35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:ee spoko...
funkcja dotyczy panowania nad zagadnieniami - wulgaryzmy, reklama, handel itd., przenoszenie wątków do odpowiednich działów oraz zgłaszanie sugestii dotyczących funkcjonowania forum, kasowania powielonych wątków i takich tam....myślę, że chuj - to znowu nie jakieś przekleństwo - co nie?
Wulgaryzmy, reklama i handel. Oj ciezki los Cie czeka. Przeciez tym to forum stoikapturnica, kkisia, BISCA, Bozia3, ComeToMeBaby, Dziobak, Mega, Simba, iwcia77, stara.krycha lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnydorbie wrote:Hej!
Zakrwawiłam i to tak solidnie i to w pracy...
Pojechałam zaraz do mojej ginki koleżanki, akurat dzis przyjmuje w przychodni.
Stan jest taki: dzidzia ok rośnie 19mm (8tydzi 1 dzien), serducho widoczne, tetno 170', pod spodem krwiak, który się opróżnia, szyjka zamknięte ujście.
Dobrze, ze pod spodem, bo małe ryzyko, ze pociągnie zarodek.
I mam leżec i tyle.Oczywiście to u mnie tragedia, bo w planie 3 dyzury od dzis i za tydzien tez 3. Nie pracuję, nie zarabiam
a kasa?no cóż,trudno.dorbie lubi tę wiadomość
-
a propos handlu, mam metformax i clostibegyt, muszę sprawdzić ilości, metki ze cztery pudła, to może więcej chętnych?
sprzedam za dobre słowo
jest osobny wątek, ale nie wiem czy tam ktoś zagląda.kkisia, efcia, ania.g, moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:ja nadrabiam, to dopiero teraz...
Dorbie, to poleż ku chwale ojczyzny, tylko się nie bierz za "kwiaty na poddaszu
Fajnie, że jest serduchokkisia, moremi, megan8, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
aaa i miałam napisać
Morek!
nie wydłubuj oka!
jak będziesz chodzić z tą krwawą dziurą to od razu będzie wiadomo, że cie rodzice mają z in vitroSolarPolar, kkisia, beates, BISCA, efcia, moremi, caffe, Sabina, paszczakin, ComeToMeBaby, Reni, Mega, Simba, iwcia77, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:to jak mnie...
dzieci powinny być chowane w domu do czasu aż ze stadium larwalnego nie przejdą do stadium człowieka..
jak teraz gdzieś wyjdę z domu (bez dziecia) a w restauracji usiąda koło mnie dzieciaci, to mam nerwa...
czyli jednak normalnie reagujeefcia lubi tę wiadomość
-
ania.g wrote:Kapta, kawał chłopa rośnie
super. Może Twój Maksik King pobije rekord Marcela na naszym forum
kkisia, moremi, dorbie, BISCA, Mega, ania.g, Elfik, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Boziu wzruszyłam się
na moich oczach dorosłaś, zrobiłaś karierę
jestem z Ciebie taka dumna
Byłaś taka http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/mr-sbeasley-smiley.gif , a za parę dni, proszę pani, to się dopiero zacznie: wywiady, autografy, wizyty w zakładach pracy…http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/interview-smiley.gifkkisia, beates, BISCA, Reni, Simba, peppapig, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoja @ juz sie skonczyla
mam nadzieje ze nie wroci przez najblizsze 9 miesiecy
Dzis caly dzien poleguje
jajcory pracuja i pobolewaja
gonia mnie co chwile siku
i przy gwaltowniejszym ruchu boli bardzo
Byle do soboty
jeszcze nie wiem na ktora podglad
jutro maja dzwonicmoremi, dorbie, caffe, SolarPolar, gretka, kapturnica, beates, BISCA, paszczakin, ComeToMeBaby, Reni, Elfik, Mega, ania.g, malgos741, Simba, Zofia8, peppapig, efcia, megan8, Mala79, iwcia77, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Moremi, zaj... lektura na ciążę
))))))
ja mam prikaz od profesora oglądania i czytania rzeczy lekkkich i przyjemnych, a ponieważ bez kryminałów żyć trudno, to wyciągnęłam A. Christie...
zwykłe dobre morderstwa..Elfik, peppapig, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dorbie, ale wiesz że to leżenie to nie tak do końca. W sensie resztki tej krwi muszą wylecieć, więc do toalety i do kuchni sobie kanapkę zrobić możesz. Reszty zabraniam. Nie gotujesz obiadów, nie sprzątasz, nie prasujesz (w ciąży jesteś, to i tak nie możesz), nie targasz zakupów i żadnych prac ogrodowych. Za to możesz: leżeć i pachnieć (prysznic możesz wziąć), nadrabiać lekturę, pozwalać się rozpieszczać.
Wiem co czułaś, bo miałam podobnie. Ale jaka ulga jak widzisz takie małe coś na monitorzekkisia, kapturnica, BISCA, macduska, Elfik, Sabina, ania.g, Magdala, Simba, Zofia8, peppapig, efcia, megan8, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bozia3 wrote:staram się tu być na bieżąco - ale po prostu nie wyrabiam już na pisanie. Czuję się bardzo zmęczona...w pracy podejmuję różne decyzje - każdy coś chce, w domu ogarniam też -ale jako tako..
A. mi bardzo pomaga, ale tez widzę, że zmęczony - zasypia na fotelu wieczorem - albo ja - i tak na zmianę...Bo jeszcze ta działka, projekty, architekci....
Ja nie na narzekam, bo lubię takie życie w kotle - nie mam czasu na czarne myśli - i dużo się dzieję, ale ..coraz częściej budzę się już zmęczona...A to niedobry znak - muszę znaleźć czas dla siebie, na odpoczynek...
Aha - pewnie się to wielu nie spodoba, ale kiedyś napisali do mnie z ovu, cobym była moderatorem (jak pewnie i do Was..) Ja się zgodziłam i mi napisali dziś, że nim będę ...hehehe
Ja też lubię jak się dużo dzieje, ale czasem jednak trzeba odpocząć.Bozia3, efcia, iwcia77, stara.krycha lubią tę wiadomość