35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
stara.krycha wrote:Spoko, jak sie nie podoba dziecie, to biore. Bedzie sie z moim bawic.
Ja mam faze na parowki. Ciaza, jak nicstara.krycha, dorbie, Simba, ComeToMeBaby, BISCA, efcia, paszczakin, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bisca normalnie i ja mam narwa
ale, ze co? że jest szansa jeszcze ?
bo zgłupłamBISCA wrote:Dziewczyny, czy wg Was mozliwe puste jajo plodowe przy IVF ?
I nasuwa mi sie inna mysl. Natomiast, ze prze becie 688, to chyba normalne, ze zarodka ,nie widac ?
Mam powtorzyc bete w poniedzialek i srode (o ile mnie nie zaleje). Jak ok to na USG pod koniec przyszlego tygodnia.
Jak tu byc lotosem ja sie pytam ?!?!?stara.krycha, Simba, BISCA, efcia, caffe, kkisia lubią tę wiadomość
-
Krakonka wrote:Nie znam się, ale na chłopski rozum może być puste, jeśli komórki przestały się dzielić po wszczepieniu.
Z drugiej strony może być jeszcze nie widoczny, bo to jednak sporo ingencji - nauka nauką, a natura naturą. Może być milion zmiennych. USG pod koniec następnego tygodnia to dobrze.
Mnie ginka "w razie czego" kazała dopiero przyjść po 9 tc...
Co ma byc to bedzie. Nie mam zadnego wplywu na dalszy rozwoj zdarzen. Moja optymistyczna natura sklania do bycia dobrej mysli. Czekamy.
Krakonka, kibicuje Ci z calych sil. Zycze Ci pomyslnego rozwiazanie trunych spraw i szybkeigo zaciazeniastara.krycha, efcia, Zofia8, gretka, ComeToMeBaby, Krakonka, Simba, moremi, caffe, iwcia77, macduska, kkisia, Mala79 lubią tę wiadomość
-
Nie wiem kiedy dokładnie to się zaczęło, ale chyba już w dniu punkcji.
Prawie co noc mam sny erotyczne. Nie zawsze są przyjemne , czasem jakieś gwałty czy inne molestownia. W każdym razie wszystkie z erotycznym zabarwieniem. Dzisiejszy zakończył się orgazmem. I w tym samym momencie poczułam straszny ból brzucha. Znieruchomiałam i łzy stanęły mi w oczach. Byłam pewna ,że to okres. Po chwili ból ustąpił.
W pracy nie mogłam wytrzymać , wiec wróciłam do domu.
Teraz momentami boli tak jak "na okres" .
Ale co tu dużo mówić, chyba domyślacie się jakie scenariusz roją się po mojej głowie.
Ps. nawet się nie przywitałam.
Witam !stara.krycha, BISCA, efcia, Zofia8, gretka, Krakonka, Aasiula, moremi, caffe, iwcia77, macduska, ania.g, kkisia, SolarPolar, anna maria, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnybeates wrote:Nie wiem kiedy dokładnie to się zaczęło, ale chyba już w dniu punkcji.
Prawie co noc mam sny erotyczne. Nie zawsze są przyjemne , czasem jakieś gwałty czy inne molestownia. W każdym razie wszystkie z erotycznym zabarwieniem. Dzisiejszy zakończył się orgazmem. I w tym samym momencie poczułam straszny ból brzucha. Znieruchomiałam i łzy stanęły mi w oczach. Byłam pewna ,że to okres. Po chwili ból ustąpił.
Ale co tu dużo mówić, chyba domyślacie się jakie scenariusz roją się po mojej głowie.
Witam !efcia, Sabina lubią tę wiadomość
-
ta z Białegostoku do Wwy. Tam dowiedziała się, że chujowo jej zrobili w B. Tu się też nie udało wróciła do Białegostoku. Bez sensu. W dupie miód!moremi wrote:Ale się dziewczyna miotała między tymi klinikami.
moremi lubi tę wiadomość
-
beates wrote:Nie wiem kiedy dokładnie to się zaczęło, ale chyba już w dniu punkcji.
Witam !
Wszedzie czytalam, ze bola jak na @ to nirmalna rzecz. Tez je mialam i miewam jeszcze troche. Jak mozesz to nospe i odpoczynek. Jaka masz dawke progesteronu ?
stara.krycha, efcia, ComeToMeBaby, moremi, caffe, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
zmienisz nick np na Heretyczka2, Bozia69 czy jakoś takefcia wrote:jest taka opcja "zgłoś post" jeszcze znajdzie sie jakiś życzliwy i doniesie
wywala mnie z OF i co ja poczne - zaplacze sie
stara.krycha, efcia, BISCA, Simba, moremi, caffe, iwcia77, kapturnica, macduska, kkisia, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jedyne jakie spożywam to jedynki - nie mam odbeków po nich
no i są dobrze zmielone, nie ma włosów, budy, dzioba itdstara.krycha wrote:Najlepsze jest to, ze nie jadlam tego syfu pare lat. A tu prosze, zachcianeczkaefcia, stara.krycha, ComeToMeBaby, moremi, caffe, iwcia77, kapturnica, kkisia, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Caffe jak sytuacja?
I BISCA juz pewnie pod gabinetem sterczy. Ja jednak po cichu zaklinam ten jej suwak...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2015, 15:14
efcia, Krakonka, Sabina lubią tę wiadomość