35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
macduska wrote:Nie narazasz się.
Nie wiem jak to wam wytłumaczyć.
Może tak:
Nauka dała nam mozliwosć in vitro. Bardzo dobrze.
Jest to temat kontrowersyjny, wiadomo.
I teraz tak.
Nauka dala mozliwosci. Od nas, kazdego z osobna zalezy jak te mozliwosci wykorzystamy, lub czy z nich korzystamy.
Zależy między innymi od tego jakie zasady moralne przyjmiemy.
I jesli juz zdecydawalabym się na invitro to waliło by mnie dokumentnie co inni o tym myślą lub mówią.
Zawsze jak swiat swiatem komus cos tam się nie podoba. Przejmować się tym? Po co? Szkoda życia!
I zeby było jasne. Nie jestem przeciwnikiem in vitro.
To można porównać (choc może to głupie) do poglądów politycznych...Jak się za bardzo tu jechało na PIS - to były oburzenia wielkie...że o pisiorach tyle złego...a przecież osoby o takim wyborze politycznym powinny mieć to w nosie, co mówią inne osoby - a czemu nie mają?Reni, stara.krycha, Simba, efcia, kapturnica, moremi, Mega, megan8, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia co u Ciebie słychać?
Nie piszesz, nie dzwonisz
Jesteś jakaś wycofana
Wszystko w porządku, w domu ok? Nie biją Cię? Dają jeść?kkisia, stara.krycha, BISCA, Simba, efcia, Bozia3, Dziobak, gretka, caffe, moremi, Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:tak tak i tak pewnie zostanie
ostatnio jednen artykuł mnie wykończył nerwowo.. wyłam
https://www.facebook.com/otoz.animals.tczew/posts/934621569907093
nie mówię, że cierpienie dzieci do mnie nie przemawia, bo tak nie jest, ale.. -
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Dobra, przysłali mi dzisiaj ten sprzęt kuchenny, co go w ilościach hurtowych ostatnio zamówiłam i przed chwilą przesypywałam przyprawy do nowych pojemniczków. Między innymi był pieprz, papryka słodka i ostra, chilli... i potarłam sobie oko. Czy mogę je wydłubać widelcem?
Nie, podrap sie w nie mikseremReni, kkisia, stara.krycha, Elfik, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Bozia co u Ciebie słychać?
Nie piszesz, nie dzwonisz
Jesteś jakaś wycofana
Wszystko w porządku, w domu ok? Nie biją Cię? Dają jeść?A. mi bardzo pomaga, ale tez widzę, że zmęczony - zasypia na fotelu wieczorem - albo ja - i tak na zmianę...Bo jeszcze ta działka, projekty, architekci....
Ja nie na narzekam, bo lubię takie życie w kotle - nie mam czasu na czarne myśli - i dużo się dzieję, ale ..coraz częściej budzę się już zmęczona...A to niedobry znak - muszę znaleźć czas dla siebie, na odpoczynek...
Aha - pewnie się to wielu nie spodoba, ale kiedyś napisali do mnie z ovu, cobym była moderatorem (jak pewnie i do Was..) Ja się zgodziłam i mi napisali dziś, że nim będę ...heheheefcia, kkisia, paszczakin, Simba, Reni, Dziobak, stara.krycha, ania.g, peppapig, gretka, caffe, Arwena, Mala79, moremi, Sabina, ComeToMeBaby, Mega, megan8, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:
Aha - pewnie się to wielu nie spodoba, ale kiedyś napisali do mnie z ovu, cobym była moderatorem (jak pewnie i do Was..) Ja się zgodziłam i mi napisali dziś, że nim będę ...hehehe
gratulacje
czyli moge z powrotem wkleic przepisy ktore dostalam od OF, bo przeciez Bozia mnie za to nie wywali
Bozia3, BISCA, Simba, Reni, stara.krycha, kkisia, gretka, Elfik, Arwena, moremi, Sabina, ComeToMeBaby, Mega, megan8, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
o ja, bozia bedzie capo de tutti capi!
to tak jak byc pania dyrehtor!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2015, 14:57
Bozia3, Simba, Reni, stara.krycha, efcia, peppapig, kkisia, caffe, kapturnica, moremi, Sabina, ComeToMeBaby, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Aha - pewnie się to wielu nie spodoba, ale kiedyś napisali do mnie z ovu, cobym była moderatorem (jak pewnie i do Was..) Ja się zgodziłam i mi napisali dziś, że nim będę ...hehehe
Hm, dziwna sytuacja. To takie troche szpiegowanie
I mozesz o tym otwarcie mowic ?efcia, peppapig, kkisia, Elfik, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Hm, dziwna sytuacja. To takie troche szpiegowanie
I mozesz o tym otwarcie mowic ?
tera bedzie musiala nas zabic.. bo WIEMY..Bozia3, Simba, Reni, BISCA, efcia, peppapig, kkisia, gretka, caffe, Elfik, moremi, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Hm, dziwna sytuacja. To takie troche szpiegowanie
I mozesz o tym otwarcie mowic ?
na forach to powszechne i nie ma nic wspólnego z inwigilowaniem....stara.krycha, efcia, ania.g, moremi, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:staram się tu być na bieżąco - ale po prostu nie wyrabiam już na pisanie. Czuję się bardzo zmęczona...w pracy podejmuję różne decyzje - każdy coś chce, w domu ogarniam też -ale jako tako..
A. mi bardzo pomaga, ale tez widzę, że zmęczony - zasypia na fotelu wieczorem - albo ja - i tak na zmianę...Bo jeszcze ta działka, projekty, architekci....
Ja nie na narzekam, bo lubię takie życie w kotle - nie mam czasu na czarne myśli - i dużo się dzieję, ale ..coraz częściej budzę się już zmęczona...A to niedobry znak - muszę znaleźć czas dla siebie, na odpoczynek...
Aha - pewnie się to wielu nie spodoba, ale kiedyś napisali do mnie z ovu, cobym była moderatorem (jak pewnie i do Was..) Ja się zgodziłam i mi napisali dziś, że nim będę ...heheheSama Bozia?
Rozumiem co to jest zmeczenie - my odkad zamienilismy sie rolami tez jestesmy skonani. Kladziemy dzieci spac o 20.30, a chwile pozniej sami spimy przed tv. Oby do urlopu!Bozia3, efcia, kkisia, caffe, Elfik, SolarPolar, moremi, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Dlaczego ma sie nie spodobac
Sama Bozia?
Rozumiem co to jest zmeczenie - my odkad zamienilismy sie rolami tez jestesmy skonani. Kladziemy dzieci spac o 20.30, a chwile pozniej sami spimy przed tv. Oby do urlopu!. Więc ogłaszam, ze idę do wanny, a A. błagalnie na mnie patrzy i mówi..no dobrze, ale nie na 2 godziny - proszę...
Reni, Simba, stara.krycha, efcia, ania.g, peppapig, kkisia, gretka, caffe, paszczakin, moremi, Sabina, ComeToMeBaby, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Brawo Ty
ale jak to chcesz zrobić? Skoro nie masz czasu dla nas? Jak ogarniesz fasolinki i spółkę?Bozia3 wrote:Aha - pewnie się to wielu nie spodoba, ale kiedyś napisali do mnie z ovu, cobym była moderatorem (jak pewnie i do Was..) Ja się zgodziłam i mi napisali dziś, że nim będę ...heheheBozia3, Simba, stara.krycha, efcia, peppapig, kkisia, gretka, caffe, kapturnica, moremi, Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Brawo Ty
ale jak to chcesz zrobić? Skoro nie masz czasu dla nas? Jak ogarniesz fasolinki i spółkę?wszystko czytam i widzę i rozumiem i pamiętam..
- trochę mniej mam czasu na pisanie - ale może to się zmieni...
Reni, Simba, stara.krycha, BISCA, efcia, kkisia, caffe, moremi, Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
a mogłam się zgodzić na tego mordora czy jak mu tam
miałabym władzę nad całą szkołą
http://emoticoner.com/files/emoticons/pink-mouse/faint-pink-mouse-emoticon.gifBozia3, Simba, stara.krycha, BISCA, efcia, kkisia, gretka, caffe, kapturnica, Elfik, Magdala, moremi, Sabina, ComeToMeBaby, Mega, megan8, iwcia77 lubią tę wiadomość