35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
A wiecie w sobotę w Gdańsku jest marsz równości.
Będą osoby optujące za związkami partnerskimi, środowisko LGBT, ateiści..
Małż mnie oświecił, że marsz nazywa się "marsz dla rodziny"..
i zaczęłam się śmiać..
wiadomo..
pierwsze skojarzenie)))))
Ale mój małż słusznie się oburzył.
Te osoby mają rodziny, tworzą rodziny i własnie o to walczą.
O prawo do tworzenia swojej rodziny, tak jak chcą i czują, a nie tak jak im narzuci kościół.
Chciałam iść z dzieckiem, ale jednak..
jak będą agresywni prawicowcy to nie chce narażać Idy..
Kobiety w ciąży chyba nie pobiją, przecież to wierzący katolicy? no nie?stara.krycha, BISCA, paszczakin, moremi, Simba, efcia, kkisia, gretka, caffe, kapturnica, Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
stara.krycha wrote:Jej, Kometa, ja noga z matmy jestem, ale ze jeden do szescianu to nadal jeden, wiem. A dwa (Simba i Dzejms) do kwadratu jest cztery, wiec sie zgadza...
stara.krycha, BISCA, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Ja czekałam, która mama odrabiająca matme z dzieckiem w końcu się odezwie hehehe wygrałas czujność.
paszczakin, ComeToMeBaby, moremi, efcia, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
stara.krycha wrote:Jakis syf z importu, Wrobel czy inny Szpak. Chcialabym, zeby sklepy tutejsze szczycace sie mianem polskich sprowadzaly dobre jakosciowo produkty, niestety wybor zaden, nawet w Biedronce jest lepszy. Ale jak sie nie ma co sie lubi
krycha, toz wy Herte macie.. Wez ty nie narzekaj na parowki, Herta ma najlepszych chemikow..stara.krycha, Elfik, moremi, Simba, efcia, kkisia, caffe, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:krycha, toz wy Herte macie.. Wez ty nie narzekaj na parowki, Herta ma najlepszych chemikow..
Elfik, moremi, efcia, kkisia, BISCA, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:Nie wiem, czym sie Elfik zajmuje zawodowo ale jak dla mnie moglaby ksiazki pisac
kiedyś mnie skusicie..
tylko musicie obiecać, że kupicie choć po egzemplarzu, żebym choć na słoiczki miała
Ale tak się kiedyś zastanawiałam już - o czym w zasadzie chcą czytać kobiety?
Po gigantycznym sukcesie Greya to sama nie wiem...stara.krycha, paszczakin, moremi, Simba, efcia, kkisia, BISCA, gretka, caffe, kapturnica, SolarPolar, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
stara.krycha wrote:Ale ja polskie chcialam. Starczy, ze podatki niemieckie place, nie bede im jeszcze koniunktury bic. Wybieram polskie produkty, wspieram polska gospodarke.
no dobra, ale jak masz parcie na parowkito lepiej zjesc taka dobra w smaku, nie? bo sklad to wiadomo, jeden pies..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2015, 14:05
stara.krycha, Simba, efcia, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:kiedyś mnie skusicie..
tylko musicie obiecać, że kupicie choć po egzemplarzu, żebym choć na słoiczki miała
Ale tak się kiedyś zastanawiałam już - o czym w zasadzie chcą czytać kobiety?
Po gigantycznym sukcesie Greya to sama nie wiem...
ja to bym Cie nawet w esejach czytala.. nie musi byc ciaglej fabulystara.krycha, ComeToMeBaby, moremi, Simba, efcia, kkisia, BISCA, Dziobak, gretka, caffe, kapturnica, Elfik, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:no dobra, ale jak masz parcie na parowki
to lepiej zjesc taka dobra w smaku, nie? bo sklad to wiadomo, jeden pies..
efcia, paszczakin, kkisia, BISCA, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bisca, to ja będę lukać..
Paszcza, teraz jesteś już po ciemnej stornie mocy...
niestety krzywda dzieci będzie cię ruszać...
My z Renkiem mam praktykę, bo się pochylamy nad każdym zwierzakiem, własnie dlatego, że komuś bezbronnemu dzieje się krzywda..
teraz doszły dzieci - boję się interneta włączać...
Kiedyś pedofilów bym kastrowała, obecnie delikatnie zmierzam w stronę kary śmierci, albo chociażby ciężkich dożywotnich robót...
a jak jeszcze krzywdę robią właśni rodzice, to aż mnie telepie..stara.krycha, moremi, Simba, efcia, paszczakin, kkisia, caffe, kapturnica, SolarPolar, Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Nie, nie i jeszcze raz nie ! Ja musze udawac, ze pracuje przynajmniej do 18H30. Przykro mi bardzo, wniosek odrzucony !
Hahaha
ha
ha
hamoremi, efcia, paszczakin, kkisia, BISCA, caffe, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny