35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziobak wrote:Ale kurka, czytac musisz, zeby te chuje wylapac. Znaczy musisz przebrnac przez wszystkie fasolinki i dzidziulinki, i ( co gorsza ) nie mozesz ich wywalic. A chuja tak! Co na to twoje sumienie??
może poproszę o pisanie chujki zamiast chuje?
Dziobak, efcia, kkisia, BISCA, ania.g, Mala79, moremi, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:ee spoko...
funkcja dotyczy panowania nad zagadnieniami - wulgaryzmy, reklama, handel itd., przenoszenie wątków do odpowiednich działów oraz zgłaszanie sugestii dotyczących funkcjonowania forum, kasowania powielonych wątków i takich tam....myślę, że chuj - to znowu nie jakieś przekleństwo - co nie?
to pamietaj ze nasz wątek jest idealny, nie ma nic a nic wulgaryzmów, nie robimy żaaaadnych reklam , handlu przeciez tez nie mastara.krycha, BISCA, ania.g, caffe, Elfik, Bozia3, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Boziu wzruszyłam się
na moich oczach dorosłaś, zrobiłaś karierę
jestem z Ciebie taka dumna
Byłaś taka http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/mr-sbeasley-smiley.gif , a za parę dni, proszę pani, to się dopiero zacznie: wywiady, autografy, wizyty w zakładach pracy…http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/interview-smiley.gif
Bozia3 wrote:oszalałaś? jaka robota?? przecież to za free - etat podobny jak naszej Pani Reni...:)choć poczułam się miło - bo nie wiem, czy to taka formułka, ale dostałam info, że wybrali mnie z wielu... - chłe chłe..Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2015, 15:27
stara.krycha, beates, efcia, macduska, kkisia, BISCA, ania.g, caffe, Bozia3, moremi, Sabina, paszczakin, ComeToMeBaby, Mega, megan8, iwcia77, mama78 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
to jest sponsor dzisiejszego odcinka
stara.krycha wrote:Ja mam juz nawet pierwszy postulat do nowej pani moderatorki: Czy moglabys wypierdolic tom wqrwiajoncom reklame invicty?stara.krycha, efcia, kkisia, BISCA, Elfik, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:to pamietaj ze nasz wątek jest idealny, nie ma nic a nic wulgaryzmów, nie robimy żaaaadnych reklam , handlu przeciez tez nie ma
stara.krycha, efcia, kkisia, BISCA, SolarPolar, moremi, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo Bozia hoho i Wacia,mam teraz znajomości u góry
Ale właśnie mi się przypomniało,że mój chłop też jest moderatorem tylko w jakiejś grze,czasami ma dość. Ludzie do niego piszą że skargami,problemami,wszystkim cza odpisać,itd itpstara.krycha, efcia, macduska, kkisia, ania.g, Bozia3, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypeppapig wrote:No Bozia hoho i Wacia,mam teraz znajomości u góry
Ale właśnie mi się przypomniało,że mój chłop też jest moderatorem tylko w jakiejś grze,czasami ma dość. Ludzie do niego piszą że skargami,problemami,wszystkim cza odpisać,itd itp
Hej, ja nie napisałam że jestem moderatorem tylko, ze zaproszenie dostałam!Reni, efcia, kkisia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnystara.krycha wrote:Pora obiadowa. Musisz uciekac wczesniej
Szlak nigdy więcej nie odbieram od nikogo ciasta,sama też nie kupię i nie pożre,wrrr...przecież ją wolę sałatki...efcia, macduska, stara.krycha, kkisia, BISCA, moremi lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Kapta, zanim dostaniesz się do poradni to już trzymaj się diety. Masz gdzie mierzyć poziom cukru czy dadzą Ci glukometr dopiero 17 czerwca?
Miałam z Marcelem cukrzycę ciążową i zanim ogarnęłam temat to bardzo pomogła mi Dziobak bo ona ten temat ma w małym palcu.
Elfie, podziwiam za ten slalom i utrzymanie dziecka w śpiącym stanie.
Peppa, tekst bardzo mi się spodobał.
Simba, Gretka,niezłe historie.
Coś zgubiłam to sorry, boli mnie znów głowa i Marcel rozprasza.A co do pomiaru cukru juz mam glukometr i od dzis sobie mierze..A co do ogarniecia tematu cukrzycowego to mam wprawe jako opiekun medyczny kilku moich podopiecznych bylo insulinozaleznych wiec wiem co i jak
efcia, ania.g, Elfik, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość