35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Hej, ja nie napisałam że jestem moderatorem tylko, ze zaproszenie dostałam!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2015, 15:45
efcia, macduska, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nieśmiało zapytam...
żylaki mają sklerozę?
to boli?
macduska wrote:Rany, jaka jestem głodna!
Siedzę na zebraniu. Potem mam w planach wizytę u lekarza, który zajmuje się skleroterapią żylaków.
Trochę się boję.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2015, 15:47
efcia, macduska, BISCA, kkisia, peppapig, moremi, paszczakin, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Rany, jaka jestem głodna!
Siedzę na zebraniu. Potem mam w planach wizytę u lekarza, który zajmuje się skleroterapią żylaków.
Trochę się boję.
Ma któraś doświadczenie w temacie?efcia, macduska, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Eeee, boli? Długo nosiłaś te uciskowe rajtki?
tylko radzilabym robic gdy jest zimno, zreszta latem to nie wiem czy robiaefcia, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualnygretka wrote:https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10153289179739318&set=a.123075234317.99573.692299317&type=1&theater
Moja sasiadka pokazywała kiedyś zdjęcia domu i ogrodu. I tłumaczy, tu dom, tu, dzialka, drzewka, piaskownica... O i kapliczka jest!
To był kominko-grill ogrodowy!gretka, ania.g, efcia, kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygretka wrote:tydzien, boli troche- znieczulenie powierzchniowe sprayem, potem kontrol i znowu ale moglam juz te ponczszyska zdejmowac
tylko radzilabym robic gdy jest zimno, zreszta latem to nie wiem czy robia
No wlasnie się waham. Mogę nie jechać.
Jeszcze biorę estradiol to raczej przeciwskazanie moze być...Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2015, 15:59
efcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej!
Zakrwawiłam i to tak solidnie i to w pracy...
Pojechałam zaraz do mojej ginki koleżanki, akurat dzis przyjmuje w przychodni.
Stan jest taki: dzidzia ok rośnie 19mm (8tydzi 1 dzien), serducho widoczne, tetno 170', pod spodem krwiak, który się opróżnia, szyjka zamknięte ujście.
Dobrze, ze pod spodem, bo małe ryzyko, ze pociągnie zarodek.
I mam leżec i tyle.Oczywiście to u mnie tragedia, bo w planie 3 dyzury od dzis i za tydzien tez 3. Nie pracuję, nie zarabiamania.g, gretka, efcia, kapturnica, kkisia, macduska, Elfik, Bozia3, moremi, ComeToMeBaby, Mega, malgos741, megan8, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Aniu nie doczytalas dokladnie wizyte to ja mam juz jutro
A co do pomiaru cukru juz mam glukometr i od dzis sobie mierze..A co do ogarniecia tematu cukrzycowego to mam wprawe jako opiekun medyczny kilku moich podopiecznych bylo insulinozaleznych wiec wiem co i jak
kapturnica, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
dorbie wrote:Hej!
Zakrwawiłam i to tak solidnie i to w pracy...
Pojechałam zaraz do mojej ginki koleżanki, akurat dzis przyjmuje w przychodni.
Stan jest taki: dzidzia ok rośnie 19mm (8tydzi 1 dzien), serducho widoczne, tetno 170', pod spodem krwiak, który się opróżnia, szyjka zamknięte ujście.
Dobrze, ze pod spodem, bo małe ryzyko, ze pociągnie zarodek.
I mam leżec i tyle.Oczywiście to u mnie tragedia, bo w planie 3 dyzury od dzis i za tydzien tez 3. Nie pracuję, nie zarabiammacduska, peppapig, dorbie, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
ania.g wrote:No nie doczytałam fakt. Mam jakiś dzisiaj posrany dzień. Niby ok ale czuję się jakbym zderzyła się z pociągiem więc wybacz.
Jessuu Was nadrobic Osz jprdole ile mi zeszlo 0.o
Pochwale sie i ja tez dostałam zaproszenie na moderatora ale ja akurat wiem ,ze nie jestem tym zainteresowana.Bo jak byc moderatorem a jednoczesnie chciec sie klocic , klnac , rasizmowac??Nie nie nie dla mnie to...
Peppcia wczoraj cos mowilas ,ze Twoje dziecie duze ??Moje dzis wg pomiarow ma 780gramow juz!!!..Wiec spoko moj chyba przerosl cala nasza trojce wrzesniowkowa
Wczoraj mialam chcice na truskawki z galaretka i bita smietana..Ubilam smietane z cukrem pudrem probuje i co ??I kurwa zamiast cukera pudra wjebalam make ziemniaczana..Trza bylo wywalic wsio do zlewu..Byl jednym slowem bUl ale dzis postaram sie nie speirdolic chodzacego za mna od kilku dni deseru 8_
Dorbie najwazneijsze ,ze dziecior jest wyzej to odpoczywaj i badz dobrej mysliWiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2015, 16:10
ania.g, efcia, caffe, peppapig, dorbie, beates, macduska, Elfik, Magda*, moremi, Sabina, paszczakin, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość