35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBisca - ten cały gar rosołu dla Ciebie!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e1894165a8f3.jpg
Wspieram!
nick nieaktualny, nick nieaktualny, efcia, megan8, Zofia8, Aasiula, nick nieaktualny, kapturnica, caffe, iwcia77, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bisca, trzymam wszystko możliwe! Kegla, kciuki, zaraz nawet młodego potrzymam, a on tez potrzyma kciuki!
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Simba, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Pappa, gratulacje.. Dobrze mieć takie wiesci.
Caffe, mam nadzieje ze opuchlizna schodzi. Jesteś pewna, że to od zęba, a ze nie napyskowalas nieodpowiedniej osobie?
efcia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Simba, nick nieaktualny, kapturnica, caffe, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
-
ELIKSIR DLA KOMÓREK JAJOWYCH
Składniki:
1 banan
1 szklanka świeżowyciskanego soku z pomarańczy
1/3 szklanki borówek
1/3 szklanki truskawek
1 łyżeczka korzenia Maca (proszek)
1 łyżka siemienia lnianego
Garść natki pietruszki
Smaczny wielowitaminowy koktajl. Składniki tego koktajlu zawierają dużą dawkę antyoksydantów, które usuwają nadmiar wolnych rodników z organizmu. Dodatkowe wzmocnienie tego koktajlu stanowią: sproszkowany korzeń Maca, siemię lniane oraz liście pietruszki! Stanowią one znakomite źródło składników odżywczych. Zmiksuj wszystkie składniki. Siemię lniane zmiel w młynku do kawy tuż przed wrzuceniem do blendera, w ten sposób zachowa najwięcej zdrowotnych właściwości. Smacznego!
nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ania.g, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
jak się ma dobry stanik, to nie
a własnie .. kupiłam sobie taki sportowy na zumbę, bo tam dużo skakania
i wciągnęłam go ostatnio na rower (a byłam po owu, więc cycna eksplozja się szykowała)..Cudeńko! Nawet nie wiedziałam, że to taka zajebista sprawa!
zero bólu, trzymał cycki w ryzach
Krakonka wrote:A co? Co to już człowiek nie może się powymądrzać w szkole?
Od razu do pani skarżypytlują?
A ja w klasy i tak nie gram, bo to źle robi na biust.

efcia, Simba, megan8, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, iwcia77, caffe, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja dzis wreczylam młodego chlopu i miałam spać, ale jakoś nie moglam. W związku z tym zawalczylam z chewbacca i wreszcie wyglądam jak ludzie. Chociaż depilację nog patentem Marty ograniczyłam do części wystającej spod rybaczek

Do tego, drogie Bravo, czy peseta (pinseta u mnie) może się spsuc? Nosz do cholery ja mam jakieś stalowe owłosienie, bo kolejna przestała chwytać. Mama ma dowieźć nowa jakaś profesjonalna za tydzień.. A ja dzis każdy włos 3 razy łapać musialam..
Reni, efcia, nick nieaktualny, moremi, Aasiula, nick nieaktualny, iwcia77, caffe, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
I jeszcze tez zaprotestuje przeciwko niesprawiedliwionym nieobecnosciom!
Zie Marta!? Zie Elfik!?
efcia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, iwcia77, caffe, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
-
dla zainteresowanych

w cudnych przepisach +35 zostawilam kilka koktajli na płodność
Reni, gretka, Simba, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, caffe, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
-
kup sobie trymer albo furminator (bo nie wiem jaką masz sierść)

jak nie pomoże, to zostanie Ci maczeta
paszczakin wrote:Do tego, drogie Bravo, czy peseta (pinseta u mnie) może się spsuc? Nosz do cholery ja mam jakieś stalowe owłosienie, bo kolejna przestała chwytać.
paszczakin, Simba, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, caffe, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:
Reni, ale ma być na gładko. Golenie nie wchodzi w grę, za szybko się zaklaczam. Miały mi kurde wypadać włosy po ciąży i co? Gowno! Jedyne co to dziś z 5 siwych znalazlam (i wyrwałam chwasty!)
Simba, efcia, nick nieaktualny, caffe, iwcia77, SolarPolar, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
no to najpierw musisz wykarczować, a potem opalić
paszczakin wrote:Reni, ale ma być na gładko. Golenie nie wchodzi w grę, za szybko się zaklaczam. Miały mi kurde wypadać włosy po ciąży i co? Gowno! Jedyne co to dziś z 5 siwych znalazlam (i wyrwałam chwasty!)
efcia, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, caffe, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Wypluj te slowa i zacznij juz teraz cos lykac.paszczakin wrote:Reni, ale ma być na gładko. Golenie nie wchodzi w grę, za szybko się zaklaczam. Miały mi kurde wypadać włosy po ciąży i co? Gowno! Jedyne co to dziś z 5 siwych znalazlam (i wyrwałam chwasty!)

Mnie przez pierwsze dwa miesiace po porodzie tez sie pieknie trzymaly, a teraz nadal wychodza garsciami.
efcia, nick nieaktualny, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość