35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
paszczakin wrote:Ja dzis wreczylam młodego chlopu i miałam spać, ale jakoś nie moglam. W związku z tym zawalczylam z chewbacca i wreszcie wyglądam jak ludzie. Chociaż depilację nog patentem Marty ograniczyłam do części wystającej spod rybaczek
Do tego, drogie Bravo, czy peseta (pinseta u mnie) może się spsuc? Nosz do cholery ja mam jakieś stalowe owłosienie, bo kolejna przestała chwytać. Mama ma dowieźć nowa jakaś profesjonalna za tydzień.. A ja dzis każdy włos 3 razy łapać musialam..
niby nie powinna się psuć
ja mam od 2007 i jak nowapaszczakin, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:jak się ma dobry stanik, to nie
a własnie .. kupiłam sobie taki sportowy na zumbę, bo tam dużo skakania
i wciągnęłam go ostatnio na rower (a byłam po owu, więc cycna eksplozja się szykowała)..Cudeńko! Nawet nie wiedziałam, że to taka zajebista sprawa!
zero bólu, trzymał cycki w ryzach
Jaka firma? Mają większe niż 75C?iwcia77 lubi tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Simba wrote:Wypluj te slowa i zacznij juz teraz cos lykac.
Mnie przez pierwsze dwa miesiace po porodzie tez sie pieknie trzymaly, a teraz nadal wychodza garsciami.
Jestem stanowczo za młoda na siwizne..moremi, Simba, efcia, stara.krycha, Krakonka, iwcia77, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Niech wylaza! Jest ich zdecydowanie za dużo. Najlepiej niech wylaza te siwe, bo pewnie z tyłu jeszcze jakie som. Nie widzę, to wyrwać nie mogę..
Jestem stanowczo za młoda na siwizne..
Pascza nie chce Cie martwic ale te siwe zazwyczaj silniejsze, grubsze i szybciej rosna- wiec jak maja wypasc to chyba nie te???Simba, efcia, stara.krycha, iwcia77 lubią tę wiadomość
gretka -
Kupiłam w Decathlonie
http://www.decathlon.pl/sportance-confort-niebieski-id_8325975.html
przymierzyłam z 15Krakonka wrote:Jaka firma? Mają większe niż 75C?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2015, 14:22
megan8, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Właśnie, jak Bisca? Odzywała się? Chyba godzinę temu miała wizytę.
Simba, kkisia, macduska, efcia, stara.krycha, gretka, BISCA, iwcia77, Sabina, Mega, Mala79 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyefcia wrote:dla zainteresowanych
w cudnych przepisach +35 zostawilam kilka koktajli na płodność
Ewcia dostaniesz bana od admina za ujawnianie tajemnic!kkisia, stara.krycha, efcia, Reni, Aasiula, Simba, moremi, BISCA, caffe, iwcia77, kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Chcialam napisac ze jak cie podkabluje, to przyjedziemy go zabic, ale wtedy nie dostaniesz rowniez pensji
stara.krycha, kkisia, efcia, macduska, Simba, BISCA, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny