35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
caffe wrote:Naprawiają, wydaje się, że się starają bo zawsze kilku lekarzy jest i wszystko za darmo mi robią...
caffe, Zofia8, gretka, Mega, efcia, kkisia, macduska, moremi, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
gretka wrote:od dzisiaj focham sie na zelnika
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10153283345134318&set=a.123075234317.99573.692299317&type=1&theaterefcia, Zofia8, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Caffe ale cie pięknie załatwili, życzę zdrowia i rychłego "odpuchnięcia" bez konieczności interwencji
Bisca dalej trzymam kciuki, kegle i co tylko sie da
BISCA, Mala79, efcia, caffe, kkisia, macduska lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Caffe ale cie pięknie załatwili, życzę zdrowia i rychłego "odpuchnięcia" bez konieczności interwencji
Bisca dalej trzymam kciuki, kegle i co tylko sie daefcia, caffe, Mega, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
gretka -
Magdala wrote:Efcia a jak ogolnie sie czujesz? Niby mozna od razu. I ja chcialam, ale dupa. Endo 5mm i po temperaturze widze ze jajko nie uroslo. Nawet owu sie zgodzilo.
nie odrabiamy lekcji????chyba wczoraj pisałam
czuje sie super, czy owulka bedzie to nie wiem, juz 12dc a ja nie mam śluzucaffe, moremi, Magdala lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCaffe widze ze u Ciebie ciag dalszy efektów ubocznych, ja ominelam ten news w poludniowym poście co by Cie nie wystraszyc ale moj zab wyfrunal przez zrobienie drenu w dziobku dla wlasnie opuchlizny bo oka nawet nie moglam otworzyć a efekt koncowy byl taki ze na zywca go sobie zabierali taki horror
BISCA kciuki trzymam i wspieram jak umiem
Beates Ciebie również
Co do mojej wizyty a niech szlak to trafi badz madra pisz wierszem pan doktor hrabia,kolejne rezonansy mam sobie zrobic ile kurwa ile tego jeszcze wrr nic konkretnego nowego sie nie dowiedzialam oprocz stwierdzenia bedzie plytka bedzie decyzja osz kufa jasna przepraszam jestem zdenerwowana
Ide sie przewietrzyc z pieslawem musze ochłonąć...caffe, moremi, Magdala lubią tę wiadomość
-
gretka wrote:no musi "odpuchnac" ekspresowo- zaraz chyba impreza urodzinowa??!!
Sabina, gretka, Zofia8, Mega, efcia, kkisia, macduska, ComeToMeBaby, moremi, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mala79 wrote:Caffe widze ze u Ciebie ciag dalszy efektów ubocznych, ja ominelam ten news w poludniowym poście co by Cie nie wystraszyc ale moj zab wyfrunal przez zrobienie drenu w dziobku dla wlasnie opuchlizny bo oka nawet nie moglam otworzyć a efekt koncowy byl taki ze na zywca go sobie zabierali taki horror
BISCA kciuki trzymam i wspieram jak umiem
Beates Ciebie również
Co do mojej wizyty a niech szlak to trafi badz madra pisz wierszem pan doktor hrabia,kolejne rezonansy mam sobie zrobic ile kurwa ile tego jeszcze wrr nic konkretnego nowego sie nie dowiedzialam oprocz stwierdzenia bedzie plytka bedzie decyzja osz kufa jasna przepraszam jestem zdenerwowana
Ide sie przewietrzyc z pieslawem musze ochłonąć...Mala79 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Impreza urodzinowa będzie w późniejszym terminie, ale w sobotę na komunię mam jechać... chyba w masce spawalniczej powinnam...
Caffe jesteś the best
a zamiast maski polecam pończochy antyzakrzpowe, świetnie uciskają
będziesz miała mniejszy rozmiar gęby XFD
A tak na serioobyś jak najszybciej poczuła się lepiej
Ściskam
Zofia8, Mega, gretka, efcia, BISCA, kkisia, caffe, moremi, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość