35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobrze, że zareagowałam w porę bo byłoby bardzo źle, tak mi powiedzieli. A tak to już po 7 godzinach wzięłam antybiotyk.anna maria wrote:Cafe doczytalam zalatwili Cie te chuje na cacy .
Ale gdyby lekarz zareagował jak wróciłam do niego po wyjściu z gabinetu, ze puchnę dziwnie, to by może było lepiej, a tak to jest jak jest.
nick nieaktualny, anna maria, ComeToMeBaby, efcia, iwcia77, nick nieaktualny, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJą jutro idę szukac silikonowej formy do muffinmacduska wrote:Ja jutro mam zamiar upiec ciasto z rabarbarem. Kupiłam dzisiaj dwie wielkie wiąchy!
Wacia muszę je w końcu zrobić
a Ty jaką masz formę?
nick nieaktualny, efcia, iwcia77, nick nieaktualny, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wacia, jak robisz tego rabarbarowca?
Nie mam teraz do tego głowy zeby szukać przepisu w necie, ale w dzień dobry tvn chyba w sobotę lub w niedzielę Mikołaj Rey był u babki w gospodarstwie i ta babka robiła karkówkę w sosie rabarbarowo-pomidorowym. Brzmiało zachęcająco.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2015, 22:50
efcia, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTomuś ciut lepiej chociaż nadal pije ze strzykawki bo ssanie boli....ale pije...tempka troche zeszła , antybiotyku nie dostał
efcia, Magdala, anna maria, Dziobak, iwcia77, SolarPolar, nick nieaktualny, caffe, BISCA, Mega, Simba, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, Aasiula, Zofia8, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dodalam przepis. Moge spokojnie poczytac i isc spac.
Hera, trzymaj sie kobito. Dla synka. Bedzie lepiej. Tego Wam zycze.
efcia, nick nieaktualny, megan8, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, caffe, Mega, moremi lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.