X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 28 maja 2015, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ee spoko...:)

funkcja dotyczy panowania nad zagadnieniami - wulgaryzmy, reklama, handel itd., przenoszenie wątków do odpowiednich działów oraz zgłaszanie sugestii dotyczących funkcjonowania forum, kasowania powielonych wątków i takich tam....myślę, że chuj - to znowu nie jakieś przekleństwo - co nie? ;)

Wulgaryzmy, reklama i handel. Oj ciezki los Cie czeka. Przeciez tym to forum stoi :-)

kapturnica, kkisia, BISCA, Bozia3, ComeToMeBaby, Dziobak, Mega, Simba, iwcia77, stara.krycha lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2015, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Hej!
    Zakrwawiłam i to tak solidnie i to w pracy...
    Pojechałam zaraz do mojej ginki koleżanki, akurat dzis przyjmuje w przychodni.
    Stan jest taki: dzidzia ok rośnie 19mm (8tydzi 1 dzien), serducho widoczne, tetno 170', pod spodem krwiak, który się opróżnia, szyjka zamknięte ujście.
    Dobrze, ze pod spodem, bo małe ryzyko, ze pociągnie zarodek.
    I mam leżec i tyle.Oczywiście to u mnie tragedia, bo w planie 3 dyzury od dzis i za tydzien tez 3. Nie pracuję, nie zarabiam
    będzie dobrze,a ty sobie przynajmniej odpoczniesz i od stresów pracowych też,
    a kasa?no cóż,trudno. :)

dorbie lubi tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 28 maja 2015, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nadrabiam, to dopiero teraz...
    Dorbie, to poleż ku chwale ojczyzny, tylko się nie bierz za "kwiaty na poddaszu :)
    Fajnie, że jest serducho :)

kkisia, BISCA, efcia, moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 28 maja 2015, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a propos handlu, mam metformax i clostibegyt, muszę sprawdzić ilości, metki ze cztery pudła, to może więcej chętnych?
    sprzedam za dobre słowo :)

jest osobny wątek, ale nie wiem czy tam ktoś zagląda.

kkisia, efcia, ania.g, moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2015, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    ja nadrabiam, to dopiero teraz...
    Dorbie, to poleż ku chwale ojczyzny, tylko się nie bierz za "kwiaty na poddaszu :)
    Fajnie, że jest serducho :)
    A kwiaty na poddaszu to czytałam i cała serię. Ma kobieta dar to pisania sag rodzinnych. Super ksiązki

kkisia, moremi, megan8, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 28 maja 2015, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaa i miałam napisać

Morek!
    nie wydłubuj oka!
    jak będziesz chodzić z tą krwawą dziurą to od razu będzie wiadomo, że cie rodzice mają z in vitro ;)

SolarPolar, kkisia, beates, BISCA, efcia, moremi, caffe, Sabina, paszczakin, ComeToMeBaby, Reni, Mega, Simba, iwcia77, stara.krycha lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 maja 2015, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    to jak mnie...
    dzieci powinny być chowane w domu do czasu aż ze stadium larwalnego nie przejdą do stadium człowieka..

jak teraz gdzieś wyjdę z domu (bez dziecia) a w restauracji usiąda koło mnie dzieciaci, to mam nerwa...
    czyli jednak normalnie reaguje ;)
    Ja to zatem bez serca bo mnie bardziej ruszaj dzieci niz zwierzeta..Kurde nienormalnie reaguje ? :P

efcia lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 28 maja 2015, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli moderator to taka kontrola demokracji?

efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 28 maja 2015, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2016, 12:25

Elfik, macduska, BISCA, Mega, Simba, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 28 maja 2015, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta, kawał chłopa rośnie :) super. Może Twój Maksik King pobije rekord Marcela na naszym forum :)

Elfik, kkisia, moremi, peppapig, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 maja 2015, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Kapta, kawał chłopa rośnie :) super. Może Twój Maksik King pobije rekord Marcela na naszym forum :)
    Wolalabym nie..Moj piczkins na tym zbytnio moglby chyba ucierpiec..Brrr na sama mysl mi sie macica zawija XD

kkisia, moremi, dorbie, BISCA, Mega, ania.g, Elfik, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 28 maja 2015, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Boziu wzruszyłam się
    na moich oczach dorosłaś, zrobiłaś karierę
    jestem z Ciebie taka dumna
    Byłaś taka http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/mr-sbeasley-smiley.gif , a za parę dni, proszę pani, to się dopiero zacznie: wywiady, autografy, wizyty w zakładach pracy…http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/interview-smiley.gif
    wariatka :)

kkisia, beates, BISCA, Reni, Simba, peppapig, efcia lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2015, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja @ juz sie skonczyla
    mam nadzieje ze nie wroci przez najblizsze 9 miesiecy :)

Dzis caly dzien poleguje
    jajcory pracuja i pobolewaja
    gonia mnie co chwile siku
    i przy gwaltowniejszym ruchu boli bardzo :(

Byle do soboty
    jeszcze nie wiem na ktora podglad
    jutro maja dzwonic

moremi, dorbie, caffe, SolarPolar, gretka, kapturnica, beates, BISCA, paszczakin, ComeToMeBaby, Reni, Elfik, Mega, ania.g, malgos741, Simba, Zofia8, peppapig, efcia, megan8, Mala79, iwcia77, stara.krycha lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 28 maja 2015, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://viralka.pl/wzruszajace-i-cudowne-zdjecia-spiacych-par-ktore-spodziewaja-sie-dziecka/

FZuMp1.png

• moremi Autorytet

Wysłany: 28 maja 2015, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Moremi, zaj... lektura na ciążę :)))))))
    ja mam prikaz od profesora oglądania i czytania rzeczy lekkkich i przyjemnych, a ponieważ bez kryminałów żyć trudno, to wyciągnęłam A. Christie...
    zwykłe dobre morderstwa..
    No patrz, ja też wciągam kryminały. Przecież to lekkie i przyjemne ;)Ostatnio ciągiem Chmielewską czytałam - to już bardzo lekka literatura, ale czeka już najnowszy kryminał Becketta :)

Elfik, peppapig, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 28 maja 2015, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2016, 12:25

Elfik, Simba, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 28 maja 2015, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorbie, ale wiesz że to leżenie to nie tak do końca. W sensie resztki tej krwi muszą wylecieć, więc do toalety i do kuchni sobie kanapkę zrobić możesz. Reszty zabraniam. Nie gotujesz obiadów, nie sprzątasz, nie prasujesz (w ciąży jesteś, to i tak nie możesz), nie targasz zakupów i żadnych prac ogrodowych. Za to możesz: leżeć i pachnieć (prysznic możesz wziąć), nadrabiać lekturę, pozwalać się rozpieszczać.
    Wiem co czułaś, bo miałam podobnie. Ale jaka ulga jak widzisz takie małe coś na monitorze :)

kkisia, kapturnica, BISCA, macduska, Elfik, Sabina, ania.g, Magdala, Simba, Zofia8, peppapig, efcia, megan8, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 28 maja 2015, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    staram się tu być na bieżąco - ale po prostu nie wyrabiam już na pisanie. Czuję się bardzo zmęczona...w pracy podejmuję różne decyzje - każdy coś chce, w domu ogarniam też -ale jako tako..:) A. mi bardzo pomaga, ale tez widzę, że zmęczony - zasypia na fotelu wieczorem - albo ja - i tak na zmianę...Bo jeszcze ta działka, projekty, architekci....
    Ja nie na narzekam, bo lubię takie życie w kotle - nie mam czasu na czarne myśli - i dużo się dzieję, ale ..coraz częściej budzę się już zmęczona...:) A to niedobry znak - muszę znaleźć czas dla siebie, na odpoczynek...
    Aha - pewnie się to wielu nie spodoba, ale kiedyś napisali do mnie z ovu, cobym była moderatorem (jak pewnie i do Was..) Ja się zgodziłam i mi napisali dziś, że nim będę ...hehehe
    Dobry taki moderator co czyta zza krzaków hehehe

Ja też lubię jak się dużo dzieje, ale czasem jednak trzeba odpocząć.

Bozia3, efcia, iwcia77, stara.krycha lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 28 maja 2015, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    tera bedzie musiala nas zabic.. bo WIEMY.. ;)
    Hyhyhy ja nic nie wiem. I nikomu nie powiem. Będę żyć? :-D

Bozia3, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 28 maja 2015, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    to chuj nie forum...bez wulgaryzmów??? O.o
    Właśnie, kuźwa.

iwcia77 lubi tę wiadomość

c5e015d88e.png
‹‹ 9571 9572 9573 9574 9575 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ