X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • moremi Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola_35 wrote:
    Co do spodni to byłam dzisiaj rano u nas w H&M i szukam tam spodni ciążowych żeby przymierzyć w końcu jakąś "S" , a u mnie nie ma w H&M działu mama :-( Zaraz je zobaczę
    Niestety te co wynalazła Dorbie zostały wyprzedane, ale zajrzyj do 2 kategorii - tam są jeszcze eski białe i czarne żakardowe.

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • beates Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    U mnie nawet nie znaja tego leku. Bralam mimo to (mama z Polski wyslala) , jak mi sie po transferze skurcze okresowe zakrapiane plamieniem zaczely. Co prawda efkt byl zaden, ale to akurat w moim przypadku tylko :-)

Co kraj to inaczej widocznie. Ja też widziałam duże różnice między tym co mówił mi lekarz tutaj , a tym co wyczytałam z polskich stron.
    Jak pokazują statystyki naszego forum to na razie Belgia dominuje w skuteczności :)

stara.krycha, moremi, Krakonka, Simba, BISCA, paszczakin, kkisia lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Dziewczyny, czy wg Was mozliwe puste jajo plodowe przy IVF ?

I nasuwa mi sie inna mysl. Natomiast, ze prze becie 688, to chyba normalne, ze zarodka ,nie widac ?

Mam powtorzyc bete w poniedzialek i srode (o ile mnie nie zaleje). Jak ok to na USG pod koniec przyszlego tygodnia.

Jak tu byc lotosem ja sie pytam ?!?!?
    No puste to chyba nie może być.
    Z usg nie pomogę, ja miałam później. 7 tydzień z kawałkiem..
    Kurcze Bisca, ale nerwy!

stara.krycha, Simba, efcia, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beates wrote:
    Co kraj to inaczej widocznie. Ja też widziałam duże różnice między tym co mówił mi lekarz tutaj , a tym co wyczytałam z polskich stron.
    Jak pokazują statystyki naszego forum to na razie Belgia dominuje w skuteczności :)
    Mimo punkcji na zywca, opisywane etapy wydaja sie byc najbardziej logiczne w Belgii wlasnie...

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jakimi intymnymi????????
    tu się gada o śluzach, pochwach, sutkach, kupach itp

KTO PRZYJĄŁ TĘ NIEWIASTĘ DO KLASY???! BEZ PRZEPROWADZENIA ROZMOWY WSTĘPNEJ Z ANKIETĄ?
    Krakonka wrote:
    To dzielimy się intymnymi rozmiarami? :)
    80 f/g zależnie od firmy.

stara.krycha, gretka, Simba, efcia, BISCA, moremi, kapturnica, kkisia, macduska, Mega, Mala79, Sabina, Bozia3 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bisca, beates - wszystkiego dobrego <3

stara.krycha, beates, efcia, BISCA, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czytałam w papierowej gazecie ale weszła mi sprzątaczka okna umyć..qźwa i mnie rozproszyła
    moremi wrote:
    Pani czyta bez zrozumienia. W Warszawie jej chujowo zrobili. Była Białystok, Warszawa, Warszawa i znowu Białystok.

BISCA, moremi, kkisia, Mega, caffe lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sumie to chyba się cieszę, ze będę odizolowana od M na niedzielę i poniedziałek :) Normalnie od wielu miesięcy przeżywam strasznie pojawienie się kolejnej @, jestem rozbita, ryczę jak bóbr, a z bezsilności wyżywam sie głównie na nim, co nie nastraja z kolei dobrze ani mnie ani jego na starania dwa tygodnie później.
    A w tym wszystkim, w czym jestem, z równowagi wyprowadza mnie nawet krzywo związany pęczek koperku - mogę albo wpaść w szał, albo w histerię :)
    W tym cyklu chyba bym wpadła w morderczy amok, a kto wtedy by współpracował przy zaciążaniu? :)
    Chociaż w sumie w poniedziałek umówiłam się z szefem tych niekompetentnych oszustów, z którymi mam aktualnie do czynienia, więc może wyżyje się na nim :)

efcia, stara.krycha, gretka, ComeToMeBaby, kkisia, caffe, Sabina lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • ola_35 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorbie nie otwiera mi tej strony:-(

Beates i Bisca za Was cały czas trzymam kciuki, na IVF do końca się nie znam, ale pusty zarodek to chyba mało możliwe, tak czy owak dopóki szansa jest to kciuki mocno zaciśnięte!

efcia, BISCA, beates lubią tę wiadomość

km5s8riblmycd0av.png
    iv09ej28sq7xm6o7.png
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    jakimi intymnymi????????
    tu się gada o śluzach, pochwach, sutkach, kupach itp

KTO PRZYJĄŁ TĘ NIEWIASTĘ DO KLASY???! BEZ PRZEPROWADZENIA ROZMOWY WSTĘPNEJ Z ANKIETĄ?

No ale to wszystko kolor, konsystencja, zapach, dolegliwości, wrażenia, funkcje wydzielnicze i przewodzące. A nie rozmiar...
    ;)

iwcia77, stara.krycha, Reni, kkisia, caffe, Sabina lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Peppa- gratulacje

Bisca- jest nadzieja , wiec kciukam

Caffe- :-O szok!

Ivo dzis bez goraczki ale kaszle jak stry gruzlik :( robimy inhalacje zajadamy sie zabami ;D

dzis sie smialam z Cejrowskiego :D - lubie ten jego program :)

stara.krycha, BISCA, efcia, kkisia, caffe lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    No ale to wszystko kolor, konsystencja, zapach, dolegliwości, wrażenia, funkcje wydzielnicze i przewodzące. A nie rozmiar...
    ;)
    Z paniom sie bendziesz klucic?
    Do konta!

iwcia77, stara.krycha, BISCA, efcia, kapturnica, Reni, kkisia, macduska, Sabina lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • ola_35 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Niestety te co wynalazła Dorbie zostały wyprzedane, ale zajrzyj do 2 kategorii - tam są jeszcze eski białe i czarne żakardowe.

No właśnie Moremi dlatego nie otwiera się chyba strona.

Ja to patrzałam tez takie , bo do pracy potrzebuje, bo chodzenie z rozpiętym guzikiem często jest dziwnie odbierane :-)

http://allegro.pl/spodnie-ciazowe-rurki-z-paskiem-r36-biale-czarne-i5382576995.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2015, 15:47

km5s8riblmycd0av.png
    iv09ej28sq7xm6o7.png
  • beates Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    Mimo punkcji na zywca, opisywane etapy wydaja sie byc najbardziej logiczne w Belgii wlasnie...

Nie wiem dokładnie jak to wyglądało u dziewczyn -ale widzę 3 piękne rezultay. A to najważniejsze.
    W Nl tez robią punkcję na żywca. Tak, boli ale to trwa kilka minut . To zawieszenie w niepewności jest gorsze -przynajmniej dla mnie.

stara.krycha, BISCA lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Z paniom sie bendziesz klucic?
    Do konta!
    simbulec a ty juz podajesz twixom jakies papki?

Simba lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Lekarz powiedzial, ze czas pokaze. Nie przekreslil szans na zdrowa ciaze ale ryzyko poronienia ze wzgledu na nedzna bete jest spore
    W zaszdzie wiem tyle co przed wizyta, czyli NIC
    Bisca nie wiem czy ktos odpowiedzial ale napisze..Przy takiej becie zarodka moze nie byc widac a raczej pewne ,ze nie widac,,,,,..Stosunkowo za mala .Co do pustego jaja plodowego niestety moze sie pojawic u kazdej kobiety bez wzgl na to czy po in vitro czy naturalnie.
    To ,ze ksztalt pecherzyka jest inny ()splaszczony np lub rozciagniety a nie okragly nic nie przesadza..Czytalam wiele tu na belly ,ze pecherzyki byly dziwne a dziec sie pojawil.I tego sie trzymaj..Jest w macicy , byc moze bylo 2 i przez to beta mizerniacka byla .Skoro rosnie to trzeba miec nadzieje ,ze wszystko sie moze jeszcze pokazac tylko musisz uzbroic sie w anielska cierpliwosc i wierzyc mocno,ze da rade <3

iwcia77, efcia, stara.krycha, Krakonka, ola_35, moremi, ComeToMeBaby, beates, BISCA, kkisia, Natka_79, Aasiula, Mega, caffe, Simba, Mala79, Sabina, Bozia3 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2015, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beates wrote:
    Nie wiem dokładnie jak to wyglądało u dziewczyn -ale widzę 3 piękne rezultay. A to najważniejsze.
    W Nl tez robią punkcję na żywca. Tak, boli ale to trwa kilka minut . To zawieszenie w niepewności jest gorsze -przynajmniej dla mnie.
    Taki urok calej procedury, czekasz od etapu do etapu. Doprawdy, zabawa dla osob o stalowych nerwach :-)

efcia, iwcia77, beates, BISCA, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2015, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Bisca nie wiem czy ktos odpowiedzial ale napisze..Przy takiej becie zarodka moze nie byc widac a raczej pewne ,ze nie widac,,,,,..Stosunkowo za mala .Co do pustego jaja plodowego niestety moze sie pojawic u kazdej kobiety bez wzgl na to czy po in vitro czy naturalnie.
    To ,ze ksztalt pecherzyka jest inny ()splaszczony np lub rozciagniety a nie okragly nic nie przesadza..Czytalam wiele tu na belly ,ze pecherzyki byly dziwne a dziec sie pojawil.I tego sie trzymaj..Jest w macicy , byc moze bylo 2 i przez to beta mizerniacka byla .Skoro rosnie to trzeba miec nadzieje ,ze wszystko sie moze jeszcze pokazac tylko musisz uzbroic sie w anielska cierpliwosc i wierzyc mocno,ze da rade <3
    jejku, no, az sie posmarkalam ze wzruszenia tak to pieknie opisalas <3

iwcia77, kapturnica, efcia, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola_35 wrote:
    No właśnie Moremi dlatego nie otwiera się chyba strona.
    Otwiera, ale jest napis "sale". Łap linka do głównej sklepu
    http://odziezciazowa-outlet.pl/Sklep/?post_type=product

efcia lubi tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    Taki urok calej procedury, czekasz od etapu do etapu. Doprawdy, zabawa dla osob o stalowych nerwach :-)
    ciagla adrenalina i napiecie toz to lepsze niz jakis thiller psychologiczny :-O

stara.krycha, efcia, Krakonka, Aasiula lubią tę wiadomość

‹‹ 9545 9546 9547 9548 9549 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ