35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam wieczorem
Nadrobiłam Was i idę się kąpać, puki Młoda jeszcze nie mam ataków kaszlu
Bisca ja tam czuję, że bedziesz brzuchata jak ta lala
Beatestrzymaj sie i nerwy schowaj, nie wie oddaj gdzieś? Oby się Wam poszczęściło
Mega, efcia, kkisia, BISCA, macduska, caffe, moremi, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Iwcia odpowiadam. Tak, daje twixom papki, z rożnym skutkiem. Marchewka, jabłko, banan, brzoskwinia ok, ziemniaki, groszek, brokuły, kalafior nie nie nie.
Ale daje im czesto do spróbowania to co sami jemy i tak na przykład dzisiaj Leon zjadł dwa malutkie kawałki sera koziego i widać ze mu smakowały. Kiedyś zjadł tez kawałeczek łososia.
Męczące to karmienie. Syf wszędzie i wiecej z tej paszczy wypada niż wpada. No ale jestem cierpliwa. Przecież bedzie lepiej.
Będzie lepiej.
Zrobisz wieczorem zakupy na weekend a rano zorientujesz się, ze lodówka już pusta.
Za jakieś 14 lat. Już niedługo, zleci zanim się obejrzysz!kkisia, BISCA, Sabina, efcia, caffe, ComeToMeBaby, moremi, Mega, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabina wrote:Dobra, przyznać się! Kto mi schował zeszyt córki do logopedii? Kurwa, chuj ze mnie nie matka, własnej córce zeszyt zgubiłam
ale już nie miałam pomysłu, gdzie go jeszce mogłam schować
Pogadałam sobie sama ze sobą. Idę spać
Jeszcze jutro cięzki dzień w pracy, z nadgodzinami, w piątek może przeżyję i sobotaByle do emerytury... jeszcze tylko 30 lat i 6msc
caffe, macduska, moremi, efcia, Mega, Magdala, kkisia lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:wybacz, ale padłam
Caffe jesteś the best
a zamiast maski polecam pończochy antyzakrzpowe, świetnie uciskają
będziesz miała mniejszy rozmiar gęby XFD
A tak na serioobyś jak najszybciej poczuła się lepiej
Ściskam
Sabina, moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:No, znalazłam
Jeszcze jutro cięzki dzień w pracy, z nadgodzinami, w piątek może przeżyję i sobotaByle do emerytury... jeszcze tylko 30 lat i 6msc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2015, 22:18
Zofia8, Sabina, efcia, Magdala, kkisia, BISCA, Simba lubią tę wiadomość
gretka -
Sabina wrote:No, znalazłam
do tego czasu to mi dupa z winkla wyjdzie i tyle se użyję w Ciechocinku hahahaha
Sabina, gretka, efcia, Magdala, megan8, iwcia77, kkisia, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycaffe wrote:
Mam nadzieję, że bedziesz spać spokojnie, a rano będzie znaczna poprawamacduska, caffe, efcia, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Wacia Ty pamiętasz Ze w przyszłym tygodniu pieczesz ze mną tort? Musisz być trzeźwa
Żadnego prasowania!
Do usług!
Nie ma sprawy! Odstawiłam zelazko na dobre. Szkodzi mi prasowanie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2015, 22:33
caffe, Sabina, efcia, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość