X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Simba Autorytet

Wysłany: 28 maja 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Tym bardziej że nie chodzi o jego stanowisko dotyczące metod walczenia z niepłodnością, a o stwierdzenie, że z in vitro rodzą się chore, kalekie dzieci.
    Komentarze dziennikarzy i społeczeństwa nie pozostawiły na nim suchej nitki. Trzeba uznać, że jest to kolejny głupiomądry jak specjaliści z radio z Torunia.
    Otoz to.
    Specjalista od nanoproktologii

caffe, moremi, kapturnica, efcia, gretka, Sabina, stara.krycha, Elfik, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 28 maja 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam. Nic mi nie robili typu nacięcia czy usuwanie zęba. Nacinać nie trzeba było bo nic się nie nagromadziło na szczęście, a zęba będą ratowali, bo ma solidną podstawę, nieszczęśliwie się tylko złamał (lata temu był leczony).
    W poniedziałek mi mają zdejmować aparat, będzie armagedon podobno, bo pod aparatami zęby zazwyczaj się uszkadzają.
    Jutro rano znowu na 8.30 i będą oglądali co się zadziało przez dobę.

W poniedziałek chyba muszę tam jechac z torbą podróżną, bo jak się okaże, że komplet zębów do roboty, to chyba tam zamieszkam...

Simba, moremi, megan8, efcia, gretka, Sabina, stara.krycha, BISCA, Elfik, ComeToMeBaby, kkisia, Bozia3, iwcia77, Mala79, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 28 maja 2015, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Wróciłam. Nic mi nie robili typu nacięcia czy usuwanie zęba. Nacinać nie trzeba było bo nic się nie nagromadziło na szczęście, a zęba będą ratowali, bo ma solidną podstawę, nieszczęśliwie się tylko złamał (lata temu był leczony).
    W poniedziałek mi mają zdejmować aparat, będzie armagedon podobno, bo pod aparatami zęby zazwyczaj się uszkadzają.

W poniedziałek chyba muszę tam jechac z torbą podróżną, bo jak się okaże, że komplet zębów do roboty, to chyba tam zamieszkam...
    Chociaż zwolnienie Ci dali? Ja bym żądała takiego ciążowego płatnego 100%

Simba, caffe, Zofia8, efcia, gretka, Sabina, BISCA, Elfik, kkisia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Simba Autorytet

Wysłany: 28 maja 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:

Sie narobilo...
    To Ty obecnie Terminator? Ja tez kiedys nosilam aparat i jak mi zdjeli mialam piekny usmiech, dopoki nie wyrosly mi 8emki ktorych bezsensownie nie usunelam :-/
    Moze nie bedzie tak zle z pozostalymi.

caffe, efcia, macduska, Elfik, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 28 maja 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Sie narobilo...
    To Ty obecnie Terminator? Ja tez kiedys nosilam aparat i jak mi zdjeli mialam piekny usmiech, dopoki nie wyrosly mi 8emki ktorych bezsensownie nie usunelam :-/
    Hehe mój mąż jeszcze lepiej załatwił.
    Rodzice żyły wypruwali, żeby mu te zęby zrobić, nosił kilka lat aparat na dół i górę, po zdjęciu też trochę kasy poszło i co? Jechał na motorze w orzeszku na głowie, wjechał w nowiusieńką scodę wyjeżdżającą z salonu i zarył zębami o asfalt.

caffe, Simba, Reni, Dziobak, kapturnica, efcia, gretka, Sabina, BISCA, macduska, Elfik, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • caffe Autorytet

Wysłany: 28 maja 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Chociaż zwolnienie Ci dali? Ja bym żądała takiego ciążowego płatnego 100%
    Chcieli dać zwolnienie, ale ja nie chciałam. Na 1 stycznia mam urlop w wymiarze 72 dni, więc jest z czego wybierać :)

moremi, ania.g, Simba, Sabina, Elfik, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 28 maja 2015, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Sie narobilo...
    No jak Terminator, tyle ze oka nie mam na wierzchu ;)

Ja 8 nie mam bo musiałam usunąć ze względu na aparat... Już mam kurwa dość tych zębów, a tu mnie czeka jeszcze taka batalia z tym wszystkim. Ciekawe jak mnie będą znieczulać następnym razem i dezynfekować hahahahaha chyba z duszą na ramieniu :)

moremi, Simba, efcia, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 28 maja 2015, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooo to Ci leżący krzyżem tak mówią
    Simba wrote:
    Ja jeszcze bym chciala zeby znalazl mi choc jedna osobe po IVF ktora o zarodku wypowiada sie per "smiec"

moremi, Simba, kapturnica, efcia, stara.krycha, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 28 maja 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Rodzice żyły wypruwali, żeby mu te zęby zrobić, nosił kilka lat aparat na dół i górę, po zdjęciu też trochę kasy poszło i co? Jechał na motorze w orzeszku na głowie, wjechał w nowiusieńką scodę wyjeżdżającą z salonu i zarył zębami o asfalt.
    mogę się zaśmiać, plissssss

kapturnica, efcia, Sabina, BISCA, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 28 maja 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    :)
    Smiech przez lzy. Szkoda mi go :(

caffe, efcia, gretka, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 28 maja 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    mogę się zaśmiać, plissssss
    Ja cały czas się z tego śmieję :D

caffe, kapturnica, efcia, Sabina, BISCA, Elfik, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • efcia Autorytet

Wysłany: 28 maja 2015, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Dobry 13 stp,nerwy mam bo mojej mamie wykryli guzki na plucach :-(

anna wspieram <3
    to ze wykryli jeszcze o niczym nie swiadczy, malo to osób ma guzki np na tarczycy i zyje z nimi latami

caffe, BISCA, Elfik, kkisia lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ooo to Ci leżący krzyżem tak mówią
    Zebys wiedziala

Reni lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • caffe Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Bo to, że szkoda go to jedno, ale rozpatrując sytuację to witki opadają, jakiego trzeba mieć kurwa pecha i z tej bezsilności jedynie można sie uśmiać.
    Ale teraz ma ładne, białe i proste, tak? :)

Simba, moremi, efcia, BISCA, macduska, kkisia, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety z brakiem kompetencji,niewiedza,brakiem empatii spotykamy sie na kazdym kroku. I to prawie wszedzie. No moze nie w Kanadzie, albo my mielismy takie szczescie :-)

moremi, stara.krycha, iwcia77 lubią tę wiadomość

Zofia8
  • paszczakin Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    A ty już od rana prasujesz? ;)

Mega, z ust mi wyjelas to ;)

Simba, efcia, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Simba Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    To bardzo nieladnie :-P

moremi, caffe, Elfik, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 28 maja 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    :)
    Smiech przez lzy. Szkoda mi go :(
    Eeeej, ale ma teraz zęby ceramiczne i one są cholernie mocne. Pisałam jak mi raz przyfasolił jedynką o jedynkę podczas pocałunku (tak, tak - też można się śmiać)? Wykruszył mi górną jedynkę i teraz będę musiała licówki wstawiać B-)

caffe, Simba, Reni, gretka, Sabina, BISCA, paszczakin, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • caffe Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    anna wspieram <3
    to ze wykryli jeszcze o niczym nie swiadczy, malo to osób ma guzki np na tarczycy i zyje z nimi latami
    Anna, masz za swoje ostatnio z tymi chorobami. współczuję tych przeżyć i emocji. Oby było wszystko dobrze, tego Ci życzę.

efcia, stara.krycha, Elfik lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Renek co masz do jedzenia?

Reni, efcia, stara.krycha, kkisia lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
‹‹ 9559 9560 9561 9562 9563 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ