35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
pytanie nr 1 dla nowej - jakie masz cycki?Krakonka wrote:No ale to wszystko kolor, konsystencja, zapach, dolegliwości, wrażenia, funkcje wydzielnicze i przewodzące. A nie rozmiar...
stara.krycha, moremi, efcia, Krakonka, BISCA, kkisia, macduska, Simba, Sabina, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:ciagla adrenalina i napiecie toz to lepsze niz jakis thiller psychologiczny
iwcia77, moremi, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyola_35 wrote:No właśnie Moremi dlatego nie otwiera się chyba strona.
Ja to patrzałam tez takie , bo do pracy potrzebuje, bo chodzenie z rozpiętym guzikiem często jest dziwnie odbierane
http://allegro.pl/spodnie-ciazowe-rurki-z-paskiem-r36-biale-czarne-i5382576995.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2015, 15:55
efcia lubi tę wiadomość
-
Krycha co do parowek w Dojczlandzie te ze sloika sa ohydne nie polecam syf normalnie ale w lidlu bywaly(przynajmniej za moich czasow ) pyszne parowki podwedzane paowane po 6 czy 8sztuk drobiowe..Kurde wiele bym dala zeby je znow zjesc i zagryz kanapka z filadelfia
A na desera lody z prawdziwa wanilia 2litrowe w czerwonym opakowanku mrrr
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2015, 15:58
stara.krycha, efcia, iwcia77, BISCA, kkisia, Natka_79, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Krycha co do aprowek w Dojczlandzie te ze sloika sa ohydne nie polecam syf normalnieale w lidlu bywaly(przynajmneij za moich czasow ) pyszne parowki podwedzane paowane po 6 czy 8sztuk drobiowe..Kurde wiele bym dala zeby je znow zjesc i zagryz kanapka z filadelfia
efcia, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Hahaha, u Drzyzgi kobiety, które mają za chłopów Muzułmanów. Będzie jatka
Do jutra!
Edit:
Qrwa, przeciz ja polskiej telewizorni nie mam. W Internecie bedzie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2015, 16:06
iwcia77, ComeToMeBaby, BISCA, kkisia, kapturnica, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Hahaha, u Drzyzgi kobiety, które mają za chłopów Muzułmanów. Będzie jatka
Właśnie oglądam w ramach "nie myślenia "
Zastanawiam się czy Ci ludzie istnieja na prawdę ?????stara.krycha, ComeToMeBaby, BISCA, kkisia, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość
-
stara.krycha wrote:I pomyslec, ze chca tego w Polsce zakazac. W tym biednym kraju, w ktorym ludzi nie stac na skoki na bungie (czy jak sie bandzi pisze)
stara.krycha, beates, efcia, Krakonka, BISCA, kkisia, dorbie, kapturnica, macduska, Aasiula, Mala79, Sabina, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:w polsce to codziennie jest adrenalina jak sie w portfel zajrzy i pomysli " czy mi starczy do 1 - ego?"...
BISCA, Margolcia88, Aasiula, iwcia77, Sabina, megan8 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Z paniom sie bendziesz klucic?
Do konta!
Tak. Bo ja jestem w bojowym nastroju, wzięłam tabletkę na stresy i lęki, więc mi się zamieniło w brawurę.
I teraz to mogę nie tylko w koncie, ale i na klenczkach i na groHu! O!
efcia, stara.krycha, beates, gretka, moremi, BISCA, kkisia, macduska, Simba, Sabina lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Bisca, cały czas trzymam kciuki. Mam nadzieję że zarodek jest malutki i tylko dlatego go nie widać, w końcu to bardzo wczesna ciąża.
stara.krycha, BISCA, efcia, dorbie, Margolcia88, Aasiula, Simba, Mala79, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Nigdy nie szukałam Drzyzgi w necie, nie wiem.
Czy istnieją kobiety zniewolone przez faceta do tego stopnia, że słuchają go jak mają się ubierać, malować, zachowywać, mówić oraz unikać jak ognia towarzystwa innych mężczyzn? Istnieją. Poddają się temu dobrowolnie.
Pewnie części kobietom to odpowiada. Ja jestem z całkiem innej gliny. Caaalkiem.stara.krycha, efcia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobra, laski, do dzieła.
Jak przyjadę, mają być nowe ciąże.
A dla mnie przez najbliższe dni, aż do poniedziałku trzymajcie za maksymalny poziom koncentracji. Musze pobić swój dwukrotny rekord, żeby zdążyć. Mam napoje energetyczne, kofeinę w tabletkach, witaminy, glukozę, ugotowane żarcie - żadnej mąki, brak internetu, prawie brak zasięgu - idealne warunki
Lecę, bo jeszcze bo biedną Małgosię musze lecieć.
Powodzeniabeates, ComeToMeBaby, BISCA, efcia, kkisia, Margolcia88, Simba, Mala79, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013