. Szklem w srodku wytapetowana?
Blizniaki daja taka moc?
Simba, moremi, Mega lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnyBISCA wrote:kkisia wrote:Bry

Bisca a po Kraku to gdzie dalej ?
Do Tatusia
na kilka dni. Kolo Wroclawia. We Wroclawiu tez bede odwiedzinach u cioci i babci 
Rosol bedzie sie lal hektolitrami
Bede we Wroclawiu 14.06
jedziemy do ZOO
Ide dalej nadrabiac
BISCA lubi tę wiadomość
-
http://emoticoner.com/files/emoticons/soldier-baby/shooting-soldier-baby-emoticon.gifReni wrote:http://emoticoner.com/files/emoticons/pink-mouse/touch-pink-mouse-emoticon.gif
BISCA, Mala79, kapturnica, kkisia, efcia, Aasiula, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Chcialam napisac ze jak cie podkabluje, to przyjedziemy go zabic, ale wtedy nie dostaniesz rowniez pensjiMagdala wrote:Jestem nieprofesjonalna, bo zamiast skupic sie na wulkanach i trzesieniach ziemi tu lukam.
Podkabluje mnie i podwyzki nie dostane.
moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie istnieje taki alkohol w butelkachMagdala wrote:Zeby nie pallilo? Sama mowisz ze 100% lubisz.

Edit: chyba ze ktos etanol pija...
Edit 2 : a Simba o batelach pisala
Edit 3 : a krysce sie cos mundrzenie wlaczylo. Jak to wylaczyc?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2015, 12:50
kapturnica, Magdala, kkisia, efcia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZ innej beczki. Nie wiem, jak wytrzymam do soboty, juz teraz kazda wizyte w toalecie poprzedza atak paniki, w momencie podcierania wstrzymuje oddech ze stresu, czy juz nie zalalo. Fuck! Tyle lat i sie czlowiek przyzwyczaic nie moze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2015, 13:12
efcia, Magdala, kkisia, Mala79, BISCA, ComeToMeBaby, caffe, iwcia77, SolarPolar, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH