35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyefcia wrote:czy któras wykupila juz abonament OF z tym gratisem na koktajle? ciekawa jestem co tam odkrywczego proponuja
stara.krycha, efcia, kkisia lubią tę wiadomość
-
A co? Co to już człowiek nie może się powymądrzać w szkole?
Od razu do pani skarżypytlują?
A ja w klasy i tak nie gram, bo to źle robi na biust.
stara.krycha, efcia, BISCA, Simba, kkisia, ComeToMeBaby, Aasiula, caffe, iwcia77, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualnyMala79 wrote:Myslalam nad tym ale niestety u mnie wciaz kasa potrzebna na co innego wiec raczej odpuszczam te mysli...
efcia, BISCA, kkisia, iwcia77, Mala79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyefcia wrote:ja i tak mialam w planach przedłuzyc abonament wiec jak daja gratisa to biore
BISCA, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Simba wrote:Caffe jak sytuacja?
I BISCA juz pewnie pod gabinetem sterczy. Ja jednak po cichu zaklinam ten jej suwak...
No jakbys mnie widziala
Czekam pod gabinetem.
Dzieki za zaklinanie. Oby mialo magiczna mocstara.krycha, efcia, Margolcia88, kkisia, macduska, Magdala, gretka, Simba, paszczakin, Zofia8, Krakonka, beates, kapturnica, caffe, ania.g, SolarPolar, Sabina, Mega, Mala79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyefcia wrote:wlasnie doczytalam ze to koktajle dla ciężarnych, dopasowane do wieku, wagi i dolegliwosci ciazowych - czyli nie dla mnie
Margolcia88, efcia, kkisia lubią tę wiadomość
-
No, to teraz mam presje i stresa. No ale lotosem i tak kurwa nie bylam.
Dzieki za wsparciestara.krycha, Margolcia88, kkisia, efcia, macduska, Magdala, Simba, Reni, Krakonka, kapturnica, caffe, iwcia77, ania.g, Sabina, Mega, Mala79 lubią tę wiadomość
-
Morek odlaczona chwilowo, bo nie umie nerwow na wodzy trzymac. Cos lub ktos ja wkurzyl na forum i lokciem tablet dostal
. Przyjdzie jak sie uspokoi i naprawi.
efcia, megan8, Krakonka, stara.krycha, caffe, iwcia77, Mega, Mala79 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.