35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Elfik umarłam ze śmiechu ..ale tak myślałam, że albo jakiś dzwon zadzwoni albo przejedzie coś na sygnale hahahahaha
ComeToMeBaby, Sabina, kkisia, peppapig, kapturnica, caffe, efcia, stara.krycha, iwcia77, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
Elfik no malina ta Twoja opowiesc z Zygmuntem w tle.
Ale ja po prosbie. Zeby konsylium sie zebralo.
Moja przyjaciolka strasznie cierpi. Zapalenie pecherza i podraznienie cewki moczowej. Robila posiewy srewy, cytologie, czystosc i wszystko ok. Znaczy nic nie znajduja. Zadnych bakterii. A brzuch boli. Po seksie, nawet jak reka podrazni niechcacy okolice cewki to ja boli. Sikanie boli. No boli ja caly czas.
Moze ktos cos poradzi? To sie juz miesiacami ciagnie.Elfik, Mega lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Skupiona jest na trasie, aby nie zbłądzić. Nie przeszkadzaj
Aasiula, moremi, gretka, Sabina, Reni, kkisia, ania.g, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Hahahaha kupe mi sie chce hyhyhy
Az mi lzy leca po plecach przeciez widac nieWiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2015, 10:53
Sabina, moremi, gretka, Reni, kkisia, efcia, stara.krycha, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Elfik wrote:Tylko żadnych maratonów!
dbaj o siebie,
brzuch jak trzeba poduszką wypchnij, to cię do bezeceństw nie będą namawiać
To miałaś przygody z Idąoby badania wyszły dobrze
Sabina, Aasiula, kkisia, Elfik, kapturnica, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
przeczytałam na plecach
Współczuję Ci bardzo, ale ANia bądź dobrej myśli. Nie słuchaj komety. Mój wujek 20 lat temu miał guzy, usunięto płuco i żyje
na razie poczekajcie na bardziej wnikliwe badania co to
anna maria wrote:Dobry 13 stp,nerwy mam bo mojej mamie wykryli guzki na plucachWiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2015, 11:51
kkisia, gretka, moremi, Aasiula, kapturnica, caffe, efcia, stara.krycha, BISCA, Mega lubią tę wiadomość