35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Kapta, zanim dostaniesz się do poradni to już trzymaj się diety. Masz gdzie mierzyć poziom cukru czy dadzą Ci glukometr dopiero 17 czerwca?
Miałam z Marcelem cukrzycę ciążową i zanim ogarnęłam temat to bardzo pomogła mi Dziobak bo ona ten temat ma w małym palcu.
Elfie, podziwiam za ten slalom i utrzymanie dziecka w śpiącym stanie.
Peppa, tekst bardzo mi się spodobał.
Simba, Gretka,niezłe historie.
Coś zgubiłam to sorry, boli mnie znów głowa i Marcel rozprasza.Simba, gretka, Dziobak, peppapig, BISCA, efcia, Elfik, moremi, kkisia, iwcia77, caffe, Sabina, Mala79, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnySimba wrote:Mmmm ta druga czesc szczegolnie mi przypadla do gustu.
U mnie bieda. Znowu salatka z tunczyka, jablko, jogurt waniliowy.
Nie lubie pic wody, ale sie zmuszam i ostatnio zainstalowalam sobie w tel apke Drink Water. Bardzo podejrzana aplikacja. Wstaje rano, a tu komunikat: Jeszcze nic dzisiaj nie piles - napij sie.
BISCA, moremi, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:No jest, zgadzam się. Tylko mnie nie wkurwiają opinie obcych kompletnie ludzi.
Po prostu je olewam i już.stara.krycha, macduska, Reni, efcia, moremi, kkisia, caffe lubią tę wiadomość
-
Cześć
Anna trzymam kciuki za mamę
Caffe współczuje
Kapta sporo masz przekroczone te cukry? Moze dieta wystarczy zeby ogarnąć temat? Ja tez sie pilnuje, od kilku dni ok 3h po śniadaniu mnie telepie. Dzis powierzyłam glukometrem i na razie jest ok: 91 na czczo i 80 na 2h po śniadaniuefcia, moremi, kkisia, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyI sie witam, bo dzis sie jeszcze nie witalam. Mam dla Was dzis mnostwo czasu, bo ksieciuniu zwolnil mnie na dzis z gotowania. Powidzial, ze zje wczorajsze. Pewnie to ze strachu przed parowkami po raz enty. Hah, umiem sie jednak ustawic w zyciu
BISCA, Reni, Elfik, efcia, moremi, kkisia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
stara.krycha wrote:Simba, tyle razy prosilam o tom salatke. Nie chcesz i tak, wiec oddaj i bedzie wilk syty i owca cala
stara.krycha, BISCA, Reni, efcia, moremi, kkisia, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Bardzo podejrzana aplikacja. Wstaje rano, a tu komunikat: Jeszcze nic dzisiaj nie piles - napij sie.
Bardzo niebezpieczna rzecz ...stara.krycha, Simba, Reni, Elfik, efcia, ComeToMeBaby, moremi, kkisia, gretka, caffe, Sabina, Aasiula, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Wiec podziwiam Cie. Ale czy obcy ludzie ktorzy w krzywdzacy sposob wypowiadaja sie na temat Twoich dzieci tez Cie nie wkurwiaja?
efcia, macduska, moremi, kkisia, gretka, kapturnica, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
stara.krycha wrote:Nie chce sie narazac Macdusce, ale umiejetnosc wychodzenia poza wlasny punkt widzenia jest bardzo trudna. Sa rzeczy, ktorych nie idzie ogarnac, poki sie ich samemu nie doswiadczy.
Mnie przed ciaza srednio obce dzieci na przyklad nie interesowaly, a teraz na kazde patrze przez pryzmat swoich i nie moge patrzec jak niektore z nich cierpia. Stalam sie chyba bardziej wrazliwa i bardziej zaangazowana.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2015, 13:39
stara.krycha, BISCA, Elfik, efcia, macduska, moremi, kkisia, gretka, peppapig, caffe, kapturnica, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Troche tak jest, chociaz wiem, ze Wata nie napisala tego w zlej wierze.
Mnie przed ciaza srednio obce dzieci na przyklad interesowaly, a teraz na kazde patrze przez pryzmat swoich i nie moge patrzec jak niektore z nich cierpia. Stalam sie chyba bardziej wrazliwa i bardziej zaangazowana.efcia lubi tę wiadomość
-
owszem
i sama odpowiedziałaś na pytanie dlaczego się wkurwiamy
przez takie pierdolenie mogą zakazać tego czy tamtego
stara.krycha wrote:Ale na tym polega wlasnie caly fenomen polskiego szumu o IVF. Nikt spoza kregu zainteresowanych bladego pojecia nie ma, z czym to sie je, ale w kosciele mowia, ze to zuo, wiec wiadc musi prawda. No wiec trza zakazac bzecenstwa, jako ze Polska katolicka wiara przeca stoi.Simba, stara.krycha, efcia, moremi, kkisia, gretka, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Jak sie czujesz Biscuit'ku?
Ogolnie OK. Mam baaaaardzo zanizony zapal do pracy no i czekam. Grzecznie i pokornie
stara.krycha, Reni, Simba, efcia, Zofia8, moremi, kkisia, Dziobak, peppapig, caffe, Sabina, Mala79, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ANia nic się nie stało, spoko
mi się zawsze chce śmiać jak czytam posty i tam po kolei
ANia dobrze, ze dobrze
Zosia niedobrze, że niedobrze
Kasia dbaj o siebie itp
dobrze, że na forum tylko kilkanaście osób na stałe siedzi
ania.g wrote:Coś zgubiłam to sorry, boli mnie znów głowa i Marcel rozprasza.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2015, 13:30
BISCA, stara.krycha, efcia, ComeToMeBaby, moremi, kkisia, gretka, peppapig, caffe, SolarPolar, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:owszem
i sama odpowiedziałaś na pytanie dlaczego się wkurwiamy
przez takie pierdolenie mogą zakazać tego czy tamtegoefcia, Reni, moremi, kkisia, Dziobak, gretka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Wiec podziwiam Cie. Ale czy obcy ludzie ktorzy w krzywdzacy sposob wypowiadaja sie na temat Twoich dzieci tez Cie nie wkurwiaja?
Nie, przykro jest, pewnie ze tak! Ale wkurwiać się? O co?
Jak ktos nie ma bladego pojęcia w temacie, lub ma inne zdanie niz ja to trudno.
Moje dzieci, moje wybory, nikomu nic do tego.stara.krycha, Simba, Elfik, efcia, BISCA, Reni, moremi, kkisia, caffe, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ale ja rano owtieram lodówkę i pakuję do siaty co tam się nawinie
a obiad akurat mi się trafił z wczoraj
Simba wrote:Ale ja ja chce i lubie. Tylko ona drastycznie przestaje mi smakowac, jak poczytam co ma Renka do jedzeniastara.krycha, BISCA, efcia, Simba, kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość