X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    krycha ty naprawde w cionży jesteś w kółko o tych parówkach ;-)

Albo chodzi o cos innego ;-)

stara.krycha, efcia, Krakonka, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość

Zofia8
  • Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pytanie nr 1 dla nowej - jakie masz cycki?
    Krakonka wrote:
    No ale to wszystko kolor, konsystencja, zapach, dolegliwości, wrażenia, funkcje wydzielnicze i przewodzące. A nie rozmiar...
    ;)

stara.krycha, moremi, efcia, Krakonka, BISCA, kkisia, macduska, Simba, Sabina, megan8 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ciagla adrenalina i napiecie toz to lepsze niz jakis thiller psychologiczny :-O
    I pomyslec, ze chca tego w Polsce zakazac. W tym biednym kraju, w ktorym ludzi nie stac na skoki na bungie (czy jak sie bandzi pisze) ;-)

iwcia77, moremi, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    jejku, no, az sie posmarkalam ze wzruszenia tak to pieknie opisalas <3
    No ale w swoj rekawek mam nadziejen 8)

stara.krycha, BISCA lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2015, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    Albo chodzi o cos innego ;-)
    O co? A , juz wiem, kryptoreklame robie ;-)

efcia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2015, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola_35 wrote:
    No właśnie Moremi dlatego nie otwiera się chyba strona.

Ja to patrzałam tez takie , bo do pracy potrzebuje, bo chodzenie z rozpiętym guzikiem często jest dziwnie odbierane :-)

http://allegro.pl/spodnie-ciazowe-rurki-z-paskiem-r36-biale-czarne-i5382576995.html
    No, co Wy? Mi się otwiera i normalnie pokazuje dostępne rozmiary i jest S i pokazuje że zostały tylko 2 sztuki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2015, 15:55

efcia lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oglądam serial
    baba po wypadku ze złamanym kręgosłupem rodzi.. O.o

kapturnica, ComeToMeBaby, efcia, moremi, BISCA, kkisia, macduska, Mega, caffe, Sabina lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krycha co do parowek w Dojczlandzie te ze sloika sa ohydne nie polecam syf normalnie ale w lidlu bywaly(przynajmniej za moich czasow ) pyszne parowki podwedzane paowane po 6 czy 8sztuk drobiowe..Kurde wiele bym dala zeby je znow zjesc i zagryz kanapka z filadelfia 8) A na desera lody z prawdziwa wanilia 2litrowe w czerwonym opakowanku mrrr

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2015, 15:58

stara.krycha, efcia, iwcia77, BISCA, kkisia, Natka_79, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2015, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Krycha co do aprowek w Dojczlandzie te ze sloika sa ohydne nie polecam syf normalnieale w lidlu bywaly(przynajmneij za moich czasow ) pyszne parowki podwedzane paowane po 6 czy 8sztuk drobiowe..Kurde wiele bym dala zeby je znow zjesc i zagryz kanapka z filadelfia 8)
    Ej no, nie rob smaka, bo zaraz do lidla wystartuje :-)

efcia, kapturnica lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha, u Drzyzgi kobiety, które mają za chłopów Muzułmanów. Będzie jatka ;-)

iwcia77, stara.krycha, beates, Sabina lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2015, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Lece ogladac, dawno nie nakrecalam sie na ciapatych
    Do jutra! :-)

Edit:
    Qrwa, przeciz ja polskiej telewizorni nie mam. W Internecie bedzie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2015, 16:06

iwcia77, ComeToMeBaby, BISCA, kkisia, kapturnica, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

• beates Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:

Właśnie oglądam w ramach "nie myślenia "
    Zastanawiam się czy Ci ludzie istnieja na prawdę ?????

stara.krycha, ComeToMeBaby, BISCA, kkisia, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    No, co Wy? Mi się otwiera i normalnie pokazuje dostępne rozmiary i jest S i pokazuje że zostały tylko 2 sztuki
    a no O.o

dorbie lubi tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    I pomyslec, ze chca tego w Polsce zakazac. W tym biednym kraju, w ktorym ludzi nie stac na skoki na bungie (czy jak sie bandzi pisze) ;-)
    w polsce to codziennie jest adrenalina jak sie w portfel zajrzy i pomysli " czy mi starczy do 1 - ego?"...

stara.krycha, beates, efcia, Krakonka, BISCA, kkisia, dorbie, kapturnica, macduska, Aasiula, Mala79, Sabina, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2015, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    w polsce to codziennie jest adrenalina jak sie w portfel zajrzy i pomysli " czy mi starczy do 1 - ego?"...
    Nom. I te codzienne dylematy: kupic chleb czy do chleba? ;-)

BISCA, Margolcia88, Aasiula, iwcia77, Sabina, megan8 lubią tę wiadomość

• Krakonka Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Z paniom sie bendziesz klucic?
    Do konta!

Tak. Bo ja jestem w bojowym nastroju, wzięłam tabletkę na stresy i lęki, więc mi się zamieniło w brawurę.
    I teraz to mogę nie tylko w koncie, ale i na klenczkach i na groHu! O!

efcia, stara.krycha, beates, gretka, moremi, BISCA, kkisia, macduska, Simba, Sabina lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bisca, cały czas trzymam kciuki. Mam nadzieję że zarodek jest malutki i tylko dlatego go nie widać, w końcu to bardzo wczesna ciąża.

stara.krycha, BISCA, efcia, dorbie, Margolcia88, Aasiula, Simba, Mala79, iwcia77 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nigdy nie szukałam Drzyzgi w necie, nie wiem.
    Czy istnieją kobiety zniewolone przez faceta do tego stopnia, że słuchają go jak mają się ubierać, malować, zachowywać, mówić oraz unikać jak ognia towarzystwa innych mężczyzn? Istnieją. Poddają się temu dobrowolnie.
    Pewnie części kobietom to odpowiada. Ja jestem z całkiem innej gliny. Caaalkiem.

stara.krycha, efcia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2015, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra ide, bo siedze pol dnia w chalupie, a nawet obiadu nie uwarzylam. Ksieciuniu sie wqrwi jak mu znowu parowki zapodam :-) Pa piekne!

BISCA, efcia, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Krakonka Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra, laski, do dzieła.
    Jak przyjadę, mają być nowe ciąże.
    A dla mnie przez najbliższe dni, aż do poniedziałku trzymajcie za maksymalny poziom koncentracji. Musze pobić swój dwukrotny rekord, żeby zdążyć. Mam napoje energetyczne, kofeinę w tabletkach, witaminy, glukozę, ugotowane żarcie - żadnej mąki, brak internetu, prawie brak zasięgu - idealne warunki :)

Lecę, bo jeszcze bo biedną Małgosię musze lecieć.
    Powodzenia :)

beates, ComeToMeBaby, BISCA, efcia, kkisia, Margolcia88, Simba, Mala79, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
‹‹ 9546 9547 9548 9549 9550 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ