35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mega wrote:Tzn za ile? Chętnie przytule
jak już ktos nie wziął...
Za dobre słowo, rzem pisala...
Nie może być na k, ch, a nawet h, bo Mordor czuwa..
To Mega dawaj na priva adresa, podziele na pol dla Ciebie i Efci:-)
A jak schudniecie po tej metce, licze na to,ze przyjmiecie moje pociazowe kilogramyMega, moremi, Simba, kapturnica, efcia, Sabina, kkisia, caffe, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny przekleilam prosbe. Zerknijcie, prosze, bo przepadlo w natloku postow.
Ale ja po prosbie. Zeby konsylium sie zebralo.
Moja przyjaciolka strasznie cierpi. Zapalenie pecherza i podraznienie cewki moczowej. Robila posiewy srewy, cytologie, czystosc i wszystko ok. Znaczy nic nie znajduja. Zadnych bakterii. A brzuch boli. Po seksie, nawet jak reka podrazni niechcacy okolice cewki to ja boli. Sikanie boli. No boli ja caly czas.
Moze ktos cos poradzi? To sie juz miesiacami ciagnie.efcia lubi tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Niuta wrote:Taaa. W końcu odpocznę bo jakaś taka wykorzystana się czuję
ComeToMeBaby, kapturnica, Elfik, efcia, Niuta, Mega, macduska, kkisia, caffe, paszczakin, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyMagdala wrote:Dziewczyny przekleilam prosbe. Zerknijcie, prosze, bo przepadlo w natloku postow.
Moja przyjaciolka strasznie cierpi. Zapalenie pecherza i podraznienie cewki moczowej. Robila posiewy srewy, cytologie, czystosc i wszystko ok. Znaczy nic nie znajduja. Zadnych bakterii. A brzuch boli. Po seksie, nawet jak reka podrazni niechcacy okolice cewki to ja boli. Sikanie boli. No boli ja caly czas.
Moze ktos cos poradzi? To sie juz miesiacami ciagnie.moremi, efcia, BISCA lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:No walc. Ale u nas był zdecydowanie chodzony
bo luby nie lubi i nie za bardzo lubi tańczyć, wiec nic na siłę nie chcieliśmy robić..
K...
Dobra z ciebie kobieta:-)
Pisze bez ironii..
Jak czasem widzę panny młode w amoku, to żal mi tych facetów....chcą tylko miec ten koszmar za sobąi przeżyć...
kapturnica, ComeToMeBaby, Sabina, efcia, Mega, macduska, kkisia, caffe, iwcia77, SolarPolar, BISCA lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Dziewczyny przekleilam prosbe. Zerknijcie, prosze, bo przepadlo w natloku postow.
Moze ktos cos poradzi? To sie juz miesiacami ciagnie.
W zasadzi to tak nie bardzo rozumiem. Wszystkie badania ma ok, ale jednocześnie ma diagnozę zapalenie pęcherza?
A hsg robiła? i inne badania ginekologiczne? bo może to nie mieć nic wspólnego z pęcherzem. Ja tak miałam po łyżeczkowaniu.efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Po zjedzeniu na 2gie sniadanie ciemnej bułki pacnietej masmixem i 2plasterkami szynki drobiowej po godzinie 151!! po 2 godzinach 104.
Nie zmierzylam przed żarciem bo taka glodna bylam ,ze nie pomyslalam
przed kolacja 116 po wszamaniu 2kromek ciemnego pieczywa , jedna z pasztetem drobiowym , druga z bialym serem , ogoras , pomidoras , salatas i szczypioras po godzinie 137 a po 2godzinach 115..
Zmierze jeszcze rpzed snem czy nie bedzie za niski i rano na czczo zanim pojde do diabetolozki
Drogie czytelniczki brawo, czyli nie najgorzej chyba .Prawda ??
Ps.Ciekawe czy dam rade od diabetyczki wydrzyc skierowanie na badanie HbA1c trocje szkoda mi z własnej keiszeni by było robic...Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2015, 22:00
efcia, Elfik, peppapig lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Ty Niuta tak z partyzanta tu strzelasz, a może w końcu powiesz co nowego Ci lekarz powiedział. Bo miałaś iść i ja czekam
Podczytuje nas zza krzaków.
Chyba nie miała czasu... Nie przez ostatnie dwa tygodniemoremi, gretka, efcia, Niuta, Mega, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Elfik wrote:K...
Dobra z ciebie kobieta:-)
Pisze bez ironii..
Jak czasem widzę panny młode w amoku, to żal mi tych facetów....chcą tylko miec ten koszmar za sobąi przeżyć...
Wymyśliła nam układ, w którym prawie nie tańczyliśmy.
Za to fragment tekstu Grechuty mam na bransoletcekapturnica, efcia, Sabina, Mega, Bozia3, Magdala, Elfik, ComeToMeBaby, kkisia, Krakonka, caffe, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
dorbie wrote:Gosia7122, a napisz jak u Ciebie było z krwiakiem?
Juz nie leciało i znowu świeża krew...
Na razie jak najwięcej leżenia, niech Ci donoszą wszystko do łóżka. Do toalety nie biegnij, tylko idź ostrożnie. U mnie oczyszczało się za każdym razem do 10 dni (ostatnie to już niewielkie brudzenie).
Dorbie, a Ty brałaś acard?BISCA lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Ty Niuta tak z partyzanta tu strzelasz, a może w końcu powiesz co nowego Ci lekarz powiedział. Bo miałaś iść i ja czekam
Do lekarza i na ponowne hsg nie poszłam bo :
1. Dopadło mnie choróbsko i nie zrobiłam wszystkich badań (tarczyca + krzywa glukozowa + prog )
2. Lekarka która robi drożność ambulatoryjnie robi to tylko w pierwszej połowie cyklu. Moja by mi zrobiła i w 25 dniu ale musiałaby mnie najpierw przyjąć na oddział. Tak mają popodpisywane kontrakty.
W każdym razie wszystko mi się przesunęło o miesiąc.
Ale nie ma co się oszukiwać - pozostało mi tak na prawdę liczyć na cud, palec Boży ewentualnie modlitwa w intencji poczęcia z naszym nowym prezydentemSabina, Bozia3, gretka, Elfik, gosia7122, moremi, Mega, kkisia, Krakonka, caffe, efcia, BISCA, stara.krycha lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
Moremi to bylas dobra, bo jednak jakiś konsensus zapadł, a małż nie musiał grac Patricka Swayze ze znanego przeboju;-)
Laski, zanim tu weszlam, na forum, to nie wiedziałam, ze mogą być krwiaki, puste jaja płodowe, brak serducha..
O błogosławiona niewiedzo i ciemnoto...
Dorbie dobrze, ze masz znajoima ginke, jakby co moją nadal polecamSabina, dorbie, gosia7122, moremi, Mala79, Mega, kapturnica, macduska, kkisia, Krakonka, caffe, efcia, iwcia77, SolarPolar, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Nie wiem jak u Gosi, ale u mnie od czasu do czasu pojawiała się świeża krew.
Na razie jak najwięcej leżenia, niech Ci donoszą wszystko do łóżka. Do toalety nie biegnij, tylko idź ostrożnie. U mnie oczyszczało się za każdym razem do 10 dni (ostatnie to już niewielkie brudzenie).
Dorbie, a Ty brałaś acard?
Pojawiła mi się tylko na papierze, malutko. Leżę. Nie mogę spać ani czytaćSabina, efcia lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Właśnie chciałam tego szukać.
W zasadzi to tak nie bardzo rozumiem. Wszystkie badania ma ok, ale jednocześnie ma diagnozę zapalenie pęcherza?
A hsg robiła? i inne badania ginekologiczne? bo może to nie mieć nic wspólnego z pęcherzem. Ja tak miałam po łyżeczkowaniu.
Ginekologicznie sprawdzona. Ginekolog nic nie znalazl. Hsg mowisz?
I kiedy Ci przeszlo? Co robilas. Ona probiotyki bierze i nawet jakies leki na prostate.Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnyElfik wrote:Moremi to bylas dobra, bo jednak jakiś konsensus zapadł, a małż nie musiał grac Patricka Swayze ze znanego przeboju;-)
Laski, zanim tu weszlam, na forum, to nie wiedziałam, ze mogą być krwiaki, puste jaja płodowe, brak serducha..
O błogosławiona niewiedzo i ciemnoto...
Dorbie dobrze, ze masz znajoima ginke, jakby co moją nadal polecamefcia, Elfik lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Ginekologicznie sprawdzona. Ginekolog nic nie znalazl. Hsg mowisz?
I kiedy Ci przeszlo? Co robilas. Ona probiotyki bierze i nawet jakies leki na prostate.efcia lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
dorbie wrote:Tym razem nie, tylko brałam Lutkę 2x100mg. 2 dni temu robiłam usg i nie było krwiaka.
Pojawiła mi się tylko na papierze, malutko. Leżę. Nie mogę spać ani czytać
Jak czytać nie możesz, to włącz jakieś "trudne sprawy" czy inne gówno. Odmóżdża skutecznie.
Jak na papierze, to nie jest źle, to są resztki. Jutro powinno być już na brązowo, albo tak rdzawo.Sabina, Mega, Magdala, dorbie, caffe, efcia, gretka, BISCA, Elfik lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!