35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bisca, trzymam wszystko możliwe! Kegla, kciuki, zaraz nawet młodego potrzymam, a on tez potrzyma kciuki!
macduska, Margolcia88, Simba, kkisia, stara.krycha, iwcia77, Mega, Mala79 lubią tę wiadomość
-
Pappa, gratulacje.. Dobrze mieć takie wiesci.
Caffe, mam nadzieje ze opuchlizna schodzi. Jesteś pewna, że to od zęba, a ze nie napyskowalas nieodpowiedniej osobie?efcia, macduska, Margolcia88, Simba, kkisia, kapturnica, caffe, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
ELIKSIR DLA KOMÓREK JAJOWYCH
Składniki:
1 banan
1 szklanka świeżowyciskanego soku z pomarańczy
1/3 szklanki borówek
1/3 szklanki truskawek
1 łyżeczka korzenia Maca (proszek)
1 łyżka siemienia lnianego
Garść natki pietruszki
Smaczny wielowitaminowy koktajl. Składniki tego koktajlu zawierają dużą dawkę antyoksydantów, które usuwają nadmiar wolnych rodników z organizmu. Dodatkowe wzmocnienie tego koktajlu stanowią: sproszkowany korzeń Maca, siemię lniane oraz liście pietruszki! Stanowią one znakomite źródło składników odżywczych. Zmiksuj wszystkie składniki. Siemię lniane zmiel w młynku do kawy tuż przed wrzuceniem do blendera, w ten sposób zachowa najwięcej zdrowotnych właściwości. Smacznego!
Margolcia88, kkisia, stara.krycha, ania.g, Sabina lubią tę wiadomość
-
jak się ma dobry stanik, to nie
a własnie .. kupiłam sobie taki sportowy na zumbę, bo tam dużo skakania
i wciągnęłam go ostatnio na rower (a byłam po owu, więc cycna eksplozja się szykowała)..Cudeńko! Nawet nie wiedziałam, że to taka zajebista sprawa!
zero bólu, trzymał cycki w ryzach
Krakonka wrote:A co? Co to już człowiek nie może się powymądrzać w szkole?
Od razu do pani skarżypytlują?
A ja w klasy i tak nie gram, bo to źle robi na biust.
efcia, Simba, megan8, kkisia, macduska, moremi, stara.krycha, iwcia77, caffe, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja dzis wreczylam młodego chlopu i miałam spać, ale jakoś nie moglam. W związku z tym zawalczylam z chewbacca i wreszcie wyglądam jak ludzie. Chociaż depilację nog patentem Marty ograniczyłam do części wystającej spod rybaczek
Do tego, drogie Bravo, czy peseta (pinseta u mnie) może się spsuc? Nosz do cholery ja mam jakieś stalowe owłosienie, bo kolejna przestała chwytać. Mama ma dowieźć nowa jakaś profesjonalna za tydzień.. A ja dzis każdy włos 3 razy łapać musialam..Reni, efcia, kkisia, moremi, Aasiula, stara.krycha, iwcia77, caffe, Sabina, Mega, Mala79 lubią tę wiadomość
-
kup sobie trymer albo furminator (bo nie wiem jaką masz sierść)
jak nie pomoże, to zostanie Ci maczeta
paszczakin wrote:Do tego, drogie Bravo, czy peseta (pinseta u mnie) może się spsuc? Nosz do cholery ja mam jakieś stalowe owłosienie, bo kolejna przestała chwytać.paszczakin, Simba, kkisia, macduska, moremi, stara.krycha, ComeToMeBaby, caffe, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:
Reni, ale ma być na gładko. Golenie nie wchodzi w grę, za szybko się zaklaczam. Miały mi kurde wypadać włosy po ciąży i co? Gowno! Jedyne co to dziś z 5 siwych znalazlam (i wyrwałam chwasty!)Simba, efcia, kkisia, caffe, iwcia77, SolarPolar, Sabina, Mega, Mala79 lubią tę wiadomość
-
no to najpierw musisz wykarczować, a potem opalićpaszczakin wrote:Reni, ale ma być na gładko. Golenie nie wchodzi w grę, za szybko się zaklaczam. Miały mi kurde wypadać włosy po ciąży i co? Gowno! Jedyne co to dziś z 5 siwych znalazlam (i wyrwałam chwasty!)
efcia, kkisia, moremi, stara.krycha, caffe, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Reni, ale ma być na gładko. Golenie nie wchodzi w grę, za szybko się zaklaczam. Miały mi kurde wypadać włosy po ciąży i co? Gowno! Jedyne co to dziś z 5 siwych znalazlam (i wyrwałam chwasty!)
Mnie przez pierwsze dwa miesiace po porodzie tez sie pieknie trzymaly, a teraz nadal wychodza garsciami.efcia, kkisia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość