35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycześć Dorbie
wiesz ,ja juz przegladałam troche i to co mi wpadło w oko to ten;
http://www.serwiswakacyjny.com/kolonia-i-oboz-jezdziecki-wiele-camp,SW-15565
tylko tez nie wiem czy jazda konna jest najlepszym wyborem,ona jezdzila jeszcze przed rokiem regularnie i dla dla nie jazda jest ok ,ale tak codziennnie i jako głowna atrakcja to nie wiem,generalnie dziewczyna kocha zawierzęta,mowiła ze jakis obóz ''naukowy'' to tez fajnie.iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Magda miło, że się odezwałaś.
Mam prosbę. Czy mogłabyś pisać nazwę naszego kraju poprawnie i wielką literą?
ja tak po prostu lubie mówic,a dla Polski naprawdę mam szacunek
macduska, efcia, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Dziękuję.
Rozumiem Twój punkt widzenia ale wyglada to okropnie. Przynajmniej dla mnie.n i do pewnych wyrażeń przywykłam...
dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Trzymam co się da za wszystkie potrzebujące i Jasona (w masce spawalniczej i dodaj piłę Caffe, bdziesz hitem komunii...)
u nas słońce, ja wagaruję..
Chwała wszystkim bogom Olimpu, że jestem na zwolnieniu, bo po nieprzespanej nocy nie wiem czy bym dotarła do pracy..
mówiłam, że u mnie słońce!!!!
jeeeeeeeee
a ja muszę wreszcie chałupę posprzątać, nie skończyłam ostatnio, to się zdążyło dozbierać na nowe burdello...
jak ja lubię porządek..
jak ja nie lubię sprzątać..
hmmm...malgos741, Aasiula, macduska, Simba, Sabina, moremi, ComeToMeBaby, kkisia, efcia, gretka, Magdala, peppapig, caffe, kapturnica, BISCA, ania.g, iwcia77, Mala79, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
Elfi u mnie tez slonce
Jestesmy w drodze do Przeworskaa pozniej Bieszczady
malgos741, macduska, Simba, ComeToMeBaby, Sabina, moremi, kkisia, peppapig, efcia, Magda*, Dziobak, gretka, dorbie, Elfik, Magdala, caffe, ania.g, beates, iwcia77, Mala79, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
Witam się kawką
Miałam gości i ciężko było do was zajrzeć
Cafe zdrówka.
Mala trzymaj się.
Kisia następny i do przodu
Sabina, ComeToMeBaby, Aasiula, kkisia, efcia, gretka, Elfik, Magdala, caffe, iwcia77, Mala79, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Aasiula wrote:Dzien dobry
Elfi u mnie tez slonce
Jestesmy w drodze do Przeworskaa pozniej Bieszczady
Aasiula, moremi, Sabina, kkisia, efcia, Elfik, kapturnica, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Caffe bidoku daj znać jak tam ?
Kkisia ale jaki final bedzie piekny
Mala trzymaj sie
Dorbie sily na maratonie
Simba JA tez lubie te baby ech
Co tam jeszcze
Milego dnia
A ciezarnym nastepnego nudnego I spokojnego dnia
kkisia, peppapig, efcia, Sabina, ComeToMeBaby, gretka, Elfik, kapturnica, caffe, BISCA, iwcia77, Mala79, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
Elfik, jak Ida? Coś Ty robiła, że noc nieprzespana?
Aasiula, ja też zazdroszczę.
Mój mąż dzisiaj wyrusza na ziemię śląską, bo w weekend ma spotkanie klasowe.
Ja za to jutro wyruszam do OlsztynaSabina, ComeToMeBaby, Aasiula, malgos741, gretka, Elfik, Magdala, kkisia, kapturnica, caffe, efcia, BISCA, iwcia77, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHeloł no ja nie doczytana ale kciuki za wszystkie,caffe mam nadzieję lepiej
Ja karmie małego truskawkami od paru dni..truskawki z jogurtem mnie opętałyAasiula, dorbie, Magdala, moremi, kkisia, kapturnica, caffe, efcia, ania.g, beates, iwcia77, Mala79, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Trzymam co się da za wszystkie potrzebujące i Jasona (w masce spawalniczej i dodaj piłę Caffe, bdziesz hitem komunii.
Hehehe, moja wyobraźnia zadziałała
Caffe, pewnie siedzisz w klinice i cię naprawiają. Trzymam kciuki.
Mi się dziś śnił taki motyw z, cytuję, "piaskowaniem policzka ". Takim piaskowaniem jak zębów, proszkiem pod ciśnieniem, na ten opuchniety bolesny polik. Nie śniła mi się ta procedura tylko samo mówienie o niej przed zabiegiem. Wydało mi się to baaardzo nieprzyjemne. Także ten, jakby tu pocieszyć koleżankę... Mogło być gorzej
Trzymaj się tam, a w razie czego użyj sprzętu przeciwko nim. Każdy sąd uzna samoobronę
caffe, Mega lubią tę wiadomość