35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
macduska wrote:Siedzę w pracy, nogi mam lodowate, ręce tak samo z nosa mi kapie, głowa zaczyna boleć...
A idź Pan w chuj z takim majem!zimno jak w listopadzie
kkisia, Aasiula, macduska, caffe, efcia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyefcia wrote:dorbie podpytywalam wczoraj,ale chyba ci umknęło, czy moge sie juz starac w tym cyklu?
Wiesz, jak nie miałaś łyżeczkowania to od razu można się starac, podobno są wtedy większe szanse
Trzymam kciukiAasiula, BISCA, caffe, efcia lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:juz po ptokach, pokasowałam, jeszcze mnie zamkna
ale jak ktos chetny to na priv moge
Wracam nadrabiaćcaffe, efcia lubią tę wiadomość
-
No co tu sie dzieje ? To nie weekend.
Jezu ale mam parcie na lampke czewonego. I na seks. I co ? Jajco nic z tego nie bedzie (i oby jak najdluzej)
macduska, Zofia8, Mega, caffe, Simba, efcia, Sabina, ania.g, kkisia, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Ja też mam ochotę na winko. Jak mój żołnierz wróci to go namówię na jakąś degustację.
A ja właśnie czytam o badaniu moczu i należy się wstrzymać w okresie około@, 3 dni przed, w trakcie i 3dni po. No to już się wybrałam, miałam rano jechać, a jutro oczekuję już na @. A by było już z głowy. Eh.Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWracam ze szkolenia.
Jeszcze daleko do domu.
Spodziewam się gosci w piatek.
Planuję sałatkę z makaronrm, feta, oliwkami, rukolą i suszonymi pomidorami, minikanapeczki z moją pastą, wybór sledzi i jakieś danie ciepłe. Na pewno rybne.
Jakieś pomysły?
Chodzi mi po głowie zapiekana ryba w cieście.caffe, ComeToMeBaby, Mega, efcia, kkisia, megan8, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Znowu wylądowałam w klinice, bo mi gorzej. Zrobili zdjęcie itd. Jutro rano mam się pokazać i będzie decyzja co dalej. Jak obrzęk będzie gorszy to będą mnie cięli, policzek od środka, jakoś tak.
Prasowania jeszcze długo nie będzie. I jak tu być Perfekcyjną?Mega, BISCA, efcia, Sabina, megan8, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
caffe wrote:Znowu wylądowałam w klinice, bo mi gorzej. Zrobili zdjęcie itd. Jutro rano mam się pokazać i będzie decyzja co dalej. Jak obrzęk będzie gorszy to będą mnie cięli, policzek od środka, jakoś tak.
Prasowania jeszcze długo nie będzie. I jak tu być Perfekcyjną?moremi, caffe, Mega, BISCA, efcia, Sabina, kkisia, macduska, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Iwcia odpowiadam. Tak, daje twixom papki, z rożnym skutkiem. Marchewka, jabłko, banan, brzoskwinia ok, ziemniaki, groszek, brokuły, kalafior nie nie nie.
Ale daje im czesto do spróbowania to co sami jemy i tak na przykład dzisiaj Leon zjadł dwa malutkie kawałki sera koziego i widać ze mu smakowały. Kiedyś zjadł tez kawałeczek łososia.
Męczące to karmienie. Syf wszędzie i wiecej z tej paszczy wypada niż wpada. No ale jestem cierpliwa. Przecież bedzie lepiej.ComeToMeBaby, Mega, Sabina, ania.g, kkisia, macduska, Magdala, Dziobak, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Zeby Ci tylko dziury w policzku nie zrobili bo jak będziesz pic?
Simba, caffe, Zofia8, Mega, BISCA, efcia, kkisia, macduska, Magdala lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!