35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
SolarPolar wrote:Nikt sie nie nabiera, ludzie nie glosowali za programem Dudy ale przeciwko PO i pasibrzuchom co gardza tymi co zarabiaja 6 tys bo albo sa idiotami albo zlodziejami.
iwcia77, kapturnica, caffe, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Dorbie mam pytanie do Cie..Zrobilam mlodemu podst badania morfologie , ob, glukoze , tsh i cholesterol Wsio ma idealne ale cholesterol ma ponizej normy juz 2gi raz.Troche to zbagatelizowala rodzinna jaak ostatnim razem tez bylo nisko..I sama kurka nie wiem.Tsh ma 1,2 wiec idealne Nie wiem jak teraz ft3 bo kilka miesiecy temu tsh mial okolo 2 a ft3 bylo w nadczynnosciMyslisz ,ze moze byc tego przyczyna(ma tez hashimoto) Nie ma depresji ani jakis mysli i zlego samopoczucia.Bo wuyczytalam ze to objaw niskiego cholesterolu.Nie wiesz moze jak go podneisc trochu czy to juz taki urok mlodego???
może mieć niski, to nie jest objaw choroby, a wczesniej przy niedoczynności mógł miec podwyższony i teraz przy dobrej kontroli tarczycy wróciło do jego normy. Jakby wpadł w nadczynnośc to by mógł spaść, ale sam chol ma tu wartośc bardziej diagnostyczna, oczywiscie xle jak jest wysoki, bo to zawsze ryzyko miażdżycy, ale niski nie. Wiesz, młodemu to nie tak łatwo podnieść jak jest szczuly i aktywny, więc spoczkokapturnica, moremi lubią tę wiadomość
-
z fb
"Napisała do mnie przed chwilą pani E.
25 maja - dzień po wyborach.
Stoję w rejestracji Izby Przyjęć Ginekologii w Białymstoku na zabieg In Vitro. Godz 7.30. Staram się z mężem od 7 lat o dziecko, teraz mam lat 37 (więc czasu coraz mniej). Podaję skierowanie do szpitala. Pani podaje mi dokumenty do uzupełnienia - trwa rejestracja, po czym kobieta mówi do drugiej rejestratorki: "No, niedługo im się skończy ten handel". I się śmieje.
Tak wygląda Polska PiS-u w praktyce"
jakbym coś takie usłyszała od pani w rejestracji na pewno bym tego nie przemilczałaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 18:49
iwcia77, Dziobak, ComeToMeBaby, ania.g, Arwena, kapturnica, Mega, caffe, malgos741, Sabina, moremi, dorbie lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:z fb
"Napisała do mnie przed chwilą pani E.
25 maja - dzień po wyborach.
Stoję w rejestracji Izby Przyjęć Ginekologii w Białymstoku na zabieg In Vitro. Godz 7.30. Staram się z mężem od 7 lat o dziecko, teraz mam lat 37 (więc czasu coraz mniej). Podaję skierowanie do szpitala. Pani podaje mi dokumenty do uzupełnienia - trwa rejestracja, po czym kobieta mówi do drugiej rejestratorki: "No, niedługo im się skończy ten handel". I się śmieje.
Tak wygląda Polska PiS-u w praktyce"
jakbym coś takie usłyszała od pani w rejestracji na pewno bym tego nie przemilczałaReni, ania.g, Arwena, kapturnica, moremi, dorbie lubią tę wiadomość
-
Co słychać? Po maratonie w szpilkach na pieszo przez pół miasta odpoczywam u kota z nogami masowanymi takim śmiesznym drewnianym masażem, zaraz chyba im kąpiel zrobię. Nabawiłam się pęcherza pod małym palcem
Zastanawiam się nad obniżeniem obcasu w butach na weselenie chcę umierać po dwóch godzinach.
kkisia, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:A jaki ma ten cholesterol?
może mieć niski, to nie jest objaw choroby, a wczesniej przy niedoczynności mógł miec podwyższony i teraz przy dobrej kontroli tarczycy wróciło do jego normy. Jakby wpadł w nadczynnośc to by mógł spaść, ale sam chol ma tu wartośc bardziej diagnostyczna, oczywiscie xle jak jest wysoki, bo to zawsze ryzyko miażdżycy, ale niski nie. Wiesz, młodemu to nie tak łatwo podnieść jak jest szczuly i aktywny, więc spoczko
No jest aktywny ale znow nie taki se szczuplutki . Czyli mowisz ,ze mam se glowy nie blokowac tym jak wszystko inne w porzadku ???Energie ma , humor tez, stroic sie przed wyjsciem do szkoly tez ma sile.Wiec mysle ,ze to jednak moze jak mowisz nie ejst nic zle
Mi za to z niecale 2 do 0.2 spadlo tsh na tej samej dawce co mialam sprzed 6tyg ale ft3 i ft4 w srodku wiec mysle ,ze ejst ok
Dzieki wielkie ...Jutro jeszcze sie dopytam mojej rodzinnej.Ale ona ostatnim razem tez powiedziala ,ze jest oki bo reszta wynikow jest superWiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 18:59
dorbie lubi tę wiadomość
-
brawo Ty
ja mam sraczkę siadaczkę
nie mogę sie doczekać wizyty i co tam usłyszę
czytałam na wątku IV, że w wielu klinikach skończyła się kasa już w marcu czy kwietniu
więc nie liczę na to, ze ruszymy w czerwcu
myślę, że nfz nie będzie miał skąd przesunąć kasy
no nic jajo zniosę do lipca ale poczekam
kkisia wrote:Jeszcze nie zaszlam
ale kurnik uruchomionykkisia, Arwena, kapturnica, macduska, Mega, caffe, Sabina, gretka, moremi lubią tę wiadomość
-
jak nie jesteś przyzwyczajona to nie szalej z wysokością obcasa
pamiętaj, że wujki będą Tobą poniewierać na parkiecie
ComeToMeBaby wrote:Zastanawiam się nad obniżeniem obcasu w butach na weselenie chcę umierać po dwóch godzinach.
iwcia77, kapturnica, kkisia, macduska, ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość