35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Dorbie, ale wiesz że to leżenie to nie tak do końca. W sensie resztki tej krwi muszą wylecieć, więc do toalety i do kuchni sobie kanapkę zrobić możesz. Reszty zabraniam. Nie gotujesz obiadów, nie sprzątasz, nie prasujesz (w ciąży jesteś, to i tak nie możesz), nie targasz zakupów i żadnych prac ogrodowych. Za to możesz: leżeć i pachnieć (prysznic możesz wziąć), nadrabiać lekturę, pozwalać się rozpieszczać.
Wiem co czułaś, bo miałam podobnie. Ale jaka ulga jak widzisz takie małe coś na monitorzeJuż nie leci, a do toalety to ja co pól godziny muszę, bo wiesz jak to na poczatku. Kurcze, ale poleciało sporo bez skrzepów, ale miałam całe krocze mokre, kurde z gabinetu szybciuchem do kibla, dobrze ze potem sie bluza zakryłam i do domu. Potem 3 podpaski tak srednio pelne. I dobrze, ze kolezanka moich pacjenow przyjela.
Sabina, moremi, peppapig, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Ale kurka, czytac musisz, zeby te chuje wylapac. Znaczy musisz przebrnac przez wszystkie fasolinki i dzidziulinki, i ( co gorsza ) nie mozesz ich wywalic. A chuja tak! Co na to twoje sumienie??
Nadrabiam dalej. -
macduska wrote:Rany, jaka jestem głodna!
Siedzę na zebraniu. Potem mam w planach wizytę u lekarza, który zajmuje się skleroterapią żylaków.
Trochę się boję.
Ma któraś doświadczenie w temacie?macduska lubi tę wiadomość
-
dorbie wrote:Hej!
Zakrwawiłam i to tak solidnie i to w pracy...
Pojechałam zaraz do mojej ginki koleżanki, akurat dzis przyjmuje w przychodni.
Stan jest taki: dzidzia ok rośnie 19mm (8tydzi 1 dzien), serducho widoczne, tetno 170', pod spodem krwiak, który się opróżnia, szyjka zamknięte ujście.
Dobrze, ze pod spodem, bo małe ryzyko, ze pociągnie zarodek.
I mam leżec i tyle.Oczywiście to u mnie tragedia, bo w planie 3 dyzury od dzis i za tydzien tez 3. Nie pracuję, nie zarabiam
Odpoczywaj -
Ja bym też moderatorem nie mogła być, wole dymic, niż pilnować.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2015, 19:48
ComeToMeBaby, caffe, Elfik, kapturnica, SolarPolar, Mega, ania.g, BISCA, moremi, Simba, Bozia3, efcia, Mala79, iwcia77, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
Nadrobiłam.
Byłam dziś u jednego fotografa w sprawie wesela. Skreślony z listy.
Idę obiad zrobić.
P.s. Jutro w końcu wraca m z poligonu. Yyy...może mnie jakiś czas nie byćElfik, Mega, Krakonka, Sabina, BISCA, moremi, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Nadrobiłam.
Byłam dziś u jednego fotografa w sprawie wesela. Skreślony z listy.
Idę obiad zrobić.
P.s. Jutro w końcu wraca m z poligonu. Yyy...może mnie jakiś czas nie byćgretka, ComeToMeBaby, Elfik, kkisia, SolarPolar, Mega, Sabina, Niuta, efcia, iwcia77, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
Ale Ci fajnie Kometa z tym szykowaniem wesela. Ja to bardzo fajnie wspominam. Jak było po to aż było mi szkoda.
I na lekcje tańca z lubym jeździliśmy, to też było super. Kojarzycie czołówkę "Świat wg Bundych"? Love and marriage Franka Sinatry? Myśmy do tego tańczyli pierwszy taniec..wszyscy młodzi na weselu beke mieli..
macduska, ComeToMeBaby, Elfik, kkisia, kapturnica, Mega, Sabina, moremi, ania.g, Simba, Bozia3, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
gretka wrote:A wasnie Paszcza, jak sprawuje sie nowy samochod, zadowolona?
A bardzo dobrze, dzięki. Ja co prawda prowadziłam tylko raz, bo z młodym z tyłu jeżdżę, ale jeździ się fajnie. No i pali tyle co nic, jak będziemy do PL jechać to nawet nie trzeba będzie w DE tankowac
gretka, macduska, Elfik, ComeToMeBaby, kkisia, Sabina, moremi, ania.g, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Ale Ci fajnie Kometa z tym szykowaniem wesela. Ja to bardzo fajnie wspominam. Jak było po to aż było mi szkoda.
I na lekcje tańca z lubym jeździliśmy, to też było super. Kojarzycie czołówkę "Świat wg Bundych"? Love and marriage Franka Sinatry? Myśmy do tego tańczyli pierwszy taniec..wszyscy młodzi na weselu beke mieli..
My nie będziemy mieć możliwości chodzenia na lekcje za bardzo, bo jak m wróci z saksów to będziemy mieć miesiąc do ślubu i trzeba będzie ogarnąć parę innych spraw w tym czasie. Nie chcemy poza tym wyglądać jak para z "tańca z gwiazdami " i liczyć kroki pod nosem. Jeszcze nie mamy wybranego utworu do pierwszego tańca.
Heh. My. Jakie my. Takie "pierdoły " dopinam ja. To nie zadania dla faceta. HeheheElfik, Mega, Krakonka, caffe, Magdala, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Ale Ci fajnie Kometa z tym szykowaniem wesela. Ja to bardzo fajnie wspominam. Jak było po to aż było mi szkoda.
Próbowałam to sobie wyobrazić, hyhyhy)))))))))0
czekaj to walc jest?
mnie to wszystko przerasta
kiedyś skoczymy z lubym do usc, zgarniemy sprzątaczkę i stróża na świadków)))))
SolarPolar, kkisia, Mega, paszczakin, kapturnica, Sabina, BISCA, ComeToMeBaby, gosia7122, caffe, moremi, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:a propos handlu, mam metformax i clostibegyt, muszę sprawdzić ilości, metki ze cztery pudła, to może więcej chętnych?
sprzedam za dobre słowo
jest osobny wątek, ale nie wiem czy tam ktoś zagląda.jak już ktos nie wziął...
Elfik, moremi, efcia lubią tę wiadomość
-
Doczytałam, ciężkie jest zycie pracujących
tyle tego produkujecie
Dorbielez, wypoczywaj, kwiat lotosu, wiesz....bedzie dobrze
dorbie, ania.g, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny