35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
paszczakin wrote:Ja dzis wreczylam młodego chlopu i miałam spać, ale jakoś nie moglam. W związku z tym zawalczylam z chewbacca i wreszcie wyglądam jak ludzie. Chociaż depilację nog patentem Marty ograniczyłam do części wystającej spod rybaczek

Do tego, drogie Bravo, czy peseta (pinseta u mnie) może się spsuc? Nosz do cholery ja mam jakieś stalowe owłosienie, bo kolejna przestała chwytać. Mama ma dowieźć nowa jakaś profesjonalna za tydzień.. A ja dzis każdy włos 3 razy łapać musialam..
niby nie powinna się psuć
ja mam od 2007 i jak nowa
paszczakin, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:jak się ma dobry stanik, to nie
a własnie .. kupiłam sobie taki sportowy na zumbę, bo tam dużo skakania
i wciągnęłam go ostatnio na rower (a byłam po owu, więc cycna eksplozja się szykowała)..Cudeńko! Nawet nie wiedziałam, że to taka zajebista sprawa!
zero bólu, trzymał cycki w ryzach
Jaka firma? Mają większe niż 75C?
iwcia77 lubi tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Niech wylaza! Jest ich zdecydowanie za dużo. Najlepiej niech wylaza te siwe, bo pewnie z tyłu jeszcze jakie som. Nie widzę, to wyrwać nie mogę..Simba wrote:Wypluj te slowa i zacznij juz teraz cos lykac.
Mnie przez pierwsze dwa miesiace po porodzie tez sie pieknie trzymaly, a teraz nadal wychodza garsciami.
Jestem stanowczo za młoda na siwizne..
moremi, Simba, efcia, nick nieaktualny, Krakonka, iwcia77, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Niech wylaza! Jest ich zdecydowanie za dużo. Najlepiej niech wylaza te siwe, bo pewnie z tyłu jeszcze jakie som. Nie widzę, to wyrwać nie mogę..
Jestem stanowczo za młoda na siwizne..
Pascza nie chce Cie martwic ale te siwe zazwyczaj silniejsze, grubsze i szybciej rosna- wiec jak maja wypasc to chyba nie te???
Simba, efcia, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
gretka -
Kupiłam w Decathlonie
http://www.decathlon.pl/sportance-confort-niebieski-id_8325975.html
przymierzyłam z 15Krakonka wrote:Jaka firma? Mają większe niż 75C?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2015, 14:22
megan8, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Właśnie, jak Bisca? Odzywała się? Chyba godzinę temu miała wizytę.
Simba, nick nieaktualny, nick nieaktualny, efcia, nick nieaktualny, gretka, BISCA, iwcia77, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
A Ty gdzie się włóczysz?
moremi wrote:Właśnie, jak Bisca? Odzywała się? Chyba godzinę temu miała wizytę.
Simba, nick nieaktualny, efcia, nick nieaktualny, gretka, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyefcia wrote:dla zainteresowanych

w cudnych przepisach +35 zostawilam kilka koktajli na płodność
Ewcia dostaniesz bana od admina za ujawnianie tajemnic!
nick nieaktualny, nick nieaktualny, efcia, Reni, Aasiula, Simba, moremi, BISCA, caffe, iwcia77, kapturnica, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Melduje sie z galeri

Szukam bluzy dla mlodego
Kuźwa I nie jest to proste bo z dzialow dzieciecych już wyrosl a na mlodziezowkach wszystko wielkie
Nie ma nic pieniedzy
nick nieaktualny, efcia, Krakonka, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Właśnie skończyłam thriller "Suknia ślubna". Tam opiekunka w depresji zabiła swojego sześcioletniego podopiecznego.Simba wrote:Chcialam napisac ze jak cie podkabluje, to przyjedziemy go zabic, ale wtedy nie dostaniesz rowniez pensji
nick nieaktualny, nick nieaktualny, efcia, nick nieaktualny, Simba, BISCA, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny