35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
iwcia77 wrote:alojz zaraza jeden nas pozarazal na amen :)chodzil i prychal na nas , kichal , kaszlal...tu pogoda tez chorobowa, jest duszno i wilgotno, moze ivo sie spocil i go przewialo...ale ja tez jutro wstane z katarem ...
przynieś, wynieś, zrób herbatkę.
iwcia77, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Dziobak nie dziwie się, że chce obciąć
Są może za długie
A takie długie są nudne i nie wygodne
Nie może skrócić tak do polowy pleców?kkisia, Aasiula, ComeToMeBaby, Simba, caffe, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySiema
Zastrzyki zaliczone
Coraz lepiej mi to idzie
Helka sliczna jak mala ksiezniczka
Margolcia88, BISCA, Mega, efcia, Sabina, Aasiula, gretka, ComeToMeBaby, Zofia8, Simba, caffe, peppapig, anna maria, iwcia77, paszczakin, Arwena, beates lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobry, oj ciezko. Po 3 dniach wakacyjnego weekendu, powrot do rzeczywistosci....
Kiedy ta sobota ja sie pytam ?!?
Kkisia, kibicuje !!!! Kiedy podgladasz jaja ?
Iwcia, zdrowka
Gretka, zdrowia i .... Wytrwalosci
Udanego dnia wszystkimMargolcia88, kkisia, stara.krycha, Mega, efcia, macduska, Sabina, Aasiula, gretka, Zofia8, Simba, caffe, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anna masz przepiękna córę, wyglada jak księżniczka - wiem powtarzam sie, ale co tu mozna innego powiedziec, poprostu cudna jest
Gretka ale masz przeboje, mam nadzieje ze szybko te niemile niespodzianki ci sie skończą
Iwcia zdrowiejcie szybko z maluchem, niestety nawet jak karmisz piersią to nie unikniesz choroby, zwłaszcza jak któreś z domowników choruje, zdrówka życzę i buziaki dla Ivo
Ja mam tak przytepione reakcje ze nadaje sie do lozka, a tu niestety - praca, a po pracy jestem zaproszona na koncert z okazji dnia mamy w szkole muzycznej
Wszystkim mamom najlepsze życzeniaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2015, 07:47
efcia, kkisia, Sabina, Aasiula, Margolcia88, gretka, ComeToMeBaby, Simba, caffe, moremi, peppapig, anna maria, iwcia77, Arwena, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny