X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2015, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    do czasu, aż ktoś kto wcześniej siąpał dziąsłem na iv nie zacznie wsadzać Twojemu dziecku palca w oko, bo pokraka z inwitro
    Nie wierze, ze mozna byc az tak podlym, no nie wierze. Reni, powiedz, ze ludzie tak nie robia? :-(

efcia lubi tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 28 maja 2015, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    biorę!
    A żyć się z tego da?
    ;)

Bisca, kiedy następne usg?

Jak mnie nie zaleje, to pod koniec przyszlego tygodnia. Mam zalecone 2 bety w poniedzialek i w srode. Z wynikami mam zadzwonic i umowic sie na USG, na ktore pojde z dusza na ramieniu i zapartym tchem ;)
    A do tej pory bede dorodnym kwiatem lotosu na gladkiej tafli spokojnego jeziora. Taaaaaaaaaaaaaaaaa

stara.krycha, paszczakin, Reni, efcia, Simba, Elfik, macduska, ComeToMeBaby, moremi, kkisia, beates, gretka, peppapig, caffe, Magdala, Mala79, Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 28 maja 2015, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pierrdole pomyślałam o matce Kaczyńskich
    a idź pan w chuj z taką wizją
    SImba mam nadzieję, że nie zrobisz nam takiego psikusa jak ich matka wait.gif
    Elfik wrote:
    be very affraid!

ja po porodzie miałam fazę buddyjską..
    patrzyłam na każdego ludzia i widziałam w wyobraźni ile matka musiała włożyć wysiłku z ciąże, urodzenie, wychowanie i doprowadzenie go w stanie żywym i nieuszkodzonym do dorosłości...

Potem trochę odpuściłam..
    niektóre matki włożyły wysiłek jedynie w poród..;)
    efektów wychowywania nijak nie widzę :)

stara.krycha, efcia, Simba, BISCA, Elfik, moremi, kkisia, gretka, peppapig, kapturnica, Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 28 maja 2015, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Postanowilam dzisiaj uciec z pracy o 15ej i isc z twixami na spacer do lasu :)

stara.krycha, paszczakin, Reni, efcia, Elfik, moremi, kkisia, Bozia3, gretka, peppapig, caffe, Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 28 maja 2015, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Cale szczescie ze ja tak nie robie, bo nie wiem jaki posilek wyszedlby z majonezu i korzenia imbiru O.o

Napewno bardziej konsystetny niz mieszanka powietrza ze swiatlem hyhyhy

stara.krycha, efcia, Simba, Elfik, moremi, kkisia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    robią, robią
    często są podli
    potrafią dziecku powiedzieć wiele przykrych (np. urojonych na temat rodziców) rzeczy
    stara.krycha wrote:
    Nie wierze, ze mozna byc az tak podlym, no nie wierze. Reni, powiedz, ze ludzie tak nie robia? :-(

efcia, moremi, kkisia, kapturnica lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • paszczakin Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:

robia, niestety w Polsce robia.. dlatego ja niekomu oprocz was nie powiedzialam, ze mlody z IVF. Tu nikt nie zwraca na takie rzeczy uwagi..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2015, 13:52

Simba, stara.krycha, Elfik, moremi, efcia, kkisia, gretka, caffe, kapturnica, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 28 maja 2015, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lepiej na tafli zamarźniętego jeziora..bo wiesz takie zwykłe to nawet piard może poruszyć!
    BISCA wrote:
    Jak mnie nie zaleje, to pod koniec przyszlego tygodnia. Mam zalecone 2 bety w poniedzialek i w srode. Z wynikami mam zadzwonic i umowic sie na USG, na ktore pojde z dusza na ramieniu i zapartym tchem ;)
    A do tej pory bede dorodnym kwiatem lotosu na gladkiej tafli spokojnego jeziora. Taaaaaaaaaaaaaaaaa

stara.krycha, Simba, BISCA, Elfik, moremi, efcia, kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    Tja, az do jutra pewnie :-P

Nie drwij tak. Kiedys wpadniez i Ci mniej bedzie do smiechu ;)

stara.krycha, Reni, Elfik, moremi, efcia, Simba, kkisia, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    robią, robią
    często są podli
    potrafią dziecku powiedzieć wiele przykrych (np. urojonych na temat rodziców) rzeczy
    Nie, nie, nie. Wcale tego nie napisalas, wcale tego nie przeczytalam, swiat jest piekny, a ludzie sie kochaja
    lalalalala..............................

BISCA, Elfik, moremi, efcia, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 28 maja 2015, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krycha, które to te parówki?

chyba przejmę twoja książkę kucharską "101 potraw z parówki"...

stara.krycha, BISCA, paszczakin, moremi, Simba, efcia, kkisia, Dziobak, gretka, kapturnica, SolarPolar, Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 28 maja 2015, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tam jest dużo kory
    podobno zdrowa ;-)
    Simba wrote:

stara.krycha, paszczakin, BISCA, Elfik, moremi, Simba, efcia, kkisia, gretka, Mega lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 28 maja 2015, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Ja pierrdole pomyślałam o matce Kaczyńskich
    a idź pan w chuj z taką wizją
    SImba mam nadzieję, że nie zrobisz nam takiego psikusa jak ich matka wait.gif
    Ale ze co ona zrobila?

efcia lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 28 maja 2015, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w pupe też, co nie zmienia faktu, że zuo z nich często wychodzi
    stara.krycha wrote:
    Nie, nie, nie. Wcale tego nie napisalas, wcale tego nie przeczytalam, swiat jest piekny, a ludzie sie kochaja
    lalalalala..............................

stara.krycha, Elfik, moremi, efcia, kkisia lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 28 maja 2015, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:

pomysl dobry, nawet sie przejasnia troche.. u mnie wczesniej tak pizdzilo, ze dziecku czapke zalozylam 8)
    wszytkie babcie naokolo zawsze mowia jak zagladna do wozka (nawet przy 20 stopniach) "un tak bez czapeczki?" to dzisiaj sie wycwaniłam.. ;)

stara.krycha, Reni, BISCA, Elfik, moremi, Simba, efcia, kkisia, gretka, peppapig, caffe, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2015, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Krycha, które to te parówki?

chyba przejmę twoja książkę kucharską "101 potraw z parówki"...
    Jakis syf z importu, Wrobel czy inny Szpak. Chcialabym, zeby sklepy tutejsze szczycace sie mianem polskich sprowadzaly dobre jakosciowo produkty, niestety wybor zaden, nawet w Biedronce jest lepszy. Ale jak sie nie ma co sie lubi ;-)

Elfik, efcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2015, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Nie drwij tak. Kiedys wpadniez i Ci mniej bedzie do smiechu ;)
    Nawet nie wiesz, jak o tym marze

BISCA, Elfik, Simba, efcia, kkisia lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 28 maja 2015, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:

Nie, nie i jeszcze raz nie ! Ja musze udawac, ze pracuje przynajmniej do 18H30. Przykro mi bardzo, wniosek odrzucony !

stara.krycha, Elfik, moremi, Simba, efcia, kkisia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    robia, niestety w Polsce robia.. dlatego ja niekomu oprocz was nie powiedzialam, ze mlody z IVF. Tu nikt nie zwraca na takie rzeczy uwagi..
    Jakie to przykre, ze znow musze sie cieszyc, ze nie mieszkam tam, gdzie sie urodzilam :-(

efcia lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    np nie zgubiła ich na wycieczce w Kambodży ;-)
    Simba wrote:
    Ale ze co ona zrobila?

stara.krycha, BISCA, Elfik, moremi, Simba, efcia, kkisia, gretka, SolarPolar, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 9563 9564 9565 9566 9567 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ