35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyReni wrote:do czasu, aż ktoś kto wcześniej siąpał dziąsłem na iv nie zacznie wsadzać Twojemu dziecku palca w oko, bo pokraka z inwitro
efcia lubi tę wiadomość
-
Elfik wrote:biorę!
A żyć się z tego da?
Bisca, kiedy następne usg?
Jak mnie nie zaleje, to pod koniec przyszlego tygodnia. Mam zalecone 2 bety w poniedzialek i w srode. Z wynikami mam zadzwonic i umowic sie na USG, na ktore pojde z dusza na ramieniu i zapartym tchem
A do tej pory bede dorodnym kwiatem lotosu na gladkiej tafli spokojnego jeziora. Taaaaaaaaaaaaaaaaastara.krycha, paszczakin, Reni, efcia, Simba, Elfik, macduska, ComeToMeBaby, moremi, kkisia, beates, gretka, peppapig, caffe, Magdala, Mala79, Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Ja pierrdole pomyślałam o matce Kaczyńskich
a idź pan w chuj z taką wizją
SImba mam nadzieję, że nie zrobisz nam takiego psikusa jak ich matka
Elfik wrote:be very affraid!
ja po porodzie miałam fazę buddyjską..
patrzyłam na każdego ludzia i widziałam w wyobraźni ile matka musiała włożyć wysiłku z ciąże, urodzenie, wychowanie i doprowadzenie go w stanie żywym i nieuszkodzonym do dorosłości...
Potem trochę odpuściłam..
niektóre matki włożyły wysiłek jedynie w poród..
efektów wychowywania nijak nie widzęstara.krycha, efcia, Simba, BISCA, Elfik, moremi, kkisia, gretka, peppapig, kapturnica, Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Cale szczescie ze ja tak nie robie, bo nie wiem jaki posilek wyszedlby z majonezu i korzenia imbiru
Napewno bardziej konsystetny niz mieszanka powietrza ze swiatlem hyhyhystara.krycha, efcia, Simba, Elfik, moremi, kkisia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
robią, robią
często są podli
potrafią dziecku powiedzieć wiele przykrych (np. urojonych na temat rodziców) rzeczy
stara.krycha wrote:Nie wierze, ze mozna byc az tak podlym, no nie wierze. Reni, powiedz, ze ludzie tak nie robia?efcia, moremi, kkisia, kapturnica lubią tę wiadomość
-
stara.krycha wrote:Nie wierze, ze mozna byc az tak podlym, no nie wierze. Reni, powiedz, ze ludzie tak nie robia?
robia, niestety w Polsce robia.. dlatego ja niekomu oprocz was nie powiedzialam, ze mlody z IVF. Tu nikt nie zwraca na takie rzeczy uwagi..Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2015, 13:52
Simba, stara.krycha, Elfik, moremi, efcia, kkisia, gretka, caffe, kapturnica, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
lepiej na tafli zamarźniętego jeziora..bo wiesz takie zwykłe to nawet piard może poruszyć!
BISCA wrote:Jak mnie nie zaleje, to pod koniec przyszlego tygodnia. Mam zalecone 2 bety w poniedzialek i w srode. Z wynikami mam zadzwonic i umowic sie na USG, na ktore pojde z dusza na ramieniu i zapartym tchem
A do tej pory bede dorodnym kwiatem lotosu na gladkiej tafli spokojnego jeziora. Taaaaaaaaaaaaaaaaastara.krycha, Simba, BISCA, Elfik, moremi, efcia, kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:robią, robią
często są podli
potrafią dziecku powiedzieć wiele przykrych (np. urojonych na temat rodziców) rzeczy
lalalalala..............................BISCA, Elfik, moremi, efcia, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
tam jest dużo kory
podobno zdrowa
Simba wrote:Postanowilam dzisiaj uciec z pracy o 15ej i isc z twixami na spacer do lasustara.krycha, paszczakin, BISCA, Elfik, moremi, Simba, efcia, kkisia, gretka, Mega lubią tę wiadomość
-
w pupe też, co nie zmienia faktu, że zuo z nich często wychodzistara.krycha wrote:Nie, nie, nie. Wcale tego nie napisalas, wcale tego nie przeczytalam, swiat jest piekny, a ludzie sie kochaja
lalalalala..............................stara.krycha, Elfik, moremi, efcia, kkisia lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Postanowilam dzisiaj uciec z pracy o 15ej i isc z twixami na spacer do lasu
pomysl dobry, nawet sie przejasnia troche.. u mnie wczesniej tak pizdzilo, ze dziecku czapke zalozylam
wszytkie babcie naokolo zawsze mowia jak zagladna do wozka (nawet przy 20 stopniach) "un tak bez czapeczki?" to dzisiaj sie wycwaniłam..stara.krycha, Reni, BISCA, Elfik, moremi, Simba, efcia, kkisia, gretka, peppapig, caffe, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:Krycha, które to te parówki?
chyba przejmę twoja książkę kucharską "101 potraw z parówki"...Elfik, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Simba wrote:Postanowilam dzisiaj uciec z pracy o 15ej i isc z twixami na spacer do lasu
Nie, nie i jeszcze raz nie ! Ja musze udawac, ze pracuje przynajmniej do 18H30. Przykro mi bardzo, wniosek odrzucony !stara.krycha, Elfik, moremi, Simba, efcia, kkisia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:robia, niestety w Polsce robia.. dlatego ja niekomu oprocz was nie powiedzialam, ze mlody z IVF. Tu nikt nie zwraca na takie rzeczy uwagi..
efcia lubi tę wiadomość