35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nie mam czasu ..chyba
i jestem nieobiektywna
wszystkie fasolinki, groszki itp wypieprzyłabym do ogroduBozia3 wrote:Reni - a Ty nie chciałaś w to się zabawić?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2015, 15:06
Simba, stara.krycha, BISCA, efcia, peppapig, kkisia, gretka, caffe, kapturnica, Elfik, Magdala, Arwena, moremi, Sabina, ComeToMeBaby, Mega, megan8, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:nie mam czasu ..chyba
i jestem nieobiektywna
wszystkie fasolinki, groszki itp bym wypieprzyła do ogrodustara.krycha, efcia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:ja mam dla Was czas..
wszystko czytam i widzę i rozumiem i pamiętam..
- trochę mniej mam czasu na pisanie - ale może to się zmieni...
Bozia3, stara.krycha, Reni, ania.g, BISCA, efcia, peppapig, kkisia, gretka, caffe, kapturnica, Elfik, paszczakin, moremi, Sabina, Mega, megan8, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:nie mam czasu ..chyba
i jestem nieobiektywna
wszystkie fasolinki, groszki itp wypieprzyłabym do ogrodu
Ale jako mordor to bylabys normalnie w pracy. I do tego trzeba byc chyba totalnie powaznym, co? Czy moderatorowi wypada robic sobie jaja albo przeklinac? Jesli nie, to do bani ta robota.stara.krycha, BISCA, kkisia, caffe, kapturnica, Elfik, moremi, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Bozia, moze od razu napisz nam czego nie wolno, to sie dostosujemy. Tylko nie mow ze nie bedzie mozna Zelnika chujem nazywac?
funkcja dotyczy panowania nad zagadnieniami - wulgaryzmy, reklama, handel itd., przenoszenie wątków do odpowiednich działów oraz zgłaszanie sugestii dotyczących funkcjonowania forum, kasowania powielonych wątków i takich tam....myślę, że chuj - to znowu nie jakieś przekleństwo - co nie?stara.krycha, Reni, Simba, BISCA, efcia, peppapig, kkisia, caffe, moremi, Sabina, ComeToMeBaby, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Nastepnym razem idz w krawacie
Wspolczuje. Wlasnie najbardziej wkurwiajace jest to, ze sie wszedzie trzeba awanturowac, nawet wtedy gdy nie ma sie na to najmniejszej ochoty. I ciagle walczyc.
kurwa ! tu to samo! ja kiedys przekopalam internet i drukowalam porozumienia miendzynarodowe w atenach, wiedniu, hadze i huj wie gdzie tam jeszcze , bo musialam pani z urzedu udokumentowac , ze polacy nie potrzebuja pieczatki apostille na zaswiadczeniach z usc ( jezeli nie sa to druczki miedzynarodowe) ...mialam skarge juz napisana ale trafilam na kierowniczke, ktora kazala mi poczekac i po 15 min kopania w kompie stwierdzila ze mam racje , ze moj dokument jest wazny i bardzo przeprasza ale urzad nie ma kasy na szkolenia pracownikow i niestety nie sa oni doinformowani na biezaca jak sie sprawy administracyjne maja na terenie unii...mi sie zdarzylo nawet kilka lat temu ze urzednik sie pytal czy polska jest w UE
mnie strasznie wkurwia niekompetencja urzednikow...niestety...
elfik- usmialam sie jak zwykle z twojej opowiesci
assiula- milej podrozy i pobytu
annamaria-badz dobrej mysli
witam sieReni, stara.krycha, ania.g, BISCA, efcia, kkisia, gretka, caffe, Elfik, Magdala, Arwena, Mala79, moremi, Sabina, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzlowiek na chwile sie w kuchni postawi, salatke z tunczyka zrobi i co? Nie dosc, ze mdli po tym jak cholera (ja chce parowke!), to jeszcze niusy daja, ze Bozia nas moderowac bedzie. Gratuluje!
Bozia3, BISCA, efcia, kkisia, moremi, Sabina, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Ale pomysl. Teraz siedzisz na forum, bo masz z tego fun. No i z obowiazku, bo klasy przeciez nie zostawisz.
Ale jako mordor to bylabys normalnie w pracy. I do tego trzeba byc chyba totalnie powaznym, co? Czy moderatorowi wypada robic sobie jaja albo przeklinac? Jesli nie, to do bani ta robota.
Reni będzie miała rozdwojenie jaźni!Reni, Bozia3, stara.krycha, Dziobak, ania.g, efcia, kkisia, Elfik, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
otóż to
ale w pracy przynajmniej mi płacą za to
Dziobak wrote:Ale pomysl. Teraz siedzisz na forum, bo masz z tego fun. No i z obowiazku, bo klasy przeciez nie zostawisz.
Ale jako mordor to bylabys normalnie w pracy. I do tego trzeba byc chyba totalnie powaznym, co? Czy moderatorowi wypada robic sobie jaja albo przeklinac? Jesli nie, to do bani ta robota.Bozia3, Dziobak, Dziobak, stara.krycha, efcia, kkisia, caffe, moremi, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Ale pomysl. Teraz siedzisz na forum, bo masz z tego fun. No i z obowiazku, bo klasy przeciez nie zostawisz.
Ale jako mordor to bylabys normalnie w pracy. I do tego trzeba byc chyba totalnie powaznym, co? Czy moderatorowi wypada robic sobie jaja albo przeklinac? Jesli nie, to do bani ta robota.Reni, stara.krycha, BISCA, efcia, kkisia, caffe, moremi, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
to chuj nie forum...bez wulgaryzmów???
Bozia3 wrote:ee spoko...
funkcja dotyczy panowania nad zagadnieniami - wulgaryzmy, reklama, handel itd., przenoszenie wątków do odpowiednich działów oraz zgłaszanie sugestii dotyczących funkcjonowania forum, kasowania powielonych wątków i takich tam....myślę, że chuj - to znowu nie jakieś przekleństwo - co nie?Dziobak, stara.krycha, BISCA, efcia, kkisia, gretka, caffe, kapturnica, Arwena, moremi, ComeToMeBaby, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-
ooo tak połowę forum można wywalić
Bozia3 wrote:kasowania powielonych wątków i takich tam....myślę, że chuj - to znowu nie jakieś przekleństwo - co nie?Bozia3, stara.krycha, efcia, kkisia, gretka, caffe, Elfik, moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:ee spoko...
funkcja dotyczy panowania nad zagadnieniami - wulgaryzmy, reklama, handel itd., przenoszenie wątków do odpowiednich działów oraz zgłaszanie sugestii dotyczących funkcjonowania forum, kasowania powielonych wątków i takich tam....myślę, że chuj - to znowu nie jakieś przekleństwo - co nie?Bozia3, ania.g, BISCA, Reni, efcia, kkisia, kapturnica, Elfik, moremi, Sabina, paszczakin, Simba, megan8, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:ee spoko...
funkcja dotyczy panowania nad zagadnieniami - wulgaryzmy, reklama, handel itd., przenoszenie wątków do odpowiednich działów oraz zgłaszanie sugestii dotyczących funkcjonowania forum, kasowania powielonych wątków i takich tam....myślę, że chuj - to znowu nie jakieś przekleństwo - co nie?
Sluchaj! A beda jacyc obcy moderatorzy, co nas nie znaja?
I bedziesz pytac nowe o cycki?
Tyle pytan! Tyle pytan!!stara.krycha, Bozia3, BISCA, Reni, efcia, kkisia, gretka, caffe, kapturnica, Magdala, moremi, ComeToMeBaby, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:oszalałaś? jaka robota?? przecież to za free - etat podobny jak naszej Pani Reni...:)choć poczułam się miło - bo nie wiem, czy to taka formułka, ale dostałam info, że wybrali mnie z wielu... - chłe chłe..
Simba, Bozia3, stara.krycha, ania.g, Reni, efcia, kkisia, BISCA, gretka, caffe, Magdala, SolarPolar, moremi, ComeToMeBaby, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Nie, absolutnie nie - tym bardziej ze to najobiektywniejsza prawda.
Sluchaj! A beda jacyc obcy moderatorzy, co nas nie znaja?
I bedziesz pytac nowe o cycki?
Tyle pytan! Tyle pytan!!nie wiem, do kogo takie propozycje wysłali - chyba reni dostała też kiedyś, bo cos tu wspominała...myślałam, że to dostała większość stałych osób tu i że będzie nas więcej - zgodziłam się prawie automatem...
Ale obcych raczej tu nie będzie - to byłoby bez sensu raczej.....stara.krycha, macduska, efcia, kkisia, caffe, Mega, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość