X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2015, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    K...
    Dobra z ciebie kobieta:-)
    Pisze bez ironii..
    Jak czasem widzę panny młode w amoku, to żal mi tych facetów....chcą tylko miec ten koszmar za sobą:-) :-) :-) i przeżyć...

My tam do " Złotego krazka" tanczylismy! :-)
    Kompletnie nam wyleciało z głowy zamawianie piosenki i jak zagrali tego krazka to nas wbiło w podłogę ze zgrozy. Co było robić...
    Zatanczylismy.

Potem maż poszedł i zamówił dla nas "Przetanczyć z Tobą chcę całą noc".
    I to uznaję jako NASZ taniec i naszą piosenkę.

I tak tańczymy i tanczymy już ponad 15 lat! :-D

Sabina, Mega, ComeToMeBaby, Magdala, caffe, efcia, iwcia77, gretka, BISCA, Elfik, beates lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 maja 2015, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorbie wiesz moze jak to jest wreszcie ,w ciazy po godzinie do 140ten cukier czy do 120? Bo kurwa co czytam gdzies to pisza cos innego.Ochujac mozna !!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2015, 22:33

Mega, Natka_79, efcia, BISCA lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 28 maja 2015, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Dziewczyny przekleilam prosbe. Zerknijcie, prosze, bo przepadlo w natloku postow.

Ale ja po prosbie. Zeby konsylium sie zebralo.
    Moja przyjaciolka strasznie cierpi. Zapalenie pecherza i podraznienie cewki moczowej. Robila posiewy srewy, cytologie, czystosc i wszystko ok. Znaczy nic nie znajduja. Zadnych bakterii. A brzuch boli. Po seksie, nawet jak reka podrazni niechcacy okolice cewki to ja boli. Sikanie boli. No boli ja caly czas.
    Moze ktos cos poradzi? To sie juz miesiacami ciagnie.

Znalazłam takie coś
    http://www.czytelniamedyczna.pl/1649,zespol-cewkowy-schorzenie-samoistne-czy-objaw-innych-schorzen.html

BISCA lubi tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • gosia7122 Autorytet

Wysłany: 28 maja 2015, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorbie u mnie to zupelnie inna historia bo ja nie wiedzialam ze jestem w ciazy a o krwiaku to juz zupelnie
    okresowe krwawienia bralam za @.
    Moja gin tez nie rozoznala ciazy na zwyklym badaniu a usg nie robila bo nie miala w gabinecie i tak dotrwalam do 15 tygodnia i wtedy mnie zalalo i trafil am do szpitala ale nic nie dalo sie juz zrobic

efcia lubi tę wiadomość

201408184765.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 28 maja 2015, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia dzieci rozdaje? Kajtka zamawialam ja!
    paszczakin wrote:
    Niech Ci Bozia w dzieciach wynagrodzi. ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2015, 22:36

Mega, moremi, efcia, iwcia77, BISCA, Bozia3, stara.krycha lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 28 maja 2015, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    Znalazłam takie coś
    http://www.czytelniamedyczna.pl/1649,zespol-cewkowy-schorzenie-samoistne-czy-objaw-innych-schorzen.html

A usg robiła?

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • Mega Autorytet

Wysłany: 28 maja 2015, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Laski, zanim tu weszlam, na forum, to nie wiedziałam, ze mogą być krwiaki, puste jaja płodowe, brak serducha..
    O błogosławiona niewiedzo i ciemnoto...
    Dokładnie, wiedza duzo daje pozytywów ale tez negatywne emocje, tzw sranie żarem ;) ale ja to biorę z dobrodziejstwem inwentarza, zeby tylko sie udało zajść...

Sabina, caffe, efcia, BISCA, Elfik, stara.krycha lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2015, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Dziewczyny przekleilam prosbe. Zerknijcie, prosze, bo przepadlo w natloku postow.

Ale ja po prosbie. Zeby konsylium sie zebralo.
    Moja przyjaciolka strasznie cierpi. Zapalenie pecherza i podraznienie cewki moczowej. Robila posiewy srewy, cytologie, czystosc i wszystko ok. Znaczy nic nie znajduja. Zadnych bakterii. A brzuch boli. Po seksie, nawet jak reka podrazni niechcacy okolice cewki to ja boli. Sikanie boli. No boli ja caly czas.
    Moze ktos cos poradzi? To sie juz miesiacami ciagnie.

Takie cos mi przyszło do głowy. Poczytaj.
    http://www.terpa.eu/index.php?id=wulwodynia

• Magdala Autorytet

Wysłany: 28 maja 2015, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    A usg robiła?

Robila. Teraz ja cytoskopia strasza i jakims poszerzaniem cewki :-O

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 28 maja 2015, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie usłyszałam :
    - Co ma Małysz w kuchni?
    - Ma-łyszki

Hehehe

efcia, iwcia77, megan8, gretka, BISCA, Elfik lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 28 maja 2015, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Troche tak jest, chociaz wiem, ze Wata nie napisala tego w zlej wierze.
    Mnie przed ciaza srednio obce dzieci na przyklad nie interesowaly, a teraz na kazde patrze przez pryzmat swoich i nie moge patrzec jak niektore z nich cierpia. Stalam sie chyba bardziej wrazliwa i bardziej zaangazowana.
    ja tez tak mam..co widze czy slysze ze jakis maluch cierpi, placze to mi sie tez wyc chce..podam przyklad na serialu "przyjaciolki" jak pokazywali mala Blance do adopcji...patrzylam na to dziecie i lzy mialam w oczch ...

ale musze przyznac, ze to samo mialam z psem- kiedys wogole nie zwracalam na nie uwagi a odkad sama mam to wszystkie musze popiescic za uchem :)

Mega, caffe, efcia, Bozia3, Elfik, Simba lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2015, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O rany. Wychodzę na nieczułą, nie współczujacą nikomu babę, niewrazliwa na cudze cierpienie a juz zwłaszcza niewinnych dziatek i bezbronnych zwierzątek. ;-)

To nie tak!
    Wzruszaja mnie zwierzęta, pomagam jak umiem i jesli umiem. Nie mówiac juz o krzywdzie dzieci.
    Dorosłym też pomagam. Nie dalej jak przed 12 godzinami wyciagałam z rowu pijanego jak się okazało faceta.
    Komletnie obcego.
    Elf świadkiem! :-D

moremi, ComeToMeBaby, caffe, Mala79, efcia, iwcia77, Krakonka, Sabina, gretka, BISCA, Elfik, stara.krycha, gosia7122, beates lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 28 maja 2015, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Po zjedzeniu na 2gie sniadanie ciemnej bułki pacnietej masmixem i 2plasterkami szynki drobiowej po godzinie 151!! po 2 godzinach 104.
    Nie zmierzylam przed żarciem bo taka glodna bylam ,ze nie pomyslalam XD
    przed kolacja 116 po wszamaniu 2kromek ciemnego pieczywa , jedna z pasztetem drobiowym , druga z bialym serem , ogoras , pomidoras , salatas i szczypioras po godzinie 137 a po 2godzinach 115..

Zmierze jeszcze rpzed snem czy nie bedzie za niski i rano na czczo zanim pojde do diabetolozki

Drogie czytelniczki brawo, czyli nie najgorzej chyba .Prawda ??

Ps.Ciekawe czy dam rade od diabetyczki wydrzyc skierowanie na badanie HbA1c trocje szkoda mi z własnej keiszeni by było robic...

A nie mozesz zamienic masmixu na maslo? Maslo jedzone w rozsadnych ilosciach jest zdrowe. A margaryna? To utwardzony czyli uwodorniony olej. Wtlacza sie w olej wodor z dodatkiem srodkow chemicznych ktore pozwalaja na laczenie sie czasteczek wodru i oleju. czysta zywa chemia, ze tak obrazowo to ujme :-)

Nie chce sie madrzyc, jestem wyczulona na takie szczegoliki (grzeszki zywieniowe).

moremi, ComeToMeBaby, Natka_79, caffe, macduska, efcia, Krakonka, BISCA, Zofia8, Elfik lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 28 maja 2015, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zaraz zjem zupę i idę spać, ale na zakończenie Wam napiszę, że teraz Reni nie wykręci się. Miałam objawienie i ona będzie zaraz w ciąży. Albo już jest ;)

Magdala, Mala79, caffe, macduska, efcia, ComeToMeBaby, Sabina, gretka, BISCA, Mega, Bozia3, Zofia8, Reni, Simba, gosia7122, beates lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 28 maja 2015, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Idę po ołówki i temperówkę.
    Zwierzaki - odhaczone
    Dzieci - ?

Ale cholera wie - ostatnio to nawet na Skrzypku na dachu poryczałam się trzy razy, to może na reklamach z dziećmi też będę.
    Na razie jestem w połowie "Kwiaty na poddaszu" i jeszcze się nie popłakałam. Może się uda ;)
    bosze Kwiaty na poddaszu"??? az mi sie scyzoryk otworzyl ...ogladalam przed ciaza na szczescie ale mna telepalo....:(

a "skrzypek.." to kult - lubie bardzo i czesto wracam do tego usicalu :)

moremi, efcia, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2015, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko jedyna biere nocny dyżur czy wy wiecie ze ja calutki dzien przespalam wstyd mi za sama siebie
    Ale się czuje jak nowo narodzona
    Dorbie wypoczywaj dziewczyny Ci juz wszystko w tym temacie napisaly, nie będę powielala

To co ktora jest zywa i ze mna posiedzi oprocz mojego pieslawa?

Jak to dziwnie wstac gdy wszyscy spia Moj Syn zasnal w lozku razem z Siostrzenica to normalnie szok haha

dorbie, moremi, caffe, Magdala, efcia, ComeToMeBaby, Krakonka, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 28 maja 2015, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka, Makduska wielkie dzieki za linki.

Dorbie tez wspominala o chlamydii. Dzieki.
    Moremi. Dzieki.

Przekleilam jej. Naprawde jestescie nie do przecenienia.

macduska, efcia, Krakonka, Sabina, BISCA, Elfik lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Dorbie wiesz moze jak to jest wreszcie ,w ciazy po godzinie do 140ten cukier czy do 120? Bo kurwa co czytam gdzies to pisza cos innego.Ochujac mozna !!
    Po 2 godz do 140. No, raczej nie zmieniono w tym roku. Jeszcze poszukam jutro

BISCA lubi tę wiadomość

• Natka_79 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Mnie w ciazy kazali robić tak zeby było 100 po 2h ale to było 4 lata temu

hGXkp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 28 maja 2015, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    O matko jedyna biere nocny dyżur czy wy wiecie ze ja calutki dzien przespalam wstyd mi za sama siebie
    Ale się czuje jak nowo narodzona
    Dorbie wypoczywaj dziewczyny Ci juz wszystko w tym temacie napisaly, nie będę powielala

To co ktora jest zywa i ze mna posiedzi oprocz mojego pieslawa?

Jak to dziwnie wstac gdy wszyscy spia Moj Syn zasnal w lozku razem z Siostrzenica to normalnie szok haha
    To dobrze, że ból głowy przeszedł :) ale ciii, bo dupa się może dowiedzieć ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2015, 23:02

Magdala, efcia, Mala79, Krakonka, BISCA lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
‹‹ 9575 9576 9577 9578 9579 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ