35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie sytuacja bez zmian, opuchlizna nawet na milimetr nie zeszła. Na 9.10 jadę do kliniki. Zobaczymy co będą robili
Mega, Sabina, efcia, Simba, Mala79, kapturnica, moremi, kkisia, BISCA, ComeToMeBaby, Zofia8, megan8, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Margolcia88 wrote:DZień dobry
Będzie ładny dzień - chmury prawie znikły, błękit zdecydowanie się przebił
Hera buziaki dla Tupka, ty tez sie trzymaj, dasz radę, twarda babka jestes
Musze sobie jeszcze koszule wyprasować, teraz, na dzisiaj, bo wczoraj mi sie nie chciało, teraz tez mi sie nie chce, ale co zrobic...
Ewcia jakiego masz fajoskiego piesaMargolcia88, Sabina, efcia, Simba, moremi, kkisia, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:U mnie sytuacja bez zmian, opuchlizna nawet na milimetr nie zeszła. Na 9.10 jadę do kliniki. Zobaczymy co będą robili
Witam
Czwartek, byle do wieczora i będę żyćefcia, caffe, ania.g, kapturnica, Mega, Mala79, kkisia, macduska, Magdala, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
U nas ciag dalszy slonecznych dniale weekend ma byc do d...
a ja mam wtedy wyjazdowa imprezke firmowa - czytaj: prasowanie przymusowe
Simba, Mega, moremi, kkisia, Sabina, BISCA, ComeToMeBaby, Magdala, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry. Wiecie co? Lubie Was!
Caffe, mordo Ty moja! Niech Cie leczom jak cie popsuli
Milego dla wszystkich oraz zdrowia dla Was i dzieciakowkapturnica, efcia, Mega, moremi, gretka, kkisia, Mala79, Sabina, caffe, BISCA, macduska, ComeToMeBaby, malgos741, Magdala, peppapig, Bozia3, iwcia77, Niuta, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Dzien dobry. Wiecie co? Lubie Was!
Caffe, mordo Ty moja! Niech Cie leczom jak cie popsuli
Milego dla wszystkich oraz zdrowia dla Was i dzieciakowSimba, moremi, Mala79, kkisia, Sabina, caffe, BISCA, ComeToMeBaby, Aasiula, efcia, Magdala, paszczakin, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:A ty już od rana prasujesz?
Chociaz powiem Ci w tajemnicy, ze ja akurat mam taka prace z bardzo duza roznorodnoscia zelazek. Kusza, oj kusza...moremi, Mala79, kkisia, Sabina, caffe, BISCA, macduska, malgos741, ComeToMeBaby, Aasiula, efcia, Magdala, ania.g, Bozia3, iwcia77, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
Bry
U nas słońce (za chmurami), na balkonie poziomki, truskawki, pomidory, papryki i lawenda
ciekawe jak długo koty je oszczędzą. Właściwie to tylko kotka jest ogrodnikiem.
Caffe, biedulko
Też widziałam te dziecię u Efcii nowego Ivutka u Iwci
Simba, Mala79, kkisia, Sabina, caffe, BISCA, Magda*, macduska, Aasiula, efcia, Magdala, iwcia77, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyDzien dobry
Caffe trzymaj sie :-*
Hera zdrowia dla Tupka, a Ty sie nie lam - twarda sztuka z Ciebie i dasz rade a wiesz ze dziecie od razu wyczuje Twoj smutek...
Mega tylko bez zagniotow
Efcia ale bym wytarmosila pieslawa uwielbiam szczeniaczki
A ja wstalam z bolem glowy ech jak nie urok to...
Milego dniakkisia, Simba, Sabina, caffe, Aasiula, efcia, Magdala, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
Caffe jak dzisiaj?
Mam nadzieję, że tak Ci nie zrobili
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/71019c0a0f1f.jpg
brySimba, Mala79, Sabina, caffe, BISCA, dorbie, moremi, ComeToMeBaby, kkisia, efcia, gretka, Magdala, Bozia3, iwcia77, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydzieńdobry dziewczynki
ja was regularnie czytam,ale jak zwykle na napisanie czasu brak,generalnie organizacja spraw rodzinnych zabiera mi cała energie :>
Reni nie strasz tak z rana zdjęciami,proszę
Caffe ,mam nadzieje ze z tobą lepiej
Bisca,trzymam kciuki w twojej sprawie
Iwcia,Ivo słodki-radość uosobiona.
Dorbie,dobrze że u ciebie dobrze
Krakonka,oby się u ciebie naprostowało
Simba, Reni, dorbie, ComeToMeBaby, kkisia, efcia, Magdala, caffe, BISCA, iwcia77, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydziewczyny te co wysyłaly swoje dzieci na letnie obozy,kolonie poradzcie!!!
plan jest taki ;6 lipca przylatujemy do Polski i jeszcze w pierwszej połowie lipca Nadię wysyłamy na oboz ,juz cos dla niej wybrałam ,ale okazuje sie ze to za daleko-bo jej ojciec ,mój ex ma ją odebrac i jemu by pasowały kaszuby najlepiej ,no w kazdym razie nie góry,Nadia chciała to;
https://www.poszukiwaczeprzygod.pl/obozy/odkrywcyswiata/dolittle.html
no o rade prosze ,znacie fajne miejsca ,fajne obozy dla dzieciaków powiedzmy w górnej częsci polski??? moze tez byc troche na zachód,ale kaszuby chyba najlepszeWiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2015, 09:11
caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie z rańca.
Ja już w pracy i oczywiście po śniadaniu mnie muliAle nie jest źle, pomimo tego, ze mam dyżur dzis i jutro i pojutrze jeszcze dobę. Jakoś przetrwam chyba taki maraton. W niedziele odpoczne
moremi, Aasiula, kkisia, efcia, gretka, Magdala, peppapig, caffe, BISCA, Mala79, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagda* wrote:dziewczyny te co wysyłaly swoje dzieci na letnie obozy,kolonie poradzcie!!!
plan jest taki ;6 lipca przylatujemy do polszy i jeszcze w pierwszej połowie lipca Nadię wysyłamy na oboz ,juz cos dla niej wybrałam ,ale okazuje sie ze to za daleko-bo jej ojciec ,mój ex ma ją odebrac i jemu by pasowały kaszuby najlepiej ,no w kazdym razie nie góry,Nadia chciała to;
no o rade prosze ,znacie fajne miejsca ,fajne obozy dla dzieciaków powiedzmy w górnej częsci polski??? moze tez byc troche na zachód,ale kaszuby chyba najlepszeMagda*, efcia lubią tę wiadomość
-
Mala79 wrote:A ja musze sie polozyc za bardzo mnie rozbolala
...
Postaram sie zajrzec jak troche odpusciAasiula, kkisia, efcia, peppapig, caffe, BISCA, Mala79 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyMagda* wrote:dziewczyny te co wysyłaly swoje dzieci na letnie obozy,kolonie poradzcie!!!
plan jest taki ;6 lipca przylatujemy do polszy i jeszcze w pierwszej połowie lipca Nadię wysyłamy na oboz ,juz cos dla niej wybrałam ,ale okazuje sie ze to za daleko-bo jej ojciec ,mój ex ma ją odebrac i jemu by pasowały kaszuby najlepiej ,no w kazdym razie nie góry,Nadia chciała to;
no o rade prosze ,znacie fajne miejsca ,fajne obozy dla dzieciaków powiedzmy w górnej częsci polski??? moze tez byc troche na zachód,ale kaszuby chyba najlepsze
Magda miło, że się odezwałaś.
Mam prosbę. Czy mogłabyś pisać nazwę naszego kraju poprawnie i wielką literą?moremi, kkisia, efcia, Magdala, kapturnica, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość