35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycaffe wrote:lekarz do mnie dzwonił przed chwilą z pytaniem o samopoczucie. No miło z ich strony, oznacza to że może coś spierdolili
Jakbym siebie słyszała po lutowej histero!
Tak samo było! Skakali nafe mna, dzwonili, ogladali i wdzystko za free.
Chociaz tyle dobrego...caffe, Sabina, moremi, efcia, Mega, iwcia77, kkisia, Mala79, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabina wrote:TYko, że my będziemy piec przez telefon, bo mamy do siebie tak lekko licząc z 250km
Ja jutro mam zamiar upiec ciasto z rabarbarem. Kupiłam dzisiaj dwie wielkie wiąchy!ComeToMeBaby, caffe, Sabina, efcia, megan8, iwcia77, kkisia, Simba lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Jakbym siebie słyszała po lutowej histero!
Tak samo było! Skakali nafe mna, dzwonili, ogladali i wdzystko za free.
Chociaz tyle dobrego...macduska, moremi, efcia, Mega, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Oj caffe, oni tak nad tobą teraz tak biegają bo się boją, że ich pozwiesz
no chyba nie chcesz im płacić za naprawianie ich błędów, oczywiście że za free. Bez łaski.
Życzę szybkiego zejścia opuchlizny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2015, 22:37
caffe, efcia, Mega, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:TYko, że my będziemy piec przez telefon, bo mamy do siebie tak lekko licząc z 250km
ComeToMeBaby, macduska, Sabina, moremi, efcia, iwcia77, kkisia, BISCA, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Ja się cieszę, ze wszystko za free bo oni bardzo drodzy są, przynajmniej ja tak uważam. Wczoraj za usunięcie nerwu i założenie lekarstwa zapłaciłam 270 zł, bez żadnego borowania było. To ile bym teraz musiała zapłacić za te usługi nawet boję się pomyśleć.
No ba! Też bym się cieszyła! Tym bardziej że w takiej sytuacji to zapłaciła byś nie wiadomo ile jakby zaspiewali sobie!caffe lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Oj caffe, oni tak nad tobą teraz tak biegają bo się boją, że ich pozwiesz
no chyba nie chcesz im płacić za naprawianie ich błędów, oczywiście że za free. Bez łaski.
Życzę szybkiego zejścia opuchlizny.
Rano wzięłam ksero swojej karty, więc pewnie mają na uwadze, że mogę to wykorzystać. Ja się chciałam zabezpieczyć i już.macduska, ComeToMeBaby, moremi, iwcia77, kkisia, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny