X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Bisca nie wiem czy ktos odpowiedzial ale napisze..Przy takiej becie zarodka moze nie byc widac a raczej pewne ,ze nie widac,,,,,..Stosunkowo za mala .Co do pustego jaja plodowego niestety moze sie pojawic u kazdej kobiety bez wzgl na to czy po in vitro czy naturalnie.
    To ,ze ksztalt pecherzyka jest inny ()splaszczony np lub rozciagniety a nie okragly nic nie przesadza..Czytalam wiele tu na belly ,ze pecherzyki byly dziwne a dziec sie pojawil.I tego sie trzymaj..Jest w macicy , byc moze bylo 2 i przez to beta mizerniacka byla .Skoro rosnie to trzeba miec nadzieje ,ze wszystko sie moze jeszcze pokazac tylko musisz uzbroic sie w anielska cierpliwosc i wierzyc mocno,ze da rade <3

Dzieki Kapta. Tego sie bede trzymac. Czyli (po raz kolejny) jestem w ciazy do odwolania ;)

efcia, Zofia8, dorbie, kapturnica, ania.g, Margolcia88, macduska, Aasiula, Simba, Mala79, Sabina lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ciagla adrenalina i napiecie toz to lepsze niz jakis thiller psychologiczny :-O

No ja to bym sie chetnie troche ponudzila. Przedawkowalam ostatnio adrenaline ;)

efcia, Zofia8, kkisia, iwcia77, Simba, Sabina lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • beates Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Nigdy nie szukałam Drzyzgi w necie, nie wiem.
    Czy istnieją kobiety zniewolone przez faceta do tego stopnia, że słuchają go jak mają się ubierać, malować, zachowywać, mówić oraz unikać jak ognia towarzystwa innych mężczyzn? Istnieją. Poddają się temu dobrowolnie.
    Pewnie części kobietom to odpowiada. Ja jestem z całkiem innej gliny. Caaalkiem.

Myślisz ?
    Ja wiem , że można spędzać z kimś wiele czasu ale 24 godz na dobe ??
    Nie może iśc do pracy która by jej odpowiadała , w domu jak zostanie to też nie bardzo. Musi pracować z nim.
    Ja lubię spędzać czas z M. Ale myślałam,że każdy potrzebuje czasem odskoczni.
    No i ja uwielbiam spotkania tylko z psipsiółakami

ComeToMeBaby, megan8, iwcia77 lubią tę wiadomość

• beates Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    Dobra, laski, do dzieła.
    Jak przyjadę, mają być nowe ciąże.
    A dla mnie przez najbliższe dni, aż do poniedziałku trzymajcie za maksymalny poziom koncentracji. Musze pobić swój dwukrotny rekord, żeby zdążyć. Mam napoje energetyczne, kofeinę w tabletkach, witaminy, glukozę, ugotowane żarcie - żadnej mąki, brak internetu, prawie brak zasięgu - idealne warunki :)

Lecę, bo jeszcze bo biedną Małgosię musze lecieć.
    Powodzenia :)

Powodzenia !

efcia, Krakonka lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy myślę? Widzę.
    Tylko nie wiem ile tak wytrzymają. Wyprane umysły.

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka, powodzenia. Niech sila bedzie z Toba !

efcia, kkisia, Sabina, iwcia77, Krakonka lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beates wrote:
    Wzięłam nospe rano bo wyczytałam w necie że można.
    Ale tutaj lekarz nic mi o tym nie mówił. tylko progesteron zalecił

Hmm. Nie chce byc ponad Twojego lekarza..ale ja mam przepisana nospe 3x1 jak zajde.
    I uwazaj. Orgazmy sa grozne i to nie jest zart.
    Od garow mnie odrywacie.
    Bisca cierpliwosci.

efcia, beates, BISCA, macduska, Sabina lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonko, pobicia rekordu :-)

efcia, Krakonka lubią tę wiadomość

Zofia8
  • beates Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Czy myślę? Widzę.
    Tylko nie wiem ile tak wytrzymają. Wyprane umysły.

No właśnie dlatego się , zastanawiam czy to prawda czy jakiś scenariusz .
    Nie mówię konkretnie o tym odcinku .Naprawdę rzadko to oglądam , ale zawsze to dla mnie niewiadrygodne odcinki

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2015, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bisca, cieszę się, że beta ci wzrosła. Jeszcze nie koniec, super! jest nadzieja, na pewno będzie dobrze. Podobno zarodek jest widoczny gdy beat jest powyzej 1000, więc nastepnym razem będzie. Trzymam kciuki

BISCA, efcia, Aasiula, ania.g, Simba, Mala79, Sabina, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Krycha co do parowek w Dojczlandzie te ze sloika sa ohydne nie polecam syf normalnie ale w lidlu bywaly(przynajmniej za moich czasow ) pyszne parowki podwedzane paowane po 6 czy 8sztuk drobiowe..Kurde wiele bym dala zeby je znow zjesc i zagryz kanapka z filadelfia 8) A na desera lody z prawdziwa wanilia 2litrowe w czerwonym opakowanku mrrr
    Kapta, masz ran gdzieś i siebie lidla? Te lody sa fajne ale wole te ala magnum, na patyku, w czekoladzie z migdałami :) a parówki to w takim opakowaniu jakby dzielonym na dwie paczki? A moze to sa kiełbaski wiedeńskie :) Ja kupuje w lidlu ich parówki z szynki, maja bardzo dobry skład. My tu gadu, gadu i teraz ślina mnie zalewa na parowe z bulą :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2015, 17:05

efcia, megan8 lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale jestem zadowolona. Zrobiłam dziś sos ze świeżych pomidorów, zmieliłam mięso z indyka i wyszło pyszne spaghetti z makaronem pełnoziarnistym. Zjedli wszyscy (poza córką wege) ale najbardziej mnie cieszy że smakowało Marcelowi :)

dorbie, BISCA, gretka, beates, kkisia, efcia, macduska, Aasiula, Simba, moremi, Mala79, Sabina, Magdala, megan8, iwcia77 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bisca trzymam kciuki, mam nadzieje ze bedzie ok
    Beates za ciebie tez trzymam :)

BISCA, beates, kkisia, efcia, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A, o to pytasz. Wiadomo, że to telewizja. Ale akurat u Drzyzgi raczej to wiarygodne. To nie Jerry Springer, gdzie jeszcze gong bije, żeby sprowokować uczestników do bójki ku uciesze widzów.
    Polek zakochanych w Muzulmanach mnóstwo. Było wiele programów na ten temat. Często dramatycznych. Są takie kobiety, ulegają egzotycznemu urokow, pięknym słówkom, a potem zaczyna się pranie mózgu. Są takie kobiety, które wychowane w naszej kulturzec stwierdzają, że różnica jest zbyt duża i z większymi lub mniejszymi problemami kończą związek, a są takie, którym nagle podoba się, że to on jest pan i władca, taki cudownie opiekuńczy i troszczacy... Biorą ślub i najczęściej zaczyna się piekło.

No ale to takie uogolnienie, wiadomo. Pewnie gdzieś tam żyją szczęśliwe, szanujace się pary mieszane.

Moja kuzynka związała się z Pakistanczykiem. Jaka ona była szczęśliwa. Nie mamy wielkiego kontaktu odkąd zabrał ją do Niemiec. Wytrzymała z nim po ślubie zaledwie kilka lat, ddorobiła się dwóch synów i batalii o rozwód a potem batalii o dzieci. Podobno dramat.

dorbie, beates, efcia, kapturnica, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzwoniłam właśnie do szpitala w sprawie wyniku czystości. Od tego babsztyla usłyszałam: może się pani umówić. Podziękowałam i zanim zapytałam czy stopień I czy II to odłożyła słuchawkę...
    No to teraz czekam na @ i umawiam się na hsg... Właśnie złapał mnie lekki stres.

efcia, macduska, moremi, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry popoludniu ,rano chlodno ,teraz ok 16stp.

dorbie, gretka, kkisia, efcia, Aasiula, ania.g, caffe lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2015, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co robicie? Obiady gotujecie czy kolacyje? A może prasowanko? Pusto tu jakoś :-)

anna maria, efcia, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2015, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Co robicie? Obiady gotujecie czy kolacyje? A może prasowanko? Pusto tu jakoś :-)

Ja chyba wyprasuje jakiegos leszka ;)

anna maria, efcia, dorbie, kapturnica, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja juz po obiado-kolacji, teraz na zakupy, a dopiero wieczorkiem relaks przy prasowaniu ;-)

kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie podpytywalam wczoraj,ale chyba ci umknęło, czy moge sie juz starac w tym cyklu?

‹‹ 9547 9548 9549 9550 9551 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ