35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi wrote:Tym bardziej że nie chodzi o jego stanowisko dotyczące metod walczenia z niepłodnością, a o stwierdzenie, że z in vitro rodzą się chore, kalekie dzieci.
Komentarze dziennikarzy i społeczeństwa nie pozostawiły na nim suchej nitki. Trzeba uznać, że jest to kolejny głupiomądry jak specjaliści z radio z Torunia.
Specjalista od nanoproktologiicaffe, moremi, kapturnica, efcia, gretka, Sabina, stara.krycha, Elfik, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
Wróciłam. Nic mi nie robili typu nacięcia czy usuwanie zęba. Nacinać nie trzeba było bo nic się nie nagromadziło na szczęście, a zęba będą ratowali, bo ma solidną podstawę, nieszczęśliwie się tylko złamał (lata temu był leczony).
W poniedziałek mi mają zdejmować aparat, będzie armagedon podobno, bo pod aparatami zęby zazwyczaj się uszkadzają.
Jutro rano znowu na 8.30 i będą oglądali co się zadziało przez dobę.
W poniedziałek chyba muszę tam jechac z torbą podróżną, bo jak się okaże, że komplet zębów do roboty, to chyba tam zamieszkam...Simba, moremi, megan8, efcia, gretka, Sabina, stara.krycha, BISCA, Elfik, ComeToMeBaby, kkisia, Bozia3, iwcia77, Mala79, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Wróciłam. Nic mi nie robili typu nacięcia czy usuwanie zęba. Nacinać nie trzeba było bo nic się nie nagromadziło na szczęście, a zęba będą ratowali, bo ma solidną podstawę, nieszczęśliwie się tylko złamał (lata temu był leczony).
W poniedziałek mi mają zdejmować aparat, będzie armagedon podobno, bo pod aparatami zęby zazwyczaj się uszkadzają.
W poniedziałek chyba muszę tam jechac z torbą podróżną, bo jak się okaże, że komplet zębów do roboty, to chyba tam zamieszkam...Simba, caffe, Zofia8, efcia, gretka, Sabina, BISCA, Elfik, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
caffe wrote:Wróciłam. Nic mi nie robili typu nacięcia czy usuwanie zęba. Nacinać nie trzeba było bo nic się nie nagromadziło na szczęście, a zęba będą ratowali, bo ma solidną podstawę, nieszczęśliwie się tylko złamał (lata temu był leczony).
W poniedziałek chyba muszę tam jechac z torbą podróżną, bo jak się okaże, że komplet zębów do roboty, to chyba tam zamieszkam...
To Ty obecnie Terminator? Ja tez kiedys nosilam aparat i jak mi zdjeli mialam piekny usmiech, dopoki nie wyrosly mi 8emki ktorych bezsensownie nie usunelam
Moze nie bedzie tak zle z pozostalymi.caffe, efcia, macduska, Elfik, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Sie narobilo...
To Ty obecnie Terminator? Ja tez kiedys nosilam aparat i jak mi zdjeli mialam piekny usmiech, dopoki nie wyrosly mi 8emki ktorych bezsensownie nie usunelam
Moze nie bedzie tak zle z pozostalymi.
Rodzice żyły wypruwali, żeby mu te zęby zrobić, nosił kilka lat aparat na dół i górę, po zdjęciu też trochę kasy poszło i co? Jechał na motorze w orzeszku na głowie, wjechał w nowiusieńką scodę wyjeżdżającą z salonu i zarył zębami o asfalt.caffe, Simba, Reni, Dziobak, kapturnica, efcia, gretka, Sabina, BISCA, macduska, Elfik, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Chociaż zwolnienie Ci dali? Ja bym żądała takiego ciążowego płatnego 100%
moremi, ania.g, Simba, Sabina, Elfik, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Sie narobilo...
Moze nie bedzie tak zle z pozostalymi.
Ja 8 nie mam bo musiałam usunąć ze względu na aparat... Już mam kurwa dość tych zębów, a tu mnie czeka jeszcze taka batalia z tym wszystkim. Ciekawe jak mnie będą znieczulać następnym razem i dezynfekować hahahahaha chyba z duszą na ramieniumoremi, Simba, efcia, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ooo to Ci leżący krzyżem tak mówiąSimba wrote:Ja jeszcze bym chciala zeby znalazl mi choc jedna osobe po IVF ktora o zarodku wypowiada sie per "smiec"
moremi, Simba, kapturnica, efcia, stara.krycha, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Hehe mój mąż jeszcze lepiej załatwił.
Rodzice żyły wypruwali, żeby mu te zęby zrobić, nosił kilka lat aparat na dół i górę, po zdjęciu też trochę kasy poszło i co? Jechał na motorze w orzeszku na głowie, wjechał w nowiusieńką scodę wyjeżdżającą z salonu i zarył zębami o asfalt.kapturnica, efcia, Sabina, BISCA, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Hehe mój mąż jeszcze lepiej załatwił.
Rodzice żyły wypruwali, żeby mu te zęby zrobić, nosił kilka lat aparat na dół i górę, po zdjęciu też trochę kasy poszło i co? Jechał na motorze w orzeszku na głowie, wjechał w nowiusieńką scodę wyjeżdżającą z salonu i zarył zębami o asfalt.
Smiech przez lzy. Szkoda mi gocaffe, efcia, gretka, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:mogę się zaśmiać, plissssss
caffe, kapturnica, efcia, Sabina, BISCA, Elfik, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Ja cały czas się z tego śmieję
Ale teraz ma ładne, białe i proste, tak?Simba, moremi, efcia, BISCA, macduska, kkisia, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:
Smiech przez lzy. Szkoda mi gocaffe, Simba, Reni, gretka, Sabina, BISCA, paszczakin, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
efcia wrote:anna wspieram
to ze wykryli jeszcze o niczym nie swiadczy, malo to osób ma guzki np na tarczycy i zyje z nimi latamiefcia, stara.krycha, Elfik lubią tę wiadomość