35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdala wrote:Dodalam przepis. Moge spokojnie poczytac i isc spac.
Hera, trzymaj sie kobito. Dla synka. Bedzie lepiej. Tego Wam zycze.
super, też już taki robilam , przyznaje pycha
no i ze zdjeciem, pelen profesjonalizmiwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
To ja tez ide spac ,zmeczona jestem tesciowa szykujemy do szpitala bedzie miala zakladana sade do jelitowa bo juz nie potrafi przelykac ,duzo zamieszania z remontem ,duzo pracy przed nami .
Heretyczka, efcia, megan8, iwcia77, Sabina, gretka, macduska, kkisia, caffe, Mega, Mala79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyefcia wrote:no to niech szybko wraca do zdrówka
efcia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:nie odrabiamy lekcji????
chyba wczoraj pisałam
czuje sie super, czy owulka bedzie to nie wiem, juz 12dc a ja nie mam śluzu
I nerwowa jestem
Ja za to slepa, ale to 35+ to co sie pani dziwi.efcia, kkisia, caffe, Mega lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
caffe wrote:Impreza urodzinowa będzie w późniejszym terminie, ale w sobotę na komunię mam jechać... chyba w masce spawalniczej powinnam...
Na pulchnego aniolka/amorka sie zrob. Choc troche tematycznie zahaczysz. Dzieci beda wniebowziete.
Biedulka.efcia, iwcia77, Sabina, gretka, kkisia, caffe, Mega, moremi lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
caffe wrote:Impreza urodzinowa będzie w późniejszym terminie, ale w sobotę na komunię mam jechać... chyba w masce spawalniczej powinnam...
biedna ty...kurde ty sie tam obracasz w serialowym swiatku moze jakas charakteryzatorke poprosisz o podrasowanie
kkisia, caffe, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzien bryy albo i nie bry..Wstaje normalnei siła wolii.Ledwo , ledwo .Chyba wpływ pogody ,ze z łóżka sie podnieść nie mogę.No i do tego mój poziom energii od paru dni na poziomie zera, lezy i kwiczy.Chce juz koniec roku szkolnego i słońce!!
macduska, kkisia, caffe, Margolcia88, Mega, Sabina, efcia, Mala79, Aasiula, Magdala, peppapig lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Wacia, jak robisz tego rabarbarowca?
Nie mam teraz do tego głowy zeby szukać przepisu w necie, ale w dzień dobry tvn chyba w sobotę lub w niedzielę Mikołaj Rey był u babki w gospodarstwie i ta babka robiła karkówkę w sosie rabarbarowo-pomidorowym. Brzmiało zachęcająco.
Dzięki, poszukam przepisu.
Rabarbarowiec też będzie z neta. Jak wypróbuję to się podzielę.
kkisia, caffe, Mega, Sabina, efcia, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBry.
Światło! Widzę światło!
Aaaaaa! Słońce jest!
Hurrrra!!!
Miłego dnia kobitki!
O Boże jak mi się nie chce wstawać!kkisia, caffe, gretka, ania.g, Margolcia88, Mega, Sabina, efcia, Simba, Mala79, kapturnica, moremi, ComeToMeBaby, Aasiula, Magdala, peppapig, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBry
U nas w chacie dalej pizdzi
Juz bym chciala z tego bloku sie wyniesc
a to jeszcze ze 2 lata
Czwarty dzien dziabania za mna
Dzis troche bolalo i szczypalo
ale dam radecaffe, gretka, BISCA, Margolcia88, Mega, Sabina, efcia, macduska, Simba, Mala79, kapturnica, ComeToMeBaby, malgos741, Aasiula, Zofia8, Magdala, peppapig, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:chyba ci wysle wenecka maske karnawalowa ..
biedna ty...kurde ty sie tam obracasz w serialowym swiatku moze jakas charakteryzatorke poprosisz o podrasowanie
Mega, kkisia, macduska, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dobry,
U nas sloneczko ale wybitnie nie chce mi sie do pracy. Chetnie zostalabym w domu, na kanapie ogladajac Freinds ciurkiem. Oby do soboty !!!
Milego dnia wszystkim Paniomcaffe, Margolcia88, Mega, kkisia, Sabina, efcia, Simba, Mala79, kapturnica, moremi, Dziobak, Zofia8, Magdala, peppapig, iwcia77, beates, gosia7122 lubią tę wiadomość