35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ok, prosze sprawozdanie :
Pecherzyk w macicy jest. Zarodka nie ma albo nie widac. Lekarzowi nie podoba sie ksztalt pecherzyka. Beta rosnie. Dzisiaj 688.Rosnie troche lepiej niz na poczatku ale dupy nie urywa
Wiec na pytanie czy jestem w ciazy, moge odpowiedziec, ze troche i na razie ....
No i co ???efcia, stara.krycha, macduska, Aasiula, Simba, ComeToMeBaby, gretka, moremi, kkisia, Krakonka, caffe, iwcia77, paszczakin, kapturnica, ania.g, Magdala, Sabina, Mega, Mala79, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Ok, prosze sprawozdanie :
Pecherzyk w macicy jest. Zarodka nie ma albo nie widac. Lekarzowi nie podoba sie ksztalt pecherzyka. Beta rosnie. Dzisiaj 688.Rosnie troche lepiej niz na poczatku ale dupy nie urywa
Wiec na pytanie czy jestem w ciazy, moge odpowiedziec, ze troche i na razie ....
No i co ???efcia, BISCA, Simba, kkisia, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, czy wg Was mozliwe puste jajo plodowe przy IVF ?
I nasuwa mi sie inna mysl. Natomiast, ze prze becie 688, to chyba normalne, ze zarodka ,nie widac ?
Mam powtorzyc bete w poniedzialek i srode (o ile mnie nie zaleje). Jak ok to na USG pod koniec przyszlego tygodnia.
Jak tu byc lotosem ja sie pytam ?!?!?
efcia, stara.krycha, macduska, Simba, ComeToMeBaby, gretka, kkisia, Aasiula, caffe, iwcia77, ania.g, Sabina, Mega, Mala79 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:http://wyborcza.pl/TylkoZdrowie/1,137474,17985520,Wspomnienia_z_in_vitro__Jak_zostalam_samotna_matka.html#TRwknd
Reni lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyBISCA wrote:Dziewczyny, czy wg Was mozliwe puste jajo plodowe przy IVF ?
I nasuwa mi sie inna mysl. Natomiast, ze prze becie 688, to chyba normalne, ze zarodka ,nie widac ?
Mam powtorzyc bete w poniedzialek i srode (o ile mnie nie zaleje). Jak ok to na USG pod koniec przyszlego tygodnia.
Jak tu byc lotosem ja sie pytam ?!?!?BISCA, kkisia, ComeToMeBaby, efcia, Aasiula, Magdala, Mega lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Dziewczyny, czy wg Was mozliwe puste jajo plodowe przy IVF ?
A kciuki nadal zaciśnięte.kkisia, BISCA, ComeToMeBaby, efcia, Aasiula, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
BISCA wrote:Ok, prosze sprawozdanie :
No i co ???stara.krycha, efcia, kkisia, BISCA, Aasiula lubią tę wiadomość
gretka -
BISCA wrote:Dziewczyny, czy wg Was mozliwe puste jajo plodowe przy IVF ?
I nie wiem jak masz byc lotosem, bo ja juz tez calkiem zgluplam. A lekarz juz mial takie przypadki? Czy tez zglupl?efcia, stara.krycha, kkisia, BISCA, Aasiula, caffe, Sabina lubią tę wiadomość