35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
dorbie wrote:Hej!
Zakrwawiłam i to tak solidnie i to w pracy...
Pojechałam zaraz do mojej ginki koleżanki, akurat dzis przyjmuje w przychodni.
Stan jest taki: dzidzia ok rośnie 19mm (8tydzi 1 dzien), serducho widoczne, tetno 170', pod spodem krwiak, który się opróżnia, szyjka zamknięte ujście.
Dobrze, ze pod spodem, bo małe ryzyko, ze pociągnie zarodek.
I mam leżec i tyle.Oczywiście to u mnie tragedia, bo w planie 3 dyzury od dzis i za tydzien tez 3. Nie pracuję, nie zarabiam
Dorbie, nie strasz. Dobrze, ze z dzieciem w porzadku. Odpoczywaj i sie oszczedzaj. Pieniadze chyba, w tej sytuacji sa mniej wazne.
dorbie, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
Zofia8
-
dorbie wrote:Hej!
Zakrwawiłam i to tak solidnie i to w pracy...
Pojechałam zaraz do mojej ginki koleżanki, akurat dzis przyjmuje w przychodni.
Stan jest taki: dzidzia ok rośnie 19mm (8tydzi 1 dzien), serducho widoczne, tetno 170', pod spodem krwiak, który się opróżnia, szyjka zamknięte ujście.
Dobrze, ze pod spodem, bo małe ryzyko, ze pociągnie zarodek.
I mam leżec i tyle.Oczywiście to u mnie tragedia, bo w planie 3 dyzury od dzis i za tydzien tez 3. Nie pracuję, nie zarabiam
O zgrozo !!! ale sie musialas strachu najesc. Lez Dorbie, no chyba, ze naprawde nie masz wyjscie ale jak na moj gust to gra nie warta swieczki( skad ja takie stare przyslowia wyciagam to nie wiem
Jak sie cos stanie to bedziesz miala okropne wyrzuty sumienia.
dorbie, Elfik, Magda*, efcia, moremi, Sabina, Mala79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZofia8 wrote:Dorbie, nie strasz. Dobrze, ze z dzieciem w porzadku. Odpoczywaj i sie oszczedzaj. Pieniadze chyba, w tej sytuacji sa mniej wazne.
BISCA, beates, Zofia8, kkisia, Elfik, efcia, moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypeppapig wrote:Dorbie najważniejsze przy krwiaku leżeć
nie dźwigać, mi nawet nospe dawali,magnez,no i keep calm
Na razie leci...ale leze od połgdziny, bo dojechac musiałamBISCA, kkisia, macduska, Elfik, Magda*, efcia, moremi, Sabina, ComeToMeBaby, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle takie super usg ma moja kolezanka, widziałam serce z komorami, normalnie szok. Tylko printer im się zepsuł, to zdjecia nie mam, szkoda ze nie zrobiłam zdjecia smartfonem, ale emocje nie sprzyjały
Magda*, efcia, moremi, Sabina, ComeToMeBaby, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Ale takie super usg ma moja kolezanka, widziałam serce z komorami, normalnie szok. Tylko printer im się zepsuł, to zdjecia nie mam, szkoda ze nie zrobiłam zdjecia smartfonem, ale emocje nie sprzyjały
dorbie, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:na zwierzaki zawsze bylam wyczulona.. jakos bardziej mnie ruszaly niz dzieci..
to jak mnie...
dzieci powinny być chowane w domu do czasu aż ze stadium larwalnego nie przejdą do stadium człowieka..
jak teraz gdzieś wyjdę z domu (bez dziecia) a w restauracji usiąda koło mnie dzieciaci, to mam nerwa...
czyli jednak normalnie reagujeefcia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Ja ostatnio kupowalam pampersy w carrefour, bo mi Paszcza cynk dala, ze jest promo 2 + 1 gratis. Sobota rano, wstalam bladym switem, zanim cale to talatajstwo ruszy na zakupy i juz o 8.30 po sprawdzeniu u baby w dziale czy te pampersy ktore wzielam sa w promocji, stoje przy kasie. Kasjer policzyl mi pelna kwote, czyl i o 25 euro wiecej. Mowie mu ze promocja - ten ze on nie wie, ze prosze isc do biura obslugi klienta, tam sprawdza i mi oddadza kase. Biuro obslugi klienta wiadomo - kolejka. W biurze oblesny gej z zoltym irokezem, lepkim usmiechem, spalony solara i zebami jak pestki slonecznika. Czekam. Czekam. Kurwa, CZEKAM. Wreszcie moja kolej. Wyciaga folder, kartkuje, ogrod - to nie to, spozywka - to nie to, papier toaletowy - to nie to. Wreszcie dzwoni na stoisko. Opowiada babie co to za opakowanie, mowi ze to na trzyletnie dzieci (Pampers rozmiar 3+) - kurwa jaaaaasne ze na 3letnie dzieci, idioto! W koncu laskawie zaczyna wyplacac mi kase. "Ma pani 1 centa?" "Nie, nie mam - wlasnie po to place karta zeby nie musiec nosic garsci drobnych". Dostaje garsc drobnych.
Stoje i czekam na przepraszam. Cisza. To cos nieokreslonej plci tepo sie na mnie patrzy. Mowie:
- Ktos mnie za to przeprosi?
- Slucham?
- Czy ktos mnie za to przeprosi? Za moj stracony czas, za Wasza pomylke? Za to ze mam teraz kilogram drobnych w torebce? Moze Pan na przyklad w imieniu sklepu skoro jest Pan z obslugi klienta.
- Jeszcze czego??!! - Oburza sie to cos i obraca na piecie, jak jakas pierdolona primadonna.
Wychodze wsciekla, obladowana wywalczonymi w promocji pampersami, pobrzekujac drobnymi.
"W dupe kopany pedal" cedze do siebie, a do oczu podchodzi mi krew. Mozna zaczac weeekend.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2016, 12:26
Elfik, kkisia, BISCA, efcia, moremi, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Moremi, zaj... lektura na ciążę
))))))
ja mam prikaz od profesora oglądania i czytania rzeczy lekkkich i przyjemnych, a ponieważ bez kryminałów żyć trudno, to wyciągnęłam A. Christie...
zwykłe dobre morderstwa..gretka, kapturnica, kkisia, efcia, moremi, Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:a mogłam się zgodzić na tego mordora czy jak mu tam
miałabym władzę nad całą szkołą
http://emoticoner.com/files/emoticons/pink-mouse/faint-pink-mouse-emoticon.gif
Bylabys Sarumanem?Elfik, efcia, moremi, Reni, Mega lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.