35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi wrote:Eeeej, ale ma teraz zęby ceramiczne i one są cholernie mocne. Pisałam jak mi raz przyfasolił jedynką o jedynkę podczas pocałunku (tak, tak - też można się śmiać)? Wykruszył mi górną jedynkę i teraz będę musiała licówki wstawiać
Simba, moremi, efcia, kkisia, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
marchewki standardowo
pomidor, dymka i ogórek zielony
pierś z kurczaka grilowaną na to ser żółty, do tego ryż i pieczarki duszone na masełku z cebulką, i pudełko rukoli (boże zakochałam się w niej!)
wczoraj na siłce się zważyłam i spadł 1 kg (mimo, że nie odmawiam sobie jedzenia i nieregularnie ćwiczę) huura
a Ty co tam?Simba wrote:Renek co masz do jedzenia?moremi, Simba, Sabina, efcia, stara.krycha, BISCA, Elfik, kkisia, iwcia77, Mala79, Mega lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Bo to, że szkoda go to jedno, ale rozpatrując sytuację to witki opadają, jakiego trzeba mieć kurwa pecha i z tej bezsilności jedynie można sie uśmiać.
Ale teraz ma ładne, białe i proste, tak?
Podliczając - skasowana nowa scoda, motor również, zęby, a do tego wstrząs.
Zęby - zrobili licówki, bo kikuty jakieś zostały. Niestety dół mu się poprzesuwał i tak już zostało.
Motor sprzedany na częsci, scoda poszła z ubezpieczenia.caffe, Simba, Sabina, efcia, BISCA, macduska, Elfik, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
caffe wrote:W poniedziałek mi mają zdejmować aparat, będzie armagedon podobno, bo pod aparatami zęby zazwyczaj się uszkadzają.
caffe, Simba, efcia, kkisia lubią tę wiadomość
-
to i ja doloze swoje:
wstep: do wczoraj bylam pociadaczka konta w pl we fr- zawszee bylo bezplatne8korzystalam sporadycznie ale w razie w)- ale od kilku miesiecy naliczaja za to konto- ok , kazdego mca przelewalam z biezacego i nawet jak przelalam ostatniego dnia mca to wisialo mi zadluzenie 0.02 fr8 nie wiem placic ostatni dzien o24??? nie wiem skad- nie wnikalam- i tak mialam zamiar zamknac. wkurwiajace bylo tylko to ze non stop sie upominali o regulacje zadluzenia (0,02fr)
wiec wcczoraj sie zebralam i poszlam do banku-glowna akcja:
przychodze 4 dziunie ale tylko 2 z kasa - no nic czekam, 3 osoby przede mna,czekam,gdy pan pre de mna juz startuje do obslugi- ja sie ucieszylam , ze zaraz , dziunia nr 2 stwierdza ze ze musi w tym momencie poprzybijac sobie pieczatka (dodam ze kolejka urosla i za mna sz. 4)
jedyna dziunia kasowa tez sie nie spieszy- spacery do drukarki i ksero- na takich szpilach, po plytkach to naprawde wyczyn wogole, na przyspieszeniu nie bylby mozliwy; po drodze usmiech, do innych dziun, szepty na ucho luz blues dopiero 12 czas jakos musi leciec, pan obslugiwany tez juz nie wytrzymuje- komentarz- podczas obslugi mozna by bylo wypic spokojnie duza kawe... nic , zero reakci ze strony obslugi- ja oczywiscie dodalam, zee zdecydowanie powinna byc serwowana, przynajmniej nie bylo by monotonii dzwieku (jedyny dzwiek to klikanie) nic zero reakcji....
hurra- 30 min- dane jest mi podejsc do kasy- wplacalam przy okazji pieniadze,zlikwidowalam konto osczednosciowe ( pani uraczyla mnie uwaga ze jest gratis- i moze wplacimy na to zamiast na biezace- ja do dziuni- przy tym % i tak mi sie nie oplaci - bo i tak dochod bedzie mniejszy po odliczeniu podatku i przelewu na konto biezace- taki myk kiedys sie nacielam wiem- dziunia nic tylko zdziwione oko; dalej zamykam frankowe- dziunia mowi ale pani ma zadluzenie(0,02)- jestem zmuszona pobrac z konta biezacego i przewalutowac (ok, byle szybciej w te strone przewalutowanie 4,0...operacja trwa- a tu zonk dziunia sie pomylila zamiast 0.02 zamienila 0,20fr- wiec znowu operacja w druga strone- zwrocilam uwage ze w tym momencie mnie okradla, place za jej bledy bo oczywicie w druga strone-3,7- dziunia - ale to groszowe spprawy......
a jaTak??? groszowe? jak mi sie przysyla ochnascie sms ze jestem zadluzona ( nic o wielkosci tylko zeby uregulowac) to ok- jak 1 raz zobaczylam to pierwsze co pomyslalam ze ktos wzial kredyt albo co....
wartosc jst ta sama dla obydwus stron czyz nie? , chodzi o zasade i czas
pewnie pociagnelabym watek dalej ale szkoda mi bylo ludzi za mna
tak sie wkurwilam ze za chwile ide likwidowac ostatni- trzymajcie kciuki zebym wrocila w miare w formie...
caffe, Sabina, Simba, efcia, BISCA, Reni, Elfik, paszczakin, ComeToMeBaby, moremi, kkisia, Bozia3, iwcia77, kapturnica, SolarPolar, Mega lubią tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Nawet do sześcianu
Chyba, że jednego gdzieś zgubiliscie heheheSimba, BISCA, Elfik, ComeToMeBaby, moremi, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Czym wy się tak wkurwiacie?
Pan Zelnik jest aktorem. Naprawdę uważacie go za aż taki autorytet? No bez przesady.
Przeciez ma prawo miec dowolne zdanie na temat invitro i je wypowiadać. Nie jest ani wyjatkowe ani wiążące w jakis sposób.
W końcu sposób leczenia i terapii zależy tylko i wyłacznie od zainteresowanych.Simba, stara.krycha, moremi, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualnyElfik wrote:Widzisz Moremi, może jestem krok bliżej rozwiązania zagadki, dlaczego moje dziecko płacze w nocy...
Zatem podpowiadam osobom wybierającym się na EEG, należy sprawdzić położenie kościołów w okolicy i wybierać godziny niedzwonne..efcia, BISCA, Elfik, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:marchewki standardowo
pomidor, dymka i ogórek zielony
pierś z kurczaka grilowaną na to ser żółty, do tego ryż i pieczarki duszone na masełku z cebulką, i pudełko rukoli (boże zakochałam się w niej!)
wczoraj na siłce się zważyłam i spadł 1 kg (mimo, że nie odmawiam sobie jedzenia i nieregularnie ćwiczę) huura
a Ty co tam?
U mnie bieda. Znowu salatka z tunczyka, jablko, jogurt waniliowy.
Nie lubie pic wody, ale sie zmuszam i ostatnio zainstalowalam sobie w tel apke Drink Water. Bardzo podejrzana aplikacja. Wstaje rano, a tu komunikat: Jeszcze nic dzisiaj nie piles - napij sie.
Reni, caffe, stara.krycha, peppapig, BISCA, efcia, Elfik, paszczakin, ComeToMeBaby, moremi, kkisia, Bozia3, iwcia77, Magdala, SolarPolar, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Jessu nie strasz u mnie mlody ma aparat na gorze i na dole..I zero ubytkow to mu sie posypia zdrowe zeby ??
Ale Młody jest młody to ma mocne zęby, więc pewnie nic mu nie będzie.
Kilku lekarzy mi od wczoraj bębni, że aparaty to super sprawa dla zgryzu, ale fatalna dla samych zebów i jeszcze się nie zdarzyło im, żeby jakiś konsekwencji wczesniej czy później nie było.efcia, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Jessu nie strasz u mnie mlody ma aparat na gorze i na dole..I zero ubytkow to mu sie posypia zdrowe zeby ??
caffe, efcia, moremi, kkisia, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:To nie był koniec historii. Zabrali go do szpitala z tą krwawą miazgą w ustach i zadali mu pytanie jak się czuje. Adrenalina działała, to powiedział, że dobrze. Wypuścili go. Motor zabrał jakiś kumpel, szpital w odległej miejscowości, telefony nie były tak powszechne, to wracał z tego szpitala z buta. Słabo mu się robiło, ale taki zakrwawiony, poobdzierany szedł dzielnie. W końcu przejeżdżali rodzice jego koleżanki i zawieźli go do domu. Tam po dwóch godzinach przyjechała jego ciotka i narobiła rabanu, że tak nie może być. Zawieźli go do szpitala, zrobili badania i okazało się, że miał do tego wstrząśnienie mózgu.
Podliczając - skasowana nowa scoda, motor również, zęby, a do tego wstrząs.
Zęby - zrobili licówki, bo kikuty jakieś zostały. Niestety dół mu się poprzesuwał i tak już zostało.
Motor sprzedany na częsci, scoda poszła z ubezpieczenia.Elfik, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Mysle ze to jest jednak krzywdzace dla dzieci i rodzicow z ivf.
To tak jakby ludziom po przeszczepie nerki mowiono ze sa niepelnosprawni umyslowo.
No jest, zgadzam się. Tylko mnie nie wkurwiają opinie obcych kompletnie ludzi.
Po prostu je olewam i już.Elfik, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:nikt nie napisał, że jest autorytetem
dla mnie tym co powiedział tylko się ośmieszył
wypowiadać się na temat, na temat którego czerpie się wiedzę z ogłoszeń parafialnych jest żałosne
to tak jakbym ja wypowiadała się nt zagadnień fizyki kwantowej mając wiedzę na poziomie -1Simba, BISCA, efcia, Reni, Elfik, moremi, kkisia, iwcia77, caffe, Mega lubią tę wiadomość