35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
bo się im kurwa marchewek zachciało
zara..zara.. marchewki+matka...zara
czekaj
przetwarzam
przecież ja też wpieprzam marchewki i mogę mieć bliźniaki
nie nie nie nie moje eeeeee nie... gupie myśli mnie naszłySimba wrote:Ale chciala ich wyslac na ksiezyc. No nie udalo sie.stara.krycha, moremi, Simba, efcia, kkisia, Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Bisca, to ja będę lukać..
Paszcza, teraz jesteś już po ciemnej stornie mocy...
niestety krzywda dzieci będzie cię ruszać...
My z Renkiem mam praktykę, bo się pochylamy nad każdym zwierzakiem, własnie dlatego, że komuś bezbronnemu dzieje się krzywda..
teraz doszły dzieci - boję się interneta włączać...
Kiedyś pedofilów bym kastrowała, obecnie delikatnie zmierzam w stronę kary śmierci, albo chociażby ciężkich dożywotnich robót...
a jak jeszcze krzywdę robią właśni rodzice, to aż mnie telepie..
Zwierzaki - odhaczone
Dzieci - ?
Ale cholera wie - ostatnio to nawet na Skrzypku na dachu poryczałam się trzy razy, to może na reklamach z dziećmi też będę.
Na razie jestem w połowie "Kwiaty na poddaszu" i jeszcze się nie popłakałam. Może się udaSimba, stara.krycha, Reni, efcia, paszczakin, kkisia, Dziobak, caffe, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Reni wrote:bo się im kurwa marchewek zachciało
zara..zara.. marchewki+matka...zara
czekaj
przetwarzam
przecież ja też wpieprzam marchewki i mogę mieć bliźniaki
nie nie nie nie moje eeeeee nie... gupie myśli mnie naszłystara.krycha, Reni, moremi, efcia, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Idę po ołówki i temperówkę.
Zwierzaki - odhaczone
Dzieci - ?
Ale cholera wie - ostatnio to nawet na Skrzypku na dachu poryczałam się trzy razy, to może na reklamach z dziećmi też będę.
Na razie jestem w połowie "Kwiaty na poddaszu" i jeszcze się nie popłakałam. Może się udaLove it!
moremi, efcia, kkisia, gretka, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:a właśnie Ewcia..co to za myszka w stopce? Twoja/Twój?
moje moje najkochańsze, najcudowniejsze
sunia ratlerek mam ja od grudnia, za tydzien skonczy 8 miesiecy
mialam juz takiego pieska (też sunie) 14 lat, ale w listopadzie zabralo ja raczysko, nie moglam dojsc do siebie po stracie i zaraz pojechalam kupic nastepnego psiaka, i od razu rana w sercu sie zagoiłaReni, moremi, Simba, kkisia, BISCA, peppapig, caffe, Mala79, Sabina, megan8, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dobra, przysłali mi dzisiaj ten sprzęt kuchenny, co go w ilościach hurtowych ostatnio zamówiłam i przed chwilą przesypywałam przyprawy do nowych pojemniczków. Między innymi był pieprz, papryka słodka i ostra, chilli... i potarłam sobie oko. Czy mogę je wydłubać widelcem?
Reni, Simba, efcia, paszczakin, kkisia, BISCA, peppapig, caffe, kapturnica, Elfik, Magdala, Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ja tam często płaczę
jakaś wzruszliwa się robię na te stare lata
o oo nawet teraz mogę
łatwiznastara.krycha, moremi, Simba, efcia, ania.g, paszczakin, kkisia, BISCA, caffe, Elfik, Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
szybko, szybko przemyj octemmoremi wrote:Dobra, przysłali mi dzisiaj ten sprzęt kuchenny, co go w ilościach hurtowych ostatnio zamówiłam i przed chwilą przesypywałam przyprawy do nowych pojemniczków. Między innymi był pieprz, papryka słodka i ostra, chilli... i potarłam sobie oko. Czy mogę je wydłubać widelcem?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2015, 14:22
moremi, stara.krycha, Simba, efcia, paszczakin, kkisia, BISCA, Dziobak, peppapig, gretka, caffe, Elfik, Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Simba wrote:Na Skrzypku to ja zawsze ryczalam przed dziecmi tez
Love it!
Reni, stara.krycha, Simba, efcia, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Dobra, przysłali mi dzisiaj ten sprzęt kuchenny, co go w ilościach hurtowych ostatnio zamówiłam i przed chwilą przesypywałam przyprawy do nowych pojemniczków. Między innymi był pieprz, papryka słodka i ostra, chilli... i potarłam sobie oko. Czy mogę je wydłubać widelcem?
http://emoticoner.com/files/emoticons/crazy-rabbit/kill-myself-crazy-rabbit-emoticon.gifmoremi, efcia, kkisia, BISCA, Elfik, Mega lubią tę wiadomość
-
Mój książę już w podróży, a ja do mechanika lecę. Do zobaczenia. Papa słodziutkie
stara.krycha, efcia, Simba, kkisia, BISCA, Magdala, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Reni wrote:szybko, szybko przemyj octem
stara.krycha, Reni, efcia, kkisia, BISCA, caffe, Elfik, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:To ja nie byłam taka mientka. Dobrze, że chusteczki zabrałam i mąż też miał zapas. I przynajmniej byłam na tyle przytomna, że oka nie potarłam. Za to cały puder pooooooszedł.
stara.krycha, efcia, kkisia, caffe, Elfik, Magdala, moremi, Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
stara.krycha, efcia, Simba, kkisia, BISCA, Bozia3, paszczakin, caffe, kapturnica, Elfik, Magdala, moremi, Sabina, ComeToMeBaby, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Bisca, to ja będę lukać..
Paszcza, teraz jesteś już po ciemnej stornie mocy...
niestety krzywda dzieci będzie cię ruszać...
My z Renkiem mam praktykę, bo się pochylamy nad każdym zwierzakiem, własnie dlatego, że komuś bezbronnemu dzieje się krzywda..
teraz doszły dzieci - boję się interneta włączać...
Kiedyś pedofilów bym kastrowała, obecnie delikatnie zmierzam w stronę kary śmierci, albo chociażby ciężkich dożywotnich robót...
a jak jeszcze krzywdę robią właśni rodzice, to aż mnie telepie..
na zwierzaki zawsze bylam wyczulona.. jakos bardziej mnie ruszaly niz dzieci..
efcia, Simba, Reni, kkisia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Dobra, przysłali mi dzisiaj ten sprzęt kuchenny, co go w ilościach hurtowych ostatnio zamówiłam i przed chwilą przesypywałam przyprawy do nowych pojemniczków. Między innymi był pieprz, papryka słodka i ostra, chilli... i potarłam sobie oko. Czy mogę je wydłubać widelcem?
kkisia lubi tę wiadomość