35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyReni wrote:jedyne jakie spożywam to jedynki - nie mam odbeków po nich
no i są dobrze zmielone, nie ma włosów, budy, dzioba itd
Cala sobote szukalam polskiego sklepu z polskimi parowkami, a jak juz dorwalam, to wpieprzam do dzisefcia, moremi, iwcia77, kapturnica, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
aaaaa zapomniałamstara.krycha wrote:Mow mi jeszcze. Pamietasz, ze ja u Helmuta? Oni nie maja jedynek ani dwojek , tyko jakies wynalazki w sloikach
Cala sobote szukalam polskiego sklepu z polskimi parowkami, a jak juz dorwalam, to wpieprzam do dzisstara.krycha, efcia lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Wszedzie czytalam, ze bola jak na @ to nirmalna rzecz. Tez je mialam i miewam jeszcze troche. Jak mozesz to nospe i odpoczynek. Jaka masz dawke progesteronu ?
Bisca
Nie pozostaje nam nic innego jak tylko czekać .
Progesteron mam 3*2 tabletki czyli w sumie 600mgstara.krycha, efcia, Simba, kkisia lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:Bisca a jakie masz przeczucie?
u mnie niestety było to z gorszym scenariuszem, ale i tak iskierka nadziei sie tliła
chciałabym zeby twój "przypadek" był tym zaliczanym do cudów
wspieram
Dzieki Efcia. No coz, juz dwukrotnie spisalam ta ciaze na straty. Dzisiaj jest nowa nadzieja. Mam dobre przeczucia. Moze dlatego, ze czuje sie w ciazy. Wiem, ze to troche naiwne ale nie portfia inaczejstara.krycha, beates, efcia, ComeToMeBaby, Simba, Krakonka, moremi, caffe, iwcia77, paszczakin, macduska, kkisia, Mega, Mala79, Sabina lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Pappa, gratulacje.. Dobrze mieć takie wiesci.
Caffe, mam nadzieje ze opuchlizna schodzi. Jesteś pewna, że to od zęba, a ze nie napyskowalas nieodpowiedniej osobie?efcia, BISCA, Reni, Simba, moremi, iwcia77, paszczakin, macduska, kkisia, Sabina, Bozia3, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnybeates wrote:Wzięłam nospe rano bo wyczytałam w necie że można.
Ale tutaj lekarz nic mi o tym nie mówił. tylko progesteron zalecił -
beates wrote:Bisca
Nie pozostaje nam nic innego jak tylko czekać .
Progesteron mam 3*2 tabletki czyli w sumie 600mg
To ostro
Ja biore 2 x 200
Dziwne, ze tu nie badaja progesteronu tylko estradiol. Przy kazdej becia. Pytalam sie dzisiaj lekarza po co to powiedzial, ze w zasadzie na tym etapie to po nic. À le i tak zalecil badanie estradiolu przy nastepnej becie ...stara.krycha, efcia, Simba, Krakonka, moremi, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:To ostro
Ja biore 2 x 200
Dziwne, ze tu nie badaja progesteronu tylko estradiol. Przy kazdej becia. Pytalam sie dzisiaj lekarza po co to powiedzial, ze w zasadzie na tym etapie to po nic. À le i tak zalecil badanie estradiolu przy nastepnej becie ...efcia, BISCA, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Co ma byc to bedzie. Nie mam zadnego wplywu na dalszy rozwoj zdarzen. Moja optymistyczna natura sklania do bycia dobrej mysli. Czekamy.
Krakonka, kibicuje Ci z calych sil. Zycze Ci pomyslnego rozwiazanie trunych spraw i szybkeigo zaciazenia
Bardzo Ci dziękuję
U mnie dalszy ciąg nerwówki. Juz olewam, wzięłam tabletkę inaczej nie będę w stanie dzisiaj wieczorem i w nocy pracować. Znów usiłowali nam podsunąć oszukańczy aneks do umowy... Ręce opadają. Wczoraj próbowali tego samego.
I vice versaTeż czekałam w napięciu na informacje od Ciebie i cieszę się, że raczej będę "na linii", kiedy będą następne. Przeżywam Twój zabieg osobiście i od samego początku Twojej procedury się kształcę
Jestem absolutnie przekonana, że Ci się uda
efcia, BISCA, Sabina lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
dorbie wrote:Ola35, zobacz te spodnie - rurki i na początek ciązy i fajna cena
http://odziezciazowa-outlet.pl/Sklep/?product=spodnie-lael
Co do spodni to byłam dzisiaj rano u nas w H&M i szukam tam spodni ciążowych żeby przymierzyć w końcu jakąś "S" , a u mnie nie ma w H&M działu mamaZaraz je zobaczę
dorbie lubi tę wiadomość
-
BISCA wrote:To ostro
Ja biore 2 x 200
Dziwne, ze tu nie badaja progesteronu tylko estradiol. Przy kazdej becia. Pytalam sie dzisiaj lekarza po co to powiedzial, ze w zasadzie na tym etapie to po nic. À le i tak zalecil badanie estradiolu przy nastepnej becie ...stara.krycha, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:ta z Białegostoku do Wwy. Tam dowiedziała się, że chujowo jej zrobili w B. Tu się też nie udało wróciła do Białegostoku. Bez sensu. W dupie miód!
Simba lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny