X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • caffe Autorytet

Wysłany: 28 maja 2015, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie sytuacja bez zmian, opuchlizna nawet na milimetr nie zeszła. Na 9.10 jadę do kliniki. Zobaczymy co będą robili o.O

Mega, Sabina, efcia, Simba, Mala79, kapturnica, moremi, kkisia, BISCA, ComeToMeBaby, Zofia8, megan8, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 28 maja 2015, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margolcia88 wrote:
    DZień dobry :)
    Będzie ładny dzień - chmury prawie znikły, błękit zdecydowanie się przebił :)
    To fajnie masz, u mnie zdecydowanie przeważa szarość, no i kurka zimno jak cholera, gdzie te upały ja sie pytam!

Hera buziaki dla Tupka, ty tez sie trzymaj, dasz radę, twarda babka jestes :)

Musze sobie jeszcze koszule wyprasować, teraz, na dzisiaj, bo wczoraj mi sie nie chciało, teraz tez mi sie nie chce, ale co zrobic...

Ewcia jakiego masz fajoskiego piesa :)

Margolcia88, Sabina, efcia, Simba, moremi, kkisia, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2015, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    U mnie sytuacja bez zmian, opuchlizna nawet na milimetr nie zeszła. Na 9.10 jadę do kliniki. Zobaczymy co będą robili o.O
    Trzymaj się <3

Witam
    Czwartek, byle do wieczora i będę żyć ;-)

efcia, caffe, ania.g, kapturnica, Mega, Mala79, kkisia, macduska, Magdala, gosia7122 lubią tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 28 maja 2015, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :-)
    U nas ciag dalszy slonecznych dni :-) ale weekend ma byc do d... :/ a ja mam wtedy wyjazdowa imprezke firmowa - czytaj: prasowanie przymusowe ;-)

Simba, Mega, moremi, kkisia, Sabina, BISCA, ComeToMeBaby, Magdala, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 28 maja 2015, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:

Ewcia jakiego masz fajoskiego piesa :)

dziekuje to moje ukochane "dziecie" juz 7 miesieczne :-)

ania.g, Simba, Mega, moremi, kkisia, Sabina, ComeToMeBaby, Magdala, peppapig, megan8, iwcia77, beates lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 28 maja 2015, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry. Wiecie co? Lubie Was! :)
    Caffe, mordo Ty moja! Niech Cie leczom jak cie popsuli
    Milego dla wszystkich oraz zdrowia dla Was i dzieciakow

kapturnica, efcia, Mega, moremi, gretka, kkisia, Mala79, Sabina, caffe, BISCA, macduska, ComeToMeBaby, malgos741, Magdala, peppapig, Bozia3, iwcia77, Niuta, gosia7122 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 28 maja 2015, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Dzien dobry. Wiecie co? Lubie Was! :)
    Caffe, mordo Ty moja! Niech Cie leczom jak cie popsuli
    Milego dla wszystkich oraz zdrowia dla Was i dzieciakow
    A ty już od rana prasujesz? ;)

Simba, moremi, Mala79, kkisia, Sabina, caffe, BISCA, ComeToMeBaby, Aasiula, efcia, Magdala, paszczakin, gosia7122 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 28 maja 2015, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    A ty już od rana prasujesz? ;)
    Badz tu czlowieku RAZ W ZYCIU mily i od razu cie posadza o pijanstwo ;)
    Chociaz powiem Ci w tajemnicy, ze ja akurat mam taka prace z bardzo duza roznorodnoscia zelazek. Kusza, oj kusza...

moremi, Mala79, kkisia, Sabina, caffe, BISCA, macduska, malgos741, ComeToMeBaby, Aasiula, efcia, Magdala, ania.g, Bozia3, iwcia77, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 28 maja 2015, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry :)
    U nas słońce (za chmurami ;)), na balkonie poziomki, truskawki, pomidory, papryki i lawenda :) ciekawe jak długo koty je oszczędzą. Właściwie to tylko kotka jest ogrodnikiem.
    Caffe, biedulko <3

Też widziałam te dziecię u Efci :) i nowego Ivutka u Iwci :)

Simba, Mala79, kkisia, Sabina, caffe, BISCA, Magda*, macduska, Aasiula, efcia, Magdala, iwcia77, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2015, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry

Caffe trzymaj sie :-*
    Hera zdrowia dla Tupka, a Ty sie nie lam - twarda sztuka z Ciebie i dasz rade a wiesz ze dziecie od razu wyczuje Twoj smutek...
    Mega tylko bez zagniotow :-)
    Efcia ale bym wytarmosila pieslawa uwielbiam szczeniaczki

A ja wstalam z bolem glowy ech jak nie urok to...
    Milego dnia

kkisia, Simba, Sabina, caffe, Aasiula, efcia, Magdala, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 28 maja 2015, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe jak dzisiaj?

Mam nadzieję, że tak Ci nie zrobili :-/

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/71019c0a0f1f.jpg

bry

Simba, Mala79, Sabina, caffe, BISCA, dorbie, moremi, ComeToMeBaby, kkisia, efcia, gretka, Magdala, Bozia3, iwcia77, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2015, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba mientka jesteś ;-)
    Muszę sobie dziś coś zakupić, dawno nie prasowalam, a to niezdrowo ;-)

Mala79, Simba, moremi, Aasiula, kkisia, efcia, Magdala, Mega lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 28 maja 2015, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny za pamięć. Za chwilę jade :/

Sabina, Simba, Mala79, Aasiula, kkisia, efcia, gretka, Magdala, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2015, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieńdobry dziewczynki :)
    ja was regularnie czytam,ale jak zwykle na napisanie czasu brak ;) ,generalnie organizacja spraw rodzinnych zabiera mi cała energie :>

Reni nie strasz tak z rana zdjęciami,proszę :)
    Caffe ,mam nadzieje ze z tobą lepiej
    Bisca,trzymam kciuki w twojej sprawie <3
    Iwcia,Ivo słodki-radość uosobiona.
    Dorbie,dobrze że u ciebie dobrze :)
    Krakonka,oby się u ciebie naprostowało <3

Simba, Reni, dorbie, ComeToMeBaby, kkisia, efcia, Magdala, caffe, BISCA, iwcia77, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2015, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny te co wysyłaly swoje dzieci na letnie obozy,kolonie poradzcie!!!

plan jest taki ;6 lipca przylatujemy do Polski i jeszcze w pierwszej połowie lipca Nadię wysyłamy na oboz ,juz cos dla niej wybrałam ,ale okazuje sie ze to za daleko-bo jej ojciec ,mój ex ma ją odebrac i jemu by pasowały kaszuby najlepiej ,no w kazdym razie nie góry,Nadia chciała to;
    https://www.poszukiwaczeprzygod.pl/obozy/odkrywcyswiata/dolittle.html

no o rade prosze ,znacie fajne miejsca ,fajne obozy dla dzieciaków powiedzmy w górnej częsci polski??? moze tez byc troche na zachód,ale kaszuby chyba najlepsze

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2015, 09:11

caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja musze sie polozyc za bardzo mnie rozbolala :-( ...
    Postaram sie zajrzec jak troche odpusci

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2015, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie z rańca.
    Ja już w pracy i oczywiście po śniadaniu mnie muli :-) Ale nie jest źle, pomimo tego, ze mam dyżur dzis i jutro i pojutrze jeszcze dobę. Jakoś przetrwam chyba taki maraton. W niedziele odpoczne

moremi, Aasiula, kkisia, efcia, gretka, Magdala, peppapig, caffe, BISCA, Mala79, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2015, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda* wrote:

plan jest taki ;6 lipca przylatujemy do polszy i jeszcze w pierwszej połowie lipca Nadię wysyłamy na oboz ,juz cos dla niej wybrałam ,ale okazuje sie ze to za daleko-bo jej ojciec ,mój ex ma ją odebrac i jemu by pasowały kaszuby najlepiej ,no w kazdym razie nie góry,Nadia chciała to;

no o rade prosze ,znacie fajne miejsca ,fajne obozy dla dzieciaków powiedzmy w górnej częsci polski??? moze tez byc troche na zachód,ale kaszuby chyba najlepsze
    Coś ci poszukam

Magda*, efcia lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 28 maja 2015, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    A ja musze sie polozyc za bardzo mnie rozbolala :-( ...
    Postaram sie zajrzec jak troche odpusci
    Mała trzymaj się tam

Aasiula, kkisia, efcia, peppapig, caffe, BISCA, Mala79 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2015, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda* wrote:

plan jest taki ;6 lipca przylatujemy do polszy i jeszcze w pierwszej połowie lipca Nadię wysyłamy na oboz ,juz cos dla niej wybrałam ,ale okazuje sie ze to za daleko-bo jej ojciec ,mój ex ma ją odebrac i jemu by pasowały kaszuby najlepiej ,no w kazdym razie nie góry,Nadia chciała to;

Magda miło, że się odezwałaś.
    Mam prosbę. Czy mogłabyś pisać nazwę naszego kraju poprawnie i wielką literą?

moremi, kkisia, efcia, Magdala, kapturnica, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 9554 9555 9556 9557 9558 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ