35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
stara.krycha wrote:Polubilam, bo w koncu sie odezwalas.
stara.krycha, efcia, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
stara.krycha wrote:Ale sie ciesze, ze jestes
a z innej beczki - nie mam obiadu dla mojego księcia. Przejdzie kaszanka na gorąco?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2015, 14:49
ComeToMeBaby, efcia, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
peppapig wrote:Witam zimno dalej buro i pada a raczej piździ..
Rano byłam na połówkowym i wszystko gra
Chłopisko rośnie ma 622 gramy co odpowiada 23 tygodniowi,ocena anatomii płodu dobra,narządy w normie i czynność serca a łożysko na tylniej ścianie.
Jestem zadowolona,geba mi sie cieszy od rana
Super !Gratuluję !
Caffe współczuję , Trzymaj sięefcia, kkisia, caffe lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Żeś się wystraszyła bana?! Hahaha
jest taka opcja "zgłoś post" jeszcze znajdzie sie jakiś życzliwy i doniesiewywala mnie z OF i co ja poczne - zaplacze sie
moremi, gretka, megan8, BISCA, macduska, kkisia, caffe, iwcia77, Sabina, Mega, Mala79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:ooooo... jak miło
a z innej beczki - nie mam obiadu dla mojego księcia. Przejdzie kaszanka na gorąco?stara.krycha, efcia lubią tę wiadomość
-
stara.krycha wrote:U mnie bylby ksiazecy zachwyt. Pytanie: czy Ty dasz rade z zapachem i smakiem? Bo ja bym wymiekla...
stara.krycha, ComeToMeBaby, gretka, kkisia, efcia, dorbie, Simba, caffe, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Simba wrote:Nie mam zielonego pojecia, ani odpowiedzi na ani jedno z Twoich pytan.
I nie wiem jak masz byc lotosem, bo ja juz tez calkiem zgluplam. A lekarz juz mial takie przypadki? Czy tez zglupl?
Lekarz powiedzial, ze czas pokaze. Nie przekreslil szans na zdrowa ciaze ale ryzyko poronienia ze wzgledu na nedzna bete jest spore
W zaszdzie wiem tyle co przed wizyta, czyli NICWiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2015, 14:54
stara.krycha, Simba, kkisia, Krakonka, dorbie, efcia, caffe, iwcia77, macduska, Sabina, Mega, Mala79 lubią tę wiadomość
-
stara.krycha wrote:Z innej beczki. Nie wiem, jak wytrzymam do soboty, juz teraz kazda wizyte w toalecie poprzedza atak paniki, w momencie podcierania wstrzymuje oddech ze stresu, czy juz nie zalalo. Fuck! Tyle lat i sie czlowiek przyzwyczaic nie moze
Ja mam dziś tak samo . Cały czas w majty zaglądam.stara.krycha, BISCA, kkisia, moremi, efcia, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Lekarz powiedzial, ze czas pokaze. Nie przekreslil szans na zdrowa ciaze ale ryzyko poronienia ze wzgledu na nedzna bete jest spore
W zaszdzie wiem tyle co przed wizyta, czyli NICBISCA, kkisia, moremi, Zofia8, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:jest taka opcja "zgłoś post" jeszcze znajdzie sie jakiś życzliwy i doniesie
wywala mnie z OF i co ja poczne - zaplacze sie
BISCA, stara.krycha, moremi, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Zapach ok, a smak? nie jem tego. a ponoć jest rewelacyjna (przywiozłam wczoraj od rodziców). ale chleb ze smalcem i skwarkami bym zjadła. to dziecko nie może być moje... takie rzeczy
Ja mam faze na parowki. Ciaza, jak nickkisia, moremi, BISCA, efcia, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Lekarz powiedzial, ze czas pokaze. Nie przekreslil szans na zdrowa ciaze ale ryzyko poronienia ze wzgledu na nedzna bete jest spore
W zaszdzie wiem tyle co przed wizyta, czyli NIC
Nie znam się, ale na chłopski rozum może być puste, jeśli komórki przestały się dzielić po wszczepieniu.
Z drugiej strony może być jeszcze nie widoczny, bo to jednak sporo ingencji - nauka nauką, a natura naturą. Może być milion zmiennych. USG pod koniec następnego tygodnia to dobrze.
Mnie ginka "w razie czego" kazała dopiero przyjść po 9 tc...stara.krycha, BISCA, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
ComeToMeBaby wrote:Odbijemy cię, pójdzie delegacja do admina i mu wytlumaczymy hihihi
Jasne, zbojkotujemy i przeniesiemy sie gdzie indziej
Zaden admin nam tu uczniow zawieszac nie bedzie !Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2015, 15:01
stara.krycha, moremi, ComeToMeBaby, efcia, Zofia8, Reni, iwcia77, kkisia, Mega lubią tę wiadomość