35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyElfik wrote:K...
Dobra z ciebie kobieta:-)
Pisze bez ironii..
Jak czasem widzę panny młode w amoku, to żal mi tych facetów....chcą tylko miec ten koszmar za sobąi przeżyć...
My tam do " Złotego krazka" tanczylismy!
Kompletnie nam wyleciało z głowy zamawianie piosenki i jak zagrali tego krazka to nas wbiło w podłogę ze zgrozy. Co było robić...
Zatanczylismy.
Potem maż poszedł i zamówił dla nas "Przetanczyć z Tobą chcę całą noc".
I to uznaję jako NASZ taniec i naszą piosenkę.
I tak tańczymy i tanczymy już ponad 15 lat!Sabina, Mega, ComeToMeBaby, Magdala, caffe, efcia, iwcia77, gretka, BISCA, Elfik, beates lubią tę wiadomość
-
Dorbie wiesz moze jak to jest wreszcie ,w ciazy po godzinie do 140ten cukier czy do 120? Bo kurwa co czytam gdzies to pisza cos innego.Ochujac mozna !!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2015, 22:33
Mega, Natka_79, efcia, BISCA lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Dziewczyny przekleilam prosbe. Zerknijcie, prosze, bo przepadlo w natloku postow.
Ale ja po prosbie. Zeby konsylium sie zebralo.
Moja przyjaciolka strasznie cierpi. Zapalenie pecherza i podraznienie cewki moczowej. Robila posiewy srewy, cytologie, czystosc i wszystko ok. Znaczy nic nie znajduja. Zadnych bakterii. A brzuch boli. Po seksie, nawet jak reka podrazni niechcacy okolice cewki to ja boli. Sikanie boli. No boli ja caly czas.
Moze ktos cos poradzi? To sie juz miesiacami ciagnie.
Znalazłam takie coś
http://www.czytelniamedyczna.pl/1649,zespol-cewkowy-schorzenie-samoistne-czy-objaw-innych-schorzen.htmlBISCA lubi tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Dorbie u mnie to zupelnie inna historia bo ja nie wiedzialam ze jestem w ciazy a o krwiaku to juz zupelnie
okresowe krwawienia bralam za @.
Moja gin tez nie rozoznala ciazy na zwyklym badaniu a usg nie robila bo nie miala w gabinecie i tak dotrwalam do 15 tygodnia i wtedy mnie zalalo i trafil am do szpitala ale nic nie dalo sie juz zrobicefcia lubi tę wiadomość
-
Bozia dzieci rozdaje? Kajtka zamawialam ja!paszczakin wrote:Niech Ci Bozia w dzieciach wynagrodzi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2015, 22:36
Mega, moremi, efcia, iwcia77, BISCA, Bozia3, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Laski, zanim tu weszlam, na forum, to nie wiedziałam, ze mogą być krwiaki, puste jaja płodowe, brak serducha..
O błogosławiona niewiedzo i ciemnoto...ale ja to biorę z dobrodziejstwem inwentarza, zeby tylko sie udało zajść...
Sabina, caffe, efcia, BISCA, Elfik, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagdala wrote:Dziewczyny przekleilam prosbe. Zerknijcie, prosze, bo przepadlo w natloku postow.
Ale ja po prosbie. Zeby konsylium sie zebralo.
Moja przyjaciolka strasznie cierpi. Zapalenie pecherza i podraznienie cewki moczowej. Robila posiewy srewy, cytologie, czystosc i wszystko ok. Znaczy nic nie znajduja. Zadnych bakterii. A brzuch boli. Po seksie, nawet jak reka podrazni niechcacy okolice cewki to ja boli. Sikanie boli. No boli ja caly czas.
Moze ktos cos poradzi? To sie juz miesiacami ciagnie.
Takie cos mi przyszło do głowy. Poczytaj.
http://www.terpa.eu/index.php?id=wulwodynia -
Simba wrote:Troche tak jest, chociaz wiem, ze Wata nie napisala tego w zlej wierze.
Mnie przed ciaza srednio obce dzieci na przyklad nie interesowaly, a teraz na kazde patrze przez pryzmat swoich i nie moge patrzec jak niektore z nich cierpia. Stalam sie chyba bardziej wrazliwa i bardziej zaangazowana.
ale musze przyznac, ze to samo mialam z psem- kiedys wogole nie zwracalam na nie uwagi a odkad sama mam to wszystkie musze popiescic za uchemMega, caffe, efcia, Bozia3, Elfik, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyO rany. Wychodzę na nieczułą, nie współczujacą nikomu babę, niewrazliwa na cudze cierpienie a juz zwłaszcza niewinnych dziatek i bezbronnych zwierzątek.
To nie tak!
Wzruszaja mnie zwierzęta, pomagam jak umiem i jesli umiem. Nie mówiac juz o krzywdzie dzieci.
Dorosłym też pomagam. Nie dalej jak przed 12 godzinami wyciagałam z rowu pijanego jak się okazało faceta.
Komletnie obcego.
Elf świadkiem!
moremi, ComeToMeBaby, caffe, Mala79, efcia, iwcia77, Krakonka, Sabina, gretka, BISCA, Elfik, stara.krycha, gosia7122, beates lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Po zjedzeniu na 2gie sniadanie ciemnej bułki pacnietej masmixem i 2plasterkami szynki drobiowej po godzinie 151!! po 2 godzinach 104.
Nie zmierzylam przed żarciem bo taka glodna bylam ,ze nie pomyslalam
przed kolacja 116 po wszamaniu 2kromek ciemnego pieczywa , jedna z pasztetem drobiowym , druga z bialym serem , ogoras , pomidoras , salatas i szczypioras po godzinie 137 a po 2godzinach 115..
Zmierze jeszcze rpzed snem czy nie bedzie za niski i rano na czczo zanim pojde do diabetolozki
Drogie czytelniczki brawo, czyli nie najgorzej chyba .Prawda ??
Ps.Ciekawe czy dam rade od diabetyczki wydrzyc skierowanie na badanie HbA1c trocje szkoda mi z własnej keiszeni by było robic...
A nie mozesz zamienic masmixu na maslo? Maslo jedzone w rozsadnych ilosciach jest zdrowe. A margaryna? To utwardzony czyli uwodorniony olej. Wtlacza sie w olej wodor z dodatkiem srodkow chemicznych ktore pozwalaja na laczenie sie czasteczek wodru i oleju. czysta zywa chemia, ze tak obrazowo to ujme
Nie chce sie madrzyc, jestem wyczulona na takie szczegoliki (grzeszki zywieniowe).moremi, ComeToMeBaby, Natka_79, caffe, macduska, efcia, Krakonka, BISCA, Zofia8, Elfik lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Ja zaraz zjem zupę i idę spać, ale na zakończenie Wam napiszę, że teraz Reni nie wykręci się. Miałam objawienie i ona będzie zaraz w ciąży. Albo już jest
Magdala, Mala79, caffe, macduska, efcia, ComeToMeBaby, Sabina, gretka, BISCA, Mega, Bozia3, Zofia8, Reni, Simba, gosia7122, beates lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Idę po ołówki i temperówkę.
Zwierzaki - odhaczone
Dzieci - ?
Ale cholera wie - ostatnio to nawet na Skrzypku na dachu poryczałam się trzy razy, to może na reklamach z dziećmi też będę.
Na razie jestem w połowie "Kwiaty na poddaszu" i jeszcze się nie popłakałam. Może się uda
a "skrzypek.." to kult - lubie bardzo i czesto wracam do tego usicalumoremi, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyO matko jedyna biere nocny dyżur czy wy wiecie ze ja calutki dzien przespalam wstyd mi za sama siebie
Ale się czuje jak nowo narodzona
Dorbie wypoczywaj dziewczyny Ci juz wszystko w tym temacie napisaly, nie będę powielala
To co ktora jest zywa i ze mna posiedzi oprocz mojego pieslawa?
Jak to dziwnie wstac gdy wszyscy spia Moj Syn zasnal w lozku razem z Siostrzenica to normalnie szok hahadorbie, moremi, caffe, Magdala, efcia, ComeToMeBaby, Krakonka, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
Krakonka, Makduska wielkie dzieki za linki.
Dorbie tez wspominala o chlamydii. Dzieki.
Moremi. Dzieki.
Przekleilam jej. Naprawde jestescie nie do przecenienia.macduska, efcia, Krakonka, Sabina, BISCA, Elfik lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnykapturnica wrote:Dorbie wiesz moze jak to jest wreszcie ,w ciazy po godzinie do 140ten cukier czy do 120? Bo kurwa co czytam gdzies to pisza cos innego.Ochujac mozna !!
BISCA lubi tę wiadomość
-
Mala79 wrote:O matko jedyna biere nocny dyżur czy wy wiecie ze ja calutki dzien przespalam wstyd mi za sama siebie
Ale się czuje jak nowo narodzona
Dorbie wypoczywaj dziewczyny Ci juz wszystko w tym temacie napisaly, nie będę powielala
To co ktora jest zywa i ze mna posiedzi oprocz mojego pieslawa?
Jak to dziwnie wstac gdy wszyscy spia Moj Syn zasnal w lozku razem z Siostrzenica to normalnie szok hahaale ciii, bo dupa się może dowiedzieć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2015, 23:02
Magdala, efcia, Mala79, Krakonka, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!