X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 maja 2015, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Ja też mam zaproszenie do bycia moderatorem ale jakoś nie czuję potrzeby. Pewnie każda z nas dostała takie zaproszenie.
    Bo pewnie chetnych na to stanowisko nie bylo XD

efcia, Elfik, moremi lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • efcia Autorytet

Wysłany: 28 maja 2015, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Ja też mam zaproszenie do bycia moderatorem ale jakoś nie czuję potrzeby. Pewnie każda z nas dostała takie zaproszenie.

a gdzie to zaproszenie? w e-mail czy w wiadomosciach na OF ?

iwcia77 lubi tę wiadomość

• beates Autorytet

Wysłany: 28 maja 2015, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    a gdzie to zaproszenie? w e-mail czy w wiadomosciach na OF ?

W emailu

efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• beates Autorytet

Wysłany: 28 maja 2015, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorbie <3

Trzymaj się !

efcia, dorbie, macduska, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 28 maja 2015, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Hej!
    Zakrwawiłam i to tak solidnie i to w pracy...
    Pojechałam zaraz do mojej ginki koleżanki, akurat dzis przyjmuje w przychodni.
    Stan jest taki: dzidzia ok rośnie 19mm (8tydzi 1 dzien), serducho widoczne, tetno 170', pod spodem krwiak, który się opróżnia, szyjka zamknięte ujście.
    Dobrze, ze pod spodem, bo małe ryzyko, ze pociągnie zarodek.
    I mam leżec i tyle.Oczywiście to u mnie tragedia, bo w planie 3 dyzury od dzis i za tydzien tez 3. Nie pracuję, nie zarabiam

Dorbie, nie strasz. Dobrze, ze z dzieciem w porzadku. Odpoczywaj i sie oszczedzaj. Pieniadze chyba, w tej sytuacji sa mniej wazne.

dorbie, moremi, Sabina lubią tę wiadomość

Zofia8
  • gretka Autorytet

Wysłany: 28 maja 2015, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbi dziecko najwazniejsze teraz <3

dorbie, Elfik, moremi, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

gretka
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 28 maja 2015, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Hej!
    Zakrwawiłam i to tak solidnie i to w pracy...
    Pojechałam zaraz do mojej ginki koleżanki, akurat dzis przyjmuje w przychodni.
    Stan jest taki: dzidzia ok rośnie 19mm (8tydzi 1 dzien), serducho widoczne, tetno 170', pod spodem krwiak, który się opróżnia, szyjka zamknięte ujście.
    Dobrze, ze pod spodem, bo małe ryzyko, ze pociągnie zarodek.
    I mam leżec i tyle.Oczywiście to u mnie tragedia, bo w planie 3 dyzury od dzis i za tydzien tez 3. Nie pracuję, nie zarabiam

O zgrozo !!! ale sie musialas strachu najesc. Lez Dorbie, no chyba, ze naprawde nie masz wyjscie ale jak na moj gust to gra nie warta swieczki( skad ja takie stare przyslowia wyciagam to nie wiem ;)
    Jak sie cos stanie to bedziesz miala okropne wyrzuty sumienia.

dorbie, Elfik, Magda*, efcia, moremi, Sabina, Mala79 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2015, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorbie najważniejsze przy krwiaku leżeć <3 nie dźwigać, mi nawet nospe dawali,magnez,no i keep calm

dorbie, efcia, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2015, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapcia to facet rośnie! ;)

kapturnica, Elfik, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 28 maja 2015, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kpata, fiu, fiu, kawal chuopa. Super :)

A smietana z maka ziemniaczana to budyn hyhy

kapturnica, efcia, moremi, Sabina, iwcia77, stara.krycha lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2015, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    Dorbie, nie strasz. Dobrze, ze z dzieciem w porzadku. Odpoczywaj i sie oszczedzaj. Pieniadze chyba, w tej sytuacji sa mniej wazne.
    Wiesz, co wybrałam :-)

BISCA, beates, Zofia8, kkisia, Elfik, efcia, moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2015, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Dorbie najważniejsze przy krwiaku leżeć <3 nie dźwigać, mi nawet nospe dawali,magnez,no i keep calm
    Biore No-spa i Lutke i mam leżeć to leżę.
    Na razie leci...ale leze od połgdziny, bo dojechac musiałam

BISCA, kkisia, macduska, Elfik, Magda*, efcia, moremi, Sabina, ComeToMeBaby, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2015, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale takie super usg ma moja kolezanka, widziałam serce z komorami, normalnie szok. Tylko printer im się zepsuł, to zdjecia nie mam, szkoda ze nie zrobiłam zdjecia smartfonem, ale emocje nie sprzyjały

Magda*, efcia, moremi, Sabina, ComeToMeBaby, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 maja 2015, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Ale takie super usg ma moja kolezanka, widziałam serce z komorami, normalnie szok. Tylko printer im się zepsuł, to zdjecia nie mam, szkoda ze nie zrobiłam zdjecia smartfonem, ale emocje nie sprzyjały
    To ja wlasnie na takim polowkowym bylam prywatnie Bylamw szoku jak ogladal wszystkie organy , mozg , serducho itp

dorbie, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2015, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Bo pewnie chetnych na to stanowisko nie bylo XD
    Może po prostu wyslali hurtem?

efcia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 28 maja 2015, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    na zwierzaki zawsze bylam wyczulona.. jakos bardziej mnie ruszaly niz dzieci..

to jak mnie...
    dzieci powinny być chowane w domu do czasu aż ze stadium larwalnego nie przejdą do stadium człowieka..

jak teraz gdzieś wyjdę z domu (bez dziecia) a w restauracji usiąda koło mnie dzieciaci, to mam nerwa...
    czyli jednak normalnie reaguje ;)

efcia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 28 maja 2015, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Ja ostatnio kupowalam pampersy w carrefour, bo mi Paszcza cynk dala, ze jest promo 2 + 1 gratis. Sobota rano, wstalam bladym switem, zanim cale to talatajstwo ruszy na zakupy i juz o 8.30 po sprawdzeniu u baby w dziale czy te pampersy ktore wzielam sa w promocji, stoje przy kasie. Kasjer policzyl mi pelna kwote, czyl i o 25 euro wiecej. Mowie mu ze promocja - ten ze on nie wie, ze prosze isc do biura obslugi klienta, tam sprawdza i mi oddadza kase. Biuro obslugi klienta wiadomo - kolejka. W biurze oblesny gej z zoltym irokezem, lepkim usmiechem, spalony solara i zebami jak pestki slonecznika. Czekam. Czekam. Kurwa, CZEKAM. Wreszcie moja kolej. Wyciaga folder, kartkuje, ogrod - to nie to, spozywka - to nie to, papier toaletowy - to nie to. Wreszcie dzwoni na stoisko. Opowiada babie co to za opakowanie, mowi ze to na trzyletnie dzieci (Pampers rozmiar 3+) - kurwa jaaaaasne ze na 3letnie dzieci, idioto! W koncu laskawie zaczyna wyplacac mi kase. "Ma pani 1 centa?" "Nie, nie mam - wlasnie po to place karta zeby nie musiec nosic garsci drobnych". Dostaje garsc drobnych.
    Stoje i czekam na przepraszam. Cisza. To cos nieokreslonej plci tepo sie na mnie patrzy. Mowie:
    - Ktos mnie za to przeprosi?
    - Slucham?
    - Czy ktos mnie za to przeprosi? Za moj stracony czas, za Wasza pomylke? Za to ze mam teraz kilogram drobnych w torebce? Moze Pan na przyklad w imieniu sklepu skoro jest Pan z obslugi klienta.

- Jeszcze czego??!! - Oburza sie to cos i obraca na piecie, jak jakas pierdolona primadonna.
    Wychodze wsciekla, obladowana wywalczonymi w promocji pampersami, pobrzekujac drobnymi.
    "W dupe kopany pedal" cedze do siebie, a do oczu podchodzi mi krew. Mozna zaczac weeekend.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2016, 12:26

Elfik, kkisia, BISCA, efcia, moremi, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 28 maja 2015, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moremi, zaj... lektura na ciążę :)))))))
    ja mam prikaz od profesora oglądania i czytania rzeczy lekkkich i przyjemnych, a ponieważ bez kryminałów żyć trudno, to wyciągnęłam A. Christie...
    zwykłe dobre morderstwa..

gretka, kapturnica, kkisia, efcia, moremi, Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 28 maja 2015, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorbie trzymaj sie!

Elfik, dorbie, kkisia, efcia lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 28 maja 2015, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a mogłam się zgodzić na tego mordora czy jak mu tam
    miałabym władzę nad całą szkołą
    http://emoticoner.com/files/emoticons/pink-mouse/faint-pink-mouse-emoticon.gif

Bylabys Sarumanem?

Elfik, efcia, moremi, Reni, Mega lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
‹‹ 9570 9571 9572 9573 9574 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ