35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
bo się im kurwa marchewek zachciało
zara..zara.. marchewki+matka...zara
czekaj
przetwarzam
przecież ja też wpieprzam marchewki i mogę mieć bliźniaki
nie nie nie nie moje eeeeee nie... gupie myśli mnie naszłySimba wrote:Ale chciala ich wyslac na ksiezyc. No nie udalo sie.
nick nieaktualny, moremi, Simba, efcia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Idę po ołówki i temperówkę.Elfik wrote:Bisca, to ja będę lukać..
Paszcza, teraz jesteś już po ciemnej stornie mocy...
niestety krzywda dzieci będzie cię ruszać...
My z Renkiem mam praktykę, bo się pochylamy nad każdym zwierzakiem, własnie dlatego, że komuś bezbronnemu dzieje się krzywda..
teraz doszły dzieci - boję się interneta włączać...
Kiedyś pedofilów bym kastrowała, obecnie delikatnie zmierzam w stronę kary śmierci, albo chociażby ciężkich dożywotnich robót...
a jak jeszcze krzywdę robią właśni rodzice, to aż mnie telepie..
Zwierzaki - odhaczone
Dzieci - ?
Ale cholera wie - ostatnio to nawet na Skrzypku na dachu poryczałam się trzy razy, to może na reklamach z dziećmi też będę.
Na razie jestem w połowie "Kwiaty na poddaszu" i jeszcze się nie popłakałam. Może się uda
Simba, nick nieaktualny, Reni, efcia, paszczakin, nick nieaktualny, Dziobak, caffe, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Oj popadli my w kalabanie i czrot karty rozdajeReni wrote:bo się im kurwa marchewek zachciało
zara..zara.. marchewki+matka...zara
czekaj
przetwarzam
przecież ja też wpieprzam marchewki i mogę mieć bliźniaki
nie nie nie nie moje eeeeee nie... gupie myśli mnie naszły
nick nieaktualny, Reni, moremi, efcia, nick nieaktualny, BISCA lubią tę wiadomość
-
Na Skrzypku to ja zawsze ryczalam przed dziecmi tezmoremi wrote:Idę po ołówki i temperówkę.
Zwierzaki - odhaczone
Dzieci - ?
Ale cholera wie - ostatnio to nawet na Skrzypku na dachu poryczałam się trzy razy, to może na reklamach z dziećmi też będę.
Na razie jestem w połowie "Kwiaty na poddaszu" i jeszcze się nie popłakałam. Może się uda
Love it!
moremi, efcia, nick nieaktualny, gretka, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:a właśnie Ewcia..co to za myszka w stopce? Twoja/Twój?
moje moje najkochańsze, najcudowniejsze
sunia ratlerek mam ja od grudnia, za tydzien skonczy 8 miesiecy
mialam juz takiego pieska (też sunie) 14 lat, ale w listopadzie zabralo ja raczysko, nie moglam dojsc do siebie po stracie i zaraz pojechalam kupic nastepnego psiaka, i od razu rana w sercu sie zagoiła
Reni, moremi, Simba, nick nieaktualny, BISCA, nick nieaktualny, caffe, nick nieaktualny, nick nieaktualny, megan8, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dobra, przysłali mi dzisiaj ten sprzęt kuchenny, co go w ilościach hurtowych ostatnio zamówiłam i przed chwilą przesypywałam przyprawy do nowych pojemniczków. Między innymi był pieprz, papryka słodka i ostra, chilli... i potarłam sobie oko. Czy mogę je wydłubać widelcem?
Reni, Simba, efcia, paszczakin, nick nieaktualny, BISCA, nick nieaktualny, caffe, kapturnica, Elfik, Magdala, nick nieaktualny, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ja tam często płaczę
jakaś wzruszliwa się robię na te stare lata
o oo nawet teraz mogę
łatwizna
nick nieaktualny, moremi, Simba, efcia, ania.g, paszczakin, nick nieaktualny, BISCA, caffe, Elfik, nick nieaktualny, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
szybko, szybko przemyj octemmoremi wrote:Dobra, przysłali mi dzisiaj ten sprzęt kuchenny, co go w ilościach hurtowych ostatnio zamówiłam i przed chwilą przesypywałam przyprawy do nowych pojemniczków. Między innymi był pieprz, papryka słodka i ostra, chilli... i potarłam sobie oko. Czy mogę je wydłubać widelcem?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2015, 14:22
moremi, nick nieaktualny, Simba, efcia, paszczakin, nick nieaktualny, BISCA, Dziobak, nick nieaktualny, gretka, caffe, Elfik, nick nieaktualny, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
To ja nie byłam taka mientka. Dobrze, że chusteczki zabrałam i mąż też miał zapas. I przynajmniej byłam na tyle przytomna, że oka nie potarłam. Za to cały puder pooooooszedł.Simba wrote:Na Skrzypku to ja zawsze ryczalam przed dziecmi tez
Love it!
Reni, nick nieaktualny, Simba, efcia, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Jasnemoremi wrote:Dobra, przysłali mi dzisiaj ten sprzęt kuchenny, co go w ilościach hurtowych ostatnio zamówiłam i przed chwilą przesypywałam przyprawy do nowych pojemniczków. Między innymi był pieprz, papryka słodka i ostra, chilli... i potarłam sobie oko. Czy mogę je wydłubać widelcem?
http://emoticoner.com/files/emoticons/crazy-rabbit/kill-myself-crazy-rabbit-emoticon.gif
moremi, efcia, nick nieaktualny, BISCA, Elfik, Mega lubią tę wiadomość
-
Mój książę już w podróży, a ja do mechanika lecę. Do zobaczenia. Papa słodziutkie
nick nieaktualny, efcia, Simba, nick nieaktualny, BISCA, Magdala, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Przed czy po użyciu widelca?Reni wrote:szybko, szybko przemyj octem
nick nieaktualny, Reni, efcia, nick nieaktualny, BISCA, caffe, Elfik, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Mysmy przed moim porodem ogladali listy do M - sie dzialo, Pani!moremi wrote:To ja nie byłam taka mientka. Dobrze, że chusteczki zabrałam i mąż też miał zapas. I przynajmniej byłam na tyle przytomna, że oka nie potarłam. Za to cały puder pooooooszedł.
nick nieaktualny, efcia, nick nieaktualny, caffe, Elfik, Magdala, moremi, nick nieaktualny, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny, efcia, Simba, nick nieaktualny, BISCA, Bozia3, paszczakin, caffe, kapturnica, Elfik, Magdala, moremi, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Bisca, to ja będę lukać..
Paszcza, teraz jesteś już po ciemnej stornie mocy...
niestety krzywda dzieci będzie cię ruszać...
My z Renkiem mam praktykę, bo się pochylamy nad każdym zwierzakiem, własnie dlatego, że komuś bezbronnemu dzieje się krzywda..
teraz doszły dzieci - boję się interneta włączać...
Kiedyś pedofilów bym kastrowała, obecnie delikatnie zmierzam w stronę kary śmierci, albo chociażby ciężkich dożywotnich robót...
a jak jeszcze krzywdę robią właśni rodzice, to aż mnie telepie..
na zwierzaki zawsze bylam wyczulona.. jakos bardziej mnie ruszaly niz dzieci..
efcia, Simba, Reni, nick nieaktualny, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Dobra, przysłali mi dzisiaj ten sprzęt kuchenny, co go w ilościach hurtowych ostatnio zamówiłam i przed chwilą przesypywałam przyprawy do nowych pojemniczków. Między innymi był pieprz, papryka słodka i ostra, chilli... i potarłam sobie oko. Czy mogę je wydłubać widelcem?
nick nieaktualny lubi tę wiadomość